Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Absolut said: Eveet yeni bir spec arıyorum. Maksat Bg heal yani healer olucam ama agac seklinde healerlık hosuma gitmiyor BGlerde o yuzden bana normal seklimdeyken Bglerde max heal saglayacak ve elbette gerektiginde dps yapabilecegim bir spec lazım. DPs derken 1vs1de adam kesmicem ama kalabalık ortamda aradan vurabileyim falan ama maksat heal aslında :P buyrun burdan yakın hehe restokin istiosun :D ben deneyimli arkadaşlara bırakcam sözü bu durumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 http://www.wowhead.com/?talent#0EMcubIs0bZZf0IubuxVu0h çok mu saçma oldu bilmem de böyle anca yetti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 nasıl feral/tank druidlerin şimdiki hali? 3 ay önce berbat-bufflayın bizi diye bagırıyodu millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Değişmedi, bıraktım ben 3.2'ye kadar :p Edit: Hatta abartı itemler sayesinde diğer tanklar çok daha iyi duruma geldi. Biz hala rogue itemleri ile geziyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Alakasız olacak ama blizzcon 2009 arena turnuvası videoları yayınlandımı, ben bulamadım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 blizzcon agustosta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 blizzcon da değildi o turnuva valla adını hatırlamıyorum canlı izlemiştim maçlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Tamam işte millet canlı izlemiş, videolarını bi bulsam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Gene bi spec ihtiyacım oluştu hemde bilgi lazım. Öncelikle sadece BGlerde kullanılacak %95 cat form ağırlıklı bir PvP spec tavsiyesi lazım. Gelelim sorulara: 1. Statlar nasıl olmalı yani full agility gitmem hata mı olur veya full str falan filan. 2. Feral PvP için min %? hit lazım 3. Hangi gemleri tavsiye edersiniz (ki bu sorunun ceavbı zaten 1. soru ile alakalı) 4. Gank rotasyonu nasıl feral cat için? Elbette gözüme kestirebildiğim hedefler veya dusuk LvLlar için soruyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 arada bear form a da geçeceğini düşünerek şöyle yaptım ama tam yetmedi galiba :D http://www.wowhead.com/?talent#0ZxGGscrdceRuIuAz0x pvp için statlara armor penetration da eklemen lazım benim bildiğim, ama genel bazda gemler agility sta resilience olarak dengeli dağılmalı hit minimum 170 180 olsun çok feral oynamadım wotlk de ama? prowl - pounce - mangle - rip - bear form - bash - cat form - mangle - maim - mangle - rip - rip - die gidio bu şekilde önce pounce sonra bash sonra maimle stun lock da tutabiliosun targetı bayağı bi süre (şimdi sözü gerçekten deneyimli ferallere bırakıp yanlışlarımı görmek istiorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar