soulberry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 merak ediyorum ne yapıyo ne ediyo insanlar. ben genelde mrr mrr şeklinde anlamsız bi şeyler geveleyip duruyorum. bazen de "sağol" diyorum soğuk soğuk. çünkü acayip sevinmiş gibi yapınca yeşil ışık olarak da algılayabiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evallah diyip geçicen işte ne yapcan ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 yok ne bilim, bana kasıntı geliyo aniden. beş yüz tane şey geçiyo kafamdan bi saniye içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 aa çok saol snde cart curt dicen geçicen yni sırıtıcan böle bide eblek eblek kibarlık icabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 dirseğimi yalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ereksiyon oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 iltifattan iltifata değişir ama (diyelim tshirt ün cokzelmis dedi biri) ehiehi saol ya senin de x'in cok hosmus vs diyebilirsin kasmana gerek yok^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Amuda kalkıp merdivenleri tersten çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 inkaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ciddi olmadan sırf yağcılığına yapılmışsa, ya da sallamadığım birinden gelmişse pek umursamıyorum. Gözlerimi deviriyorum filan. Tamamen laf olsun diyeyse veya gıcık olduğum birinden gelirse "pff" tan başlayıp "ee ne alaka?" ya kadar giden bi negatif tepki moduna giriyorum. Eğer gerçekten iltifat edilecek bir durum varsa ama ortalama birisinden, veya alakasız birisinden geldiyse "hı hı" dan başlayıp "ehih sağol:)" a giden bi pozitif tepki moduna giriyorum. Ama adam yerine koyulacak, ya da değer verdiğim birinden gelirse çok feci götüm kalkıyo^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 araya girme lan şerefsiz asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Gönüller bir olduktan sonra araya girenlerin önemi olmaz ZaugnaKhaldun. Gözün çok güzelmiş Denn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 TABİ LAN NE SANDIN diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Asteroth said: Gözün çok güzelmiş Denn. ehiehi saol ya sen de cokzel amuda kalkıp merdivenleri tersten çıkıyosun Asteroth^^ gibi olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 deniz gözlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 müzik zevkin negzel denn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Nasıl da güzel anlaştık görüyor musunuz Paticik ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bir travesti ve ya gayoğlu gay size iltifat etse nasıl cevap verirsiniz ? Öyle yerim anam gibi değilde insan gibi, kardeş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 cons bitti dün. boşuna bu çabalar. zaugna tşk, dinliyorum simdi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 naptım bebeğim ya? naptım prensesim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Dostum bayanı rahatsız etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sus lan sahte peygamber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 FÜTFÜTFÜTFÜT FRİSTAYLO Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sen ne pis adamsın bire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 soulberry said: merak ediyorum ne yapıyo ne ediyo insanlar. ben genelde mrr mrr şeklinde anlamsız bi şeyler geveleyip duruyorum. bazen de "sağol" diyorum soğuk soğuk. çünkü acayip sevinmiş gibi yapınca yeşil ışık olarak da algılayabiliyolar. ÇIKARIP MASAYA VURUYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar