Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hyundai mp3 çalar ve mp3 ler


Valeron

Öne çıkan mesajlar

arattım hyundai die ama göremedim burda.arkadaşlar bi mp3 gördüm şöyle ki bende creative zen neeonII var 2gblık ama onu kardeşim benden gasp etti dolayısıyla ben kendime ufak tefek ses kalitesi bu creative yakın veya net,güzel diyelim bi mp3 almak istiyorum.bu hyundai'yi gördüm deli dehşet özellikleride var bu hyundai heralde bizim arabalarını falan gördüümüz hyundai : p nedir ne değildir kullananız var mı bilginiz var mı ? ucuz yollu,şarkıların adını gösteren bi ufak ekrana sahip bi mp3 arıyorum önerebilceğiniz bi model bişi var mı ? öle oyunmuş büyük ekranmış radyoymuş falanda derdim diil açıkcası dediğim gibi şarkıları göstersin ve ses kalitesi güzel olsun iyi olsun kafi.

buyrun hyundai

teşekkür ettim ilginize
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

creative zen stone diye bişi var, dizaynına hayran kaldıydım onun. Bende ona yakın ebatlarda bişi ariyorum. hyundai'da microsd girişi olması güzelmişte, ses kalitesi creative kadar değildir heralde.
zen neeonII'yi de gasp ettirmeseydin keşke, o mp3 playerın ses kalitesi muhteşem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sony nwz-b135 iyidir, yada 1 gb yeter dersen b133 al. ses kalitesi yeterince tatmin edici, bi de sennheiser mx360 aldım kulaklık olarak 25 milyona, tadından yenmiyo. bazı şarkılarda mx360 haddinden fazla bass vermeye çalışarak cızırdıyo ama diğer kulaklıklar o şarkılarda hiç bass vermeye kasmadığından cızırdamıyomuş meğersem =D

sonuç olarak, sony nwzb serisi ses kalitesi/fiyat bakımından baya iyi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...