Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Evet arkadaslar sunucuya özel harita tasarladım belirtilen ölçülerde uzantısı bmp olarak fakat dragon ile start'a bastığımda altta Allocating memory (MAP) Allocating Memory (BMP) Loading MapFile... OK Parsing translation-table... yazıları cıkıyor ve sonra error veriyor errorde su 00 is not a valid integer value sorunu anlamış değilim bilen birileri var ise yardımcı olurlarsa sevirinirm.[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Upluyalım önemli bişi çünki[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Duyarlı paticik userlerine teşekkürler çok açıklayıcı mesajları için.[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 scriptlerin veya transition table'in hatali baska bi dragon cek[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: bilen birileri var ise yardımcı olurlarsa sevirinirm. said: Duyarlı paticik userlerine teşekkürler çok açıklayıcı mesajları için. 21.30'da actigin ve scripting ile direk baglantili olmayan, az kisinin bildigi bir konuda 2.5 saat icinde cevap almak zorunda misin? Gece denebilecek saatlerde hemen cevap yagmadi diye insani edecegi yardimdan da sogutman mi gerekiyor mizmiz cocuklar gibi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 İşte Şekil A Ve B Yane Ben :P Baggio Delirdi Anlaşılan Sevimli Abimiz :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Baggio, 27 Mayıs 2004 00:52 tarihinde demiş ki: said: bilen birileri var ise yardımcı olurlarsa sevirinirm. said: Duyarlı paticik userlerine teşekkürler çok açıklayıcı mesajları için. 21.30'da actigin ve scripting ile direk baglantili olmayan, az kisinin bildigi bir konuda 2.5 saat icinde cevap almak zorunda misin? Gece denebilecek saatlerde hemen cevap yagmadi diye insani edecegi yardimdan da sogutman mi gerekiyor mizmiz cocuklar gibi? Maşallah deseler locusda edit karakter kim ister 50 kişi yazı yazar ama :D signature][hline]Plus [Bu mesaj plus tarafından 27 Mayıs 2004 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Burada harita yapmayı bilen topu topu 5 kişi anca çıkar, düşünemedi herhalde. :] Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ondan sorduğunu sanmıyorum program erroru ne yol açabilir map yapımı ile ilgilenen çok insan var...Zaten bronx'da vermiş cevabı Map çizenler. NuLL Drachai Bronx Plus(ben :D ) vs. vs..[signature][hline]Plus RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Null ve Drachiyi orta dünya haritasını çizdiklerini sanıp yazdıysan yanılmışsın o map yabancılara aitdir.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hımm..Ben ne diyeceğimi bilemiyorum :( :D [Bu mesaj plus tarafından 27 Mayıs 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Map'i yaptım başka bir yol ile ama Eski brit duruyor itemler vs herşey yerinde ben istiyorum'ki 0 dan Çıksın map karşıma ne yapmami tavsiye ediyorsunuz ? birde yerler yok :D biraz detaylı anlatıcak yokmu su isi[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Plus üzülme :) ben de o haritayi kullanıyorum. Gigabyte neden bu kadar kasiorsun kendine işkence yapma sen şimdi bana şunu söyle ben senin eline müthiş bir map versem sen kendin region.scp ni ayarlayabilcekmisin şurasi gz olcak şurası safe olcak eğer bunu yapabiliorsan sana istediğin her haritayi kullanmayı göstercem.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 region yaparım'da kendim çizmek istiyorum huhe eğer illa vercem diyorsan niye olmasın :D[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Haritasını beğendiğin herhangi shardin mapini clientini çekerek alabilirsin çünki senin o mapi görmen için gereken dosyalar clientin içindedir. Burda map almaktan çok region hazirlamak bence zor olanıdır sen map beğen ben sana yürütürüm :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 map hımm :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya miss :) hatda yabancilarin mapini al sonra mail at region.scp yada map.scp nizi rica edebilirmiyim siteme bannerinizi koycam filan de verirler. ne haritalar var adamlarda ne kasionki[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 region ve map'i ben ayarlarım kasmak istiyorum bütün yaz sahilde notebook ile :D kendi yaptığım map'in olmasını istiyorum :([signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla işin o kısmındanda ben anlamiyorum saniyorum bitek bronx anliyor.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ama bak şunuda anla diye söledim kısmen yapıcaksın bi map kullancaksın sonra ben gelicem alıcam yazık değilmi :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yazık tabe Map'i yaptıktan sonra noterden tastikleticektim :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehehe valla ben sana saklamayıda gösteririm ama işi bilen yine alır yani[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya hele bi yapalım gerisini salla :) Orasını ismi lazım olmuyan birisi halledicek yardımcı ol biraz :D[signature][hline]Ultima Emeklisi... Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bronx'u bekliyeceğim sanırım bu gidişle :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bronx sana yardımcı olabilir valla o biliyor[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/399077-dragon-map-editor-problemi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Dragon Map editor problemi ! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Burada harita yapmayı bilen topu topu 5 kişi anca çıkar, düşünemedi herhalde. :]
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ondan sorduğunu sanmıyorum program erroru ne yol açabilir map yapımı ile ilgilenen çok insan var...Zaten bronx'da vermiş cevabı Map çizenler. NuLL Drachai Bronx Plus(ben :D ) vs. vs..[signature][hline]Plus RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Null ve Drachiyi orta dünya haritasını çizdiklerini sanıp yazdıysan yanılmışsın o map yabancılara aitdir.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hımm..Ben ne diyeceğimi bilemiyorum :( :D [Bu mesaj plus tarafından 27 Mayıs 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Map'i yaptım başka bir yol ile ama Eski brit duruyor itemler vs herşey yerinde ben istiyorum'ki 0 dan Çıksın map karşıma ne yapmami tavsiye ediyorsunuz ? birde yerler yok :D biraz detaylı anlatıcak yokmu su isi[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Plus üzülme :) ben de o haritayi kullanıyorum. Gigabyte neden bu kadar kasiorsun kendine işkence yapma sen şimdi bana şunu söyle ben senin eline müthiş bir map versem sen kendin region.scp ni ayarlayabilcekmisin şurasi gz olcak şurası safe olcak eğer bunu yapabiliorsan sana istediğin her haritayi kullanmayı göstercem.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 region yaparım'da kendim çizmek istiyorum huhe eğer illa vercem diyorsan niye olmasın :D[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Haritasını beğendiğin herhangi shardin mapini clientini çekerek alabilirsin çünki senin o mapi görmen için gereken dosyalar clientin içindedir. Burda map almaktan çok region hazirlamak bence zor olanıdır sen map beğen ben sana yürütürüm :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 map hımm :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya miss :) hatda yabancilarin mapini al sonra mail at region.scp yada map.scp nizi rica edebilirmiyim siteme bannerinizi koycam filan de verirler. ne haritalar var adamlarda ne kasionki[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 region ve map'i ben ayarlarım kasmak istiyorum bütün yaz sahilde notebook ile :D kendi yaptığım map'in olmasını istiyorum :([signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla işin o kısmındanda ben anlamiyorum saniyorum bitek bronx anliyor.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ama bak şunuda anla diye söledim kısmen yapıcaksın bi map kullancaksın sonra ben gelicem alıcam yazık değilmi :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yazık tabe Map'i yaptıktan sonra noterden tastikleticektim :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehehe valla ben sana saklamayıda gösteririm ama işi bilen yine alır yani[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya hele bi yapalım gerisini salla :) Orasını ismi lazım olmuyan birisi halledicek yardımcı ol biraz :D[signature][hline]Ultima Emeklisi... Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bronx'u bekliyeceğim sanırım bu gidişle :)[signature][hline]Ultima Emeklisi... RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bronx sana yardımcı olabilir valla o biliyor[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/399077-dragon-map-editor-problemi/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Dragon Map editor problemi ! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Null ve Drachiyi orta dünya haritasını çizdiklerini sanıp yazdıysan yanılmışsın o map yabancılara aitdir.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Parapa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Hımm..Ben ne diyeceğimi bilemiyorum :( :D [Bu mesaj plus tarafından 27 Mayıs 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Map'i yaptım başka bir yol ile ama Eski brit duruyor itemler vs herşey yerinde ben istiyorum'ki 0 dan Çıksın map karşıma ne yapmami tavsiye ediyorsunuz ? birde yerler yok :D biraz detaylı anlatıcak yokmu su isi[signature][hline]Ultima Emeklisi...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Plus üzülme :) ben de o haritayi kullanıyorum. Gigabyte neden bu kadar kasiorsun kendine işkence yapma sen şimdi bana şunu söyle ben senin eline müthiş bir map versem sen kendin region.scp ni ayarlayabilcekmisin şurasi gz olcak şurası safe olcak eğer bunu yapabiliorsan sana istediğin her haritayi kullanmayı göstercem.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 region yaparım'da kendim çizmek istiyorum huhe eğer illa vercem diyorsan niye olmasın :D[signature][hline]Ultima Emeklisi...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Haritasını beğendiğin herhangi shardin mapini clientini çekerek alabilirsin çünki senin o mapi görmen için gereken dosyalar clientin içindedir. Burda map almaktan çok region hazirlamak bence zor olanıdır sen map beğen ben sana yürütürüm :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 map hımm :)[signature][hline]Ultima Emeklisi...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya miss :) hatda yabancilarin mapini al sonra mail at region.scp yada map.scp nizi rica edebilirmiyim siteme bannerinizi koycam filan de verirler. ne haritalar var adamlarda ne kasionki[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 region ve map'i ben ayarlarım kasmak istiyorum bütün yaz sahilde notebook ile :D kendi yaptığım map'in olmasını istiyorum :([signature][hline]Ultima Emeklisi...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla işin o kısmındanda ben anlamiyorum saniyorum bitek bronx anliyor.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ama bak şunuda anla diye söledim kısmen yapıcaksın bi map kullancaksın sonra ben gelicem alıcam yazık değilmi :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yazık tabe Map'i yaptıktan sonra noterden tastikleticektim :)[signature][hline]Ultima Emeklisi...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hehehe valla ben sana saklamayıda gösteririm ama işi bilen yine alır yani[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya hele bi yapalım gerisini salla :) Orasını ismi lazım olmuyan birisi halledicek yardımcı ol biraz :D[signature][hline]Ultima Emeklisi...
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bronx'u bekliyeceğim sanırım bu gidişle :)[signature][hline]Ultima Emeklisi...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bronx sana yardımcı olabilir valla o biliyor[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected]
Öne çıkan mesajlar