Seperate Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 23532 tane soruda babamda bilr arkadaş bu ne haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 abi bunca soruyla zaten var olan herşeyi kategorize edebilirsin bence. düşün 20 soru var hepsi için 6 seçenek 6^20 farklı cismi kategorize edebilirisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Seperate said: 23532 tane soruda babamda bilr arkadaş bu ne haha CİPS KOLA KİLİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 tam bilemiyecek derken son 5 soruda koparttı durumu. ginaly said: şenay da tam bir milf bu arada. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kadin tuttum bildi helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 can said: mantigi nedir bunun bilen var midir? Bence; Database var toplam diyelim ki 30 çeşit soru var dolayısıyla o database eklediği her cismin 30 özellik için 6 puan var (6 puanda verebileceğin 6 çeşit cevaptan ileri geliyor). Cevapların evet belki biraz vs gibi olmasından dolayı puanlı bir sistem getirdim aslında. Kısacası verdiğin her cevap için databasedeki aletlere bakıyor ona göre hepsinin olabilme puanını hesaplıyor. Direk elese bence bulma şansı daha düşük olurdu o yüzden böyle bir sistem kullandıklarını düşünüyorum. Dolayısıyla misal kürekte "tahta mıdır?" sorusu için en doğru cevap "bazen" ise sen "bazen" dediğinde o cisim 6 puan kazanıyor, genellikle dersen 5, evet dersen 4, nadiren dersen 3, hayır dersen 2, ilgisi yok dersen 1 puan kazanıyor gibi. ya da buna benzer bir sistem. sonra da puanları topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 levye tuttum testere dedi mala dedi :) levyede nerden aklıma geldiyse :) edit : kılıcı direk bildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 20 soru az gelmesin.. 20 evet/hayir sorusu sorarak 2 uzeri 20 esyayi ayirt edebilirsin. ki muhtemelen 40-50 tane soru kayitlidir. her esya icin de bu sorularin cevapari vardir, eleye eleye gidiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben buna butun gun tutarim ki. bi de siz yaptikca yenilerini de ogrenir bu, eyay meyay isleri, karisik. eyay yazmka istemedim aslinda ama ai yazinca da meyay olmuyo filan, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evet bildim mi bilmedim mi sorusunun cevabını bir yapay sinir ağına atıp ordan kendini eğitiyor mu acaba diye merak etmedim değil açıkçası... skynet gibi kadın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 vay be yay tuttum, ok dedi. soruların da yayla direk alakası yok gibiydi başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ardeth said: evet bildim mi bilmedim mi sorusunun cevabını bir yapay sinir ağına atıp ordan kendini eğitiyor mu acaba diye merak etmedim değil açıkçası... skynet gibi kadın lan hacı her şey if'den ibaret. o kadar ciddiye alma. film icabı böyle şeyler. adamlar şapkadan tavşan çıkarıyor. hiç şapkadan tavşan çıkar mı lan? çıkıyor işte. 21. yüzyıldayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 skynet yok mu yani :( noel babanın olmadığını öğrendiğimden beri bu kadar üzülmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 skynet yok, ttnet var. vitamin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 skynetten aldığım tadı alamadım ben ttnetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bilardo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 navigasyon cihazı... cifors da bilemeyecekse neden var bu bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kurabiyeyi bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kiremit tuttum, 20 soruda bildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 acaba site de en çok akılda tutulan şey ne bi istatistik fln yapsalarmış keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 vardir da kendileri bakiyodur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ajanı bilemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 cansını tuttum, ilk soruda bildi. senin aklında cansından başka bişey olmaz ki zaten dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy aaaayyy yerler onu yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar