Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omuz çıkması

veyr10

Öne çıkan mesajlar

öncelikle herkese merhabalar, geçen sene benim omzum çıkmıştı ve doktora gitmek zorunda kalmıştım normal olarak. üstüne uzun süre geçti ve zedelenen omuz kaslarımı tekrar güçlendirmeye başlamıştım son aylarda ki bu çıkma ileride alışkanlık haline gelmesin diye fakat bugün basketbol oynarken yine çıkar gibi oldu yani hissettim çıktığını bariz bir şekilde. hemen yere uzandım durumu kontrol etmek için 2-3 sn sonra yine yerine girdiğini hissettim. uzun lafın kısası ben bu sorunla ileride daha fazla karşılacağım gibi fakat her zaman yanımda biri yada yakınlarda bir hastahane olmuyabilir acaba bu durumlarda ne yapabilirim? o filmlerdeki gibi omuzu yerine geri sokma gibi şeyleri nereden öğrenebilirim(profesyonel bir yardımdan bahsediyorum). yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

çıkık omuzu takmak hele ikinci çıkışında takabilmek çok zor olur, ancak bir süre sonra yalama oluyor, örneğin bir arkadaşım rahat rahat takıyordu. Benimde şu ana kadar bir kez çıktı ve açıkçası basketbol oynamaktan ben de çekiniyorum şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

valla dostum ben de omzumu yaklaşık 5 haftadır güçlendirmeye çalışıyorum kendi çapımda ilginç hareketler deniyorum evde egzersiz vs. biraz genişlediğini gördüm ama cidden çıkma riski bence hala yüksek. bowling oynarken falan hala zaman zaman ağrı hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sana da geçmiş olsun eğer yakın bir zamanda çıktıysa sakın moralini bozma şöyle diyim sol kolumla fil avlarken çıkma ve sonrasındaki dinleme sonucunda kedileri zar zor sever hale geldim. başlarda acır-yorar ve bariz güçsüz hissedebilirsin merak etme yavaş yavaş geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

veyr10 said:
sana da geçmiş olsun eğer yakın bir zamanda çıktıysa sakın moralini bozma şöyle diyim sol kolumla fil avlarken çıkma ve sonrasındaki dinleme sonucunda kedileri zar zor sever hale geldim. başlarda acır-yorar ve bariz güçsüz hissedebilirsin merak etme yavaş yavaş geçiyor

benim 6 ay civarı oldu çıkalı, ancak moralimi bozmuyorum, açıkçası aklıma sadece basket oynamak istediğimde geliyor, sanırım yazın oynayacağım da, göreceğiz artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...