eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evt var postacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hehe görevler dehşettir o zaman. "sendit'ten gelen postayı 2 hafta bekletip öyle teslim et" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 oyun gercekten degisik bir hava katmis mmo olayina. ustte arkadasin dedigi gibi gir 10 dakka oyna eglen cik. postaci ol, hemen 2 saniye sonra git karting de yaris, 3 dakka sonra git wizard ol moba dal. ne bilim oynanabilirlik de tam olmus zaten .. degisik olmasindan dolayi su an piyasadaki standart mmo tiplerinin arasindan ayrilacagini umuyorum. 5 dolarcikda aylik ucreti var isterseniz odeyip tum contentleri actirabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 5 $ aylık mecburi değil ama diğer meslekler için şart. onun dışında item alman içinde gold satıyorlar resmi olarak bu işi bozmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 peh content açtırmak için 5$ eyvallah da, gold satma kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 gold oyun içinde de kazanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 benim gibi para kazanmak icin zaman harcamazsaniz cinli yerine oradan alirsiniz daha mantikli. az almadim cinliden gold, eve isk, swg credits , bir suru levelletme vs. eger illa gold aldiracaksa oyun ki bunu bilmiyoruz o sistem kotu, ama wowdaki gibi kasarak gold elde ediyorsan ama benim gibi kasmak istemeyip cinliden alacaksan free realms den al daha iyi. en azindan yakalandim banlandim stresi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 dl u nereye atıyor bulabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dreagloth said: dl u nereye atıyor bulabildiniz mi? cix :( gold dediğim Station Cash itemler ve özel eşyalar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oyuna ilk kez girince böyle 10 dk bekledi o ekranda alt+tabta yapılmıyor ne oldu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dl ediyor o sıra ama alt-tab bende çalışıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bende de arada tikandigi oluyor o download sirasinda. drea installation klasoru su : C:Users<>AppDataLocalLowSony Online EntertainmentInstalled GamesFree Realms 1gb olmus hey masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 eyv çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bukadar uğraşmanıza gerek yok her gün trt çocuk'ta bizim kasaba diye yarışma var arayın ona katılın aynısı. hepinizin ismini bir kenara yazdım ileride hadi ordan postacıııııı diye kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Dalga geçmek için demiyorum ama ilk gördüğümde benim de aklıma o yarışma gelmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 mighty postacin olayim yavrum. dikkat et :P bu arada o programi izlemek de baska bir konu, tabii nerden biliyorsan artik programi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hissettiğim yaş 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 metin2 ye rakip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ne metin2 si abi oyunun konsepti belli sonuçta hırs duygusunu geri plana iten bir oyun olmuş, tabi bana göre değil o ayrı da seveni mutlaka olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 guzel oyuna benziyor yahu denemek lazim. sanki wowun yas araligi ne allah askina? 13-15 oyunun genel yas ortalamasi. yuzde seksenbes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bir tane fazladan beta key geldi bana, ilk ozel mesaja kullanilmamis bu keyi atarim. En azindan merak eden birisinin 1-2 saat vakit gecirmesini saglayabilir. register+download sureleri dahil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 humm beta cabucak bitti ve oyun 28 nisan yani bugun (sali) gunu aciliyor. enteresan hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Kanuni said: bende de arada tikandigi oluyor o download sirasinda. drea installation klasoru su : C:Users<>AppDataLocalLowSony Online EntertainmentInstalled GamesFree Realms 1gb olmus hey masallah. XP'de C:Program FilesSony Online EntertainmentInstalled GamesFree Realms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 lol oyun simdi acildi :) amerikada sali gunu bitmedi daha 20 dakika kaldi ve acildi oyun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hmmm olmadi bu simdi member olarak belli seyler elde ediliyor ornegin siniflar questler vs gibi, ama pet vs almak icin station cash satin almak gerekiyor. station cash kazanilabiliyormu oyunda bilmiyorum ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar