Mülteci Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ya su albumede leş dıyorsanız yazık valla. adamlar muthıs album yapmıs. benı benımle bırak ve cevapsız sorular adlı parca muthıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Beğenen kitle gördüğünüz üzere çok olduğuna göre demekki başarılı bi albüm Ayrıca ben de çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ee albümü dinleyen beğenen öm ile söyleyebilir mi indirebileceğim bir yer merak ediyorum da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 tum muzik marketlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Rick Astley dünyanın en iyi müzisyeni. -Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 şimdi indirdim bende çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Asteroth said: Rick Astley dünyanın en iyi müzisyeni. -Griswold Aga beğenen kitle ne kadar çoksa başarı o kadar çokmuş işte, daha ne istiyorsun. Adamın aldığı oy sayısı ortada MTV şeysinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 karakanla söyledikleri şarkı hariç güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kesinlikle çok olgun bir albüm, olmuş. manga dinlemem ama bunu dinledim böyle baya. her aşk ölümü tadacak çok dilime dolandı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar