matama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 kablo internet varsa kablo internete gec pingler her zaman daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Chewy said: BabacumMostors said: kablonete geç?o daha beter yok daha neler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 süper avukatları vardır sen borçlu çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 üstüne üstlük ergenekondan alırlar hiç bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Chewy said: BabacumMostors said: kablonete geç?o daha beter ankarada kablo kullanıyorum. eskişehire geldim 2 hafta ttnet kullandım. tövbe ettim. kablodan özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hattını aktarabiliyorlar baska bi yere ama tabii ÇOOOOOOOOOOK nadiren yapıolar bunu bi arkadaş 2 aydan fazla süre uğraşmıştı sonra kendileri , sizi gayrettepeye alıyoruz bir test edelim dediler (telekom genel merkezinden cıkan hat) düzgün kalınca da tamam böyle olsun dediler (avcılara bağlı normalde bölgesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Topluca başka internete geçiş yapmamız lazım. Hangisi daha iyi mesela bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sözleşmelerde yer alan maddeler var, garanti edilmemesi, teknik aksaklıklar ve yanlış hatırlamıyorsam bölgedeki kullanım yoğunluğuna fln atıfta bulunan maddeler gibi. Mahkemede de bilirkişi fln atanır ama hem yukardaki maddelerden hemde DL hızı yüzünden kaybedersin (adam reklamında yada sözleşmede ping süreleriyle ilgili birşey demiyor sonuçta, vaad edilen şey DL hızı). Üzgünüm, eskiden olsa devleti devlete şikayet edemezsin derdim ama bu herifler devlettende baskın çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Biraz bilgi vereyim arkadaşlar. sikayetimvar.com sitesine bir şey çıkmayacağını bile bile mesajımı bıraktı, üstü kapalı da tehdit ettim biraz; sorun giderilmezse avukatım aracılığıyla mahkemeye gideceğim vs. diye. 2 gün sonra telefon edildi, muhtemelen ttnet genel merkezinden. Eleman abartmıyorum yarım saat bilgi verdi ve eve ekip geleceğini söyledi, cidden de o akşam az biraz bilgili bir ekip geldi, kabloları tek tek kontrol ettiler, ping testi dahi yaptılar. Neticede sorun şu anda giderilmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar