Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Bursaspor 19.04.2009 @ 20:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenerbahçenin puan kaybıyla beşiktaş'ın işi daha da zorlaştı. normalden daha motive bir bursaspor'a karşı mücadele ediceğiz.

fisktürümüzdeki en zorlu maça çıkıyoruz. çok güzel , korakor dişediş bir maç biz futbolseverleri bekliyor

bekleyin anacım
Mesaj tarihi:
Red said:
fikstürdeki en zor maç nasıl oluyor yahu

gs maçınız var fener maçınız var.abartmayalım :)

onları direk kaybedicekler sanırım çekişme falan olmıcak yani kusura bakma tunch ama yazından bu çıktı :)
Mesaj tarihi:
puan tablosu öyle demiyor abi.
bursa çıkışta , fener gs düşüşte.

bizim fb/gs maçlarına kadar iki takımda lige havlu atmış olucak zaten , rahat ederiz :)
Mesaj tarihi:
tekrar hatırlatmakta fayda var , bursaspor yenerse , 5. fenerbahçe ile aralarında 1 puan fark kalıcak. uefa yolunda çok önemli maç ertuğrul sağlam için.
Mesaj tarihi:
beşiktaş ın kolay 2 maçı var. bursa ve ankaraspor. ama teşvikler olursa ankara maçıda belki sıkıntı olur.
bi de son hafta denizli deplasmanı var eğer denizli kümede kalmayı garantilerse o maçta rahat olur yoksa çok zor maç olacaktır.
gs fb eskişehir a.gücü maçlarında 1 beraberlik hakkı var bjk nin eğer sivas çok puan kaybetmezse.
Mesaj tarihi:
fener le gs kümede kalmaya oynasa bile beşiktaş kolay kolay yenemez.

hatta beşiktaş şampiyon olursa bile bu maçları kaybeder yani
Mesaj tarihi:
Bursa nın :
1-uefa şansı var
2-Bjk ye garezi var camia olarak
3-Ertuğrul un alınacak hesabı var
Sonuç bjk ye karşı hele fb puan kaybetmişken en dişli olması gereken takım bence bursa, ha durum sakat mı değil...
Mesaj tarihi:
bu arada düdük: deniz çoban çok rahatlattı içimi. utandırmaz iişallah , yeni çıkan hakemler içinde en düzgün olanı. 1-2 sene idare eder kendini bozana kadar.
Mesaj tarihi:
Red said:
fener le gs kümede kalmaya oynasa bile beşiktaş kolay kolay yenemez.

hatta beşiktaş şampiyon olursa bile bu maçları kaybeder yani

evte beşiktaş yenildi hatta formalite bu maçlar
Mesaj tarihi:
abi beşiktaş bu sene fener le gs den çok farklı. özellikle 2. yarıda. bi defa 90 dakika pres yapan koşan bi takım beşiktaş, fener le gs nin aksine. ben derbilerden korkmuyuorum da bursa maçı beni düşündürüyo cidden. ayrıca son hafta gs de sivas a yatar gibime geliyo. umarım son haftaya bırakmayız da (klasik bir futbol deyimi kullanayım) kendi göbeğimizi kendimiz keseriz.
Mesaj tarihi:
gs sivasa yatar falan nedir yahu

galatasaray kendi kıçının derdinde.avrupaya gitmesi lzm.bide sivasa yatıcak :)

nerde yaşıoruz arkadaş.öyle bile olmasa galatasray fenerbaghçe beşiktaş gibi takımlarda yatma maçı satma gibi olaylar olmaz yani.

ciddiye almazsn yenilirsin o başka
Mesaj tarihi:
ehueh. umarım yatmaz da abi hangi ülkede yaşıyosun. misal fener şampiyon olucak eğer galatasaray yenilmezse son hafta. galatasaray yatmaz mı? öyle bi yatar ki 5 yer gerekirse. :)
Mesaj tarihi:
fb maçı da gs maçı da kolay maçlar. eskişehir deplasmanı bence de en zor maçımız.

bursa maçını alırız liderliğe yükseliriz haftaya belki geri iade edebiliriz ama eninde sonunda şampiyonuz
Mesaj tarihi:
yav ben eninde sonunda vs istemiyorum ki
böyle 2 3 maç önceden garantilemek istiyorum (:
kalp krizi geçirmek böyle ağzı burnunda maç izlemek istemiyorum
ancak söz konusu beşiktaş ise, kalp krizi kaçınılmazdır
Mesaj tarihi:
gene derbi deyip şu maça ortamı gererek eğlenen birileri çıkmış.
yazık lan üzülüyorum ben o kişilere adına :(

ertuğrul intikam alıcak bi tip değil. ayrıca stad inler o sahaya çıkınca :) gidemiyorm ya şu maça of of
  • Yeni Oluştur...