veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 öncelikle herkese merhabalar, geçen sene benim omzum çıkmıştı ve doktora gitmek zorunda kalmıştım normal olarak. üstüne uzun süre geçti ve zedelenen omuz kaslarımı tekrar güçlendirmeye başlamıştım son aylarda ki bu çıkma ileride alışkanlık haline gelmesin diye fakat bugün basketbol oynarken yine çıkar gibi oldu yani hissettim çıktığını bariz bir şekilde. hemen yere uzandım durumu kontrol etmek için 2-3 sn sonra yine yerine girdiğini hissettim. uzun lafın kısası ben bu sorunla ileride daha fazla karşılacağım gibi fakat her zaman yanımda biri yada yakınlarda bir hastahane olmuyabilir acaba bu durumlarda ne yapabilirim? o filmlerdeki gibi omuzu yerine geri sokma gibi şeyleri nereden öğrenebilirim(profesyonel bir yardımdan bahsediyorum). yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bir şey sorucam, o zımbırtıyı 3 hafta taktın mı düzenli bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evet taktım özen gösterdim sonrasındaki dönemlerde de yüklenmedim son zamanlarda bile yüklenmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 çıkık omuzu takmak hele ikinci çıkışında takabilmek çok zor olur, ancak bir süre sonra yalama oluyor, örneğin bir arkadaşım rahat rahat takıyordu. Benimde şu ana kadar bir kez çıktı ve açıkçası basketbol oynamaktan ben de çekiniyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bizim komşunun sık sık çıkardı kendi kendine takıyodu adam, bi kere gözümün önünde yaptı çok feciydi valla geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 portatif omuz sendromuna yakalanmışsın. sürekli çıkıcak bu artık. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 eğer omuz kaslarımı geliştirirsem bağlarda güçleniyormuş sanırım böylece bu olasılık azalıyormuş diye duydum ama bilmiyorum şu an tek derdim zor bir anda çıkarsa yerine nasil yerleştirebileceğim ayrıca teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 valla dostum ben de omzumu yaklaşık 5 haftadır güçlendirmeye çalışıyorum kendi çapımda ilginç hareketler deniyorum evde egzersiz vs. biraz genişlediğini gördüm ama cidden çıkma riski bence hala yüksek. bowling oynarken falan hala zaman zaman ağrı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sana da geçmiş olsun eğer yakın bir zamanda çıktıysa sakın moralini bozma şöyle diyim sol kolumla fil avlarken çıkma ve sonrasındaki dinleme sonucunda kedileri zar zor sever hale geldim. başlarda acır-yorar ve bariz güçsüz hissedebilirsin merak etme yavaş yavaş geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 BEL FITIĞI ÇIKIK KIRIKÇI 0535 992 29 39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 veyr10 said: sana da geçmiş olsun eğer yakın bir zamanda çıktıysa sakın moralini bozma şöyle diyim sol kolumla fil avlarken çıkma ve sonrasındaki dinleme sonucunda kedileri zar zor sever hale geldim. başlarda acır-yorar ve bariz güçsüz hissedebilirsin merak etme yavaş yavaş geçiyor benim 6 ay civarı oldu çıkalı, ancak moralimi bozmuyorum, açıkçası aklıma sadece basket oynamak istediğimde geliyor, sanırım yazın oynayacağım da, göreceğiz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bi kere ciktimi yer yapiyo, eskisi gibi olmuyo hicbisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 mel gibson gibi göm dumara düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 tam Martin Riggs dicektim ehehe :D Deli gömlee giyip içinden çıkabileceğine bahse de girersin. içindeyken kolunu çıkarırsın, sora gömlee çıkarırsın. asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ardeth said: mel gibson gibi göm dumara düzelir üstüne de "AHĞ!" diye kısaca bağırması ve gözlerini sıkı sıkı yumup açması gerekiyor tabi sonra yerden silahı alıp caponların peşine gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar