soulberry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 merak ediyorum ne yapıyo ne ediyo insanlar. ben genelde mrr mrr şeklinde anlamsız bi şeyler geveleyip duruyorum. bazen de "sağol" diyorum soğuk soğuk. çünkü acayip sevinmiş gibi yapınca yeşil ışık olarak da algılayabiliyolar.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evallah diyip geçicen işte ne yapcan ki
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 yok ne bilim, bana kasıntı geliyo aniden. beş yüz tane şey geçiyo kafamdan bi saniye içinde.
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 aa çok saol snde cart curt dicen geçicen yni sırıtıcan böle bide eblek eblek kibarlık icabı
Denn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 iltifattan iltifata değişir ama (diyelim tshirt ün cokzelmis dedi biri) ehiehi saol ya senin de x'in cok hosmus vs diyebilirsin kasmana gerek yok^^
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Amuda kalkıp merdivenleri tersten çıkıyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ciddi olmadan sırf yağcılığına yapılmışsa, ya da sallamadığım birinden gelmişse pek umursamıyorum. Gözlerimi deviriyorum filan. Tamamen laf olsun diyeyse veya gıcık olduğum birinden gelirse "pff" tan başlayıp "ee ne alaka?" ya kadar giden bi negatif tepki moduna giriyorum. Eğer gerçekten iltifat edilecek bir durum varsa ama ortalama birisinden, veya alakasız birisinden geldiyse "hı hı" dan başlayıp "ehih sağol:)" a giden bi pozitif tepki moduna giriyorum. Ama adam yerine koyulacak, ya da değer verdiğim birinden gelirse çok feci götüm kalkıyo^^
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 araya girme lan şerefsiz asteroth
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Gönüller bir olduktan sonra araya girenlerin önemi olmaz ZaugnaKhaldun. Gözün çok güzelmiş Denn.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 TABİ LAN NE SANDIN diyeceksin
Denn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Asteroth said: Gözün çok güzelmiş Denn. ehiehi saol ya sen de cokzel amuda kalkıp merdivenleri tersten çıkıyosun Asteroth^^ gibi olabilir mesela.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Nasıl da güzel anlaştık görüyor musunuz Paticik ahalisi.
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bir travesti ve ya gayoğlu gay size iltifat etse nasıl cevap verirsiniz ? Öyle yerim anam gibi değilde insan gibi, kardeş gibi
Denn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 cons bitti dün. boşuna bu çabalar. zaugna tşk, dinliyorum simdi^^
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 soulberry said: merak ediyorum ne yapıyo ne ediyo insanlar. ben genelde mrr mrr şeklinde anlamsız bi şeyler geveleyip duruyorum. bazen de "sağol" diyorum soğuk soğuk. çünkü acayip sevinmiş gibi yapınca yeşil ışık olarak da algılayabiliyolar. ÇIKARIP MASAYA VURUYORUM
Öne çıkan mesajlar