Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 qq moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abi anasını ağlattılar arena arena diye resto druidlerin daha ne yapsınlar l2p yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 geçen sezon top 10 de druid yoktu ben mi yanlış hatırlıorum? nedir bu druid qq su hala cidden l2p mi demek gerekio artık anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mad_Wolf said: ya ben baska birsey sormak istiyorum stone keepers shardlarla ben item alicam daha dogrusu silah feral icin hangisini almam lazim acep nereden aliyorsun shardla silahi? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 WG deki vendordan, BoAccount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://www.wowhead.com/?item=45952 Bu HAYVANLIK nedir peki? said: Furious Gladiator's Greatstaff Binds when picked up Two-Hand Staff 391 - 587 Damage Speed 2.00 (244.5 damage per second) (2655 feral attack power) [large]+224 Agility +192 Stamina Red Socket Blue Socket[/large] Socket Bonus: +12 Attack Power Durability 120 / 120 Classes: Druid Requires Level 80 Equip: Improves critical strike rating by 70 (1.52% @ L80). Equip: Improves your resilience rating by 85 (1.04% @ L80). Abi Algalon'da yok böylesi, nedir yani endgame tanklamak için illa 2200 Rating mi kasıcaz. Bokunu çıkardı Blizzard işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oha oha o ne ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 OHA abi o agi nedir ÖEH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Daha ulduardan düşen 239 level druid staffı bulunmadı. Bulununca o staff bunu PvE açısından ezecektir merak etmeyin. Hard mode'lardan birindedir kesin. Algalondan falan düşeceğini sanmıyorum, en fazla keeperlardan düşüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 İşin komiği, Ulduar'da denk silah yok, dengi geçtim Ulduar'da Origin of Nightmares'den iyi tank silahı yok Druid için. Zaten enchant falan da koymadılar druide, diğer 3 tanka BladeWard gibi abartı birşey geldi, biz hala ezik Mongoose ile takılıyoruz. lmao, homogenizing the itemization, w2g Blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 FreEmoon said: Daha ulduardan düşen 239 level druid staffı bulunmadı. Bulununca o staff bunu PvE açısından ezecektir merak etmeyin. Hard mode'lardan birindedir kesin. Algalondan falan düşeceğini sanmıyorum, en fazla keeperlardan düşüyordur. Bütün itemleri datamine ettiler? En son bulunan silah Algalon'dan, mage bıkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Free, sana öm attım iplemedin, burdan bişi sorim, sen miydin "merak etmeyin blizz nerflediği armor ı kompanse edicektir" diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ben demiştim de, etmedi yani :) Druid çok kötü şu sıralar. TPS falan sürünüyor. DK Death and Decay attığı anda, gg, imkanı yok o aggroyu almanın. DR da geldi tauntlara zaten, ohh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Gangren said: İşin komiği, Ulduar'da denk silah yok, dengi geçtim Ulduar'da Origin of Nightmares'den iyi tank silahı yok Druid için. Zaten enchant falan da koymadılar druide, diğer 3 tanka BladeWard gibi abartı birşey geldi, biz hala ezik Mongoose ile takılıyoruz. lmao, homogenizing the itemization, w2g Blizz. boşa ağlama blizz tankları aynı seviyeye çekicez dedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aslında boss fightlarda savage defence işe yarıyabiliyo ama yine de armor nerfi ve hp nerfi çok kötü oldu eskiden daha kötü gearım varken naxx 10 dan dmg almıyodum geçen gun tank yoktu naxx 10 yaptık oylesine 1 vuruyo boss canım yarıya iniyodu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Savage Defense bosslarda bir halta yaramıyor. Adam ağzına çakıyor Fusion Punch'ı, Frozen Blow'u 25k; 1.25k shieldin olsa ne yazar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 low lvl dungeon farmda işe yarıo savage def :D moblara swipe ata ata hiç durmadan gidiorum underbogda fln tek (normal olan ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 @Gangren Adamlar ulduara 800 item koyduk dediler bulunan item sayısı 500 olmadı daha yani daha yüzlerce item var ulduarda. Zaten incelerseniz her bossun loot table'ında anarmol tuhaflıklar var, sürekli aynı itemler düşüyor bosslardan. Çeşitlilik falan göremiyoruz naxx'taki gibi. Yani bosslardan özellikle hard mode'lerdan her boss için 10larca yeni item düşecektir. Başka türlü 800 itemi nereye sokmuş olabilirler. Algalondan 200 farklı item düşecek hali yok. Dworgian said: Free, sana öm attım iplemedin, burdan bişi sorim, sen miydin "merak etmeyin blizz nerflediği armor ı kompanse edicektir" diyen Bana ÖM attım dediğin, Pure dps konusununu uzatma diye attın bende uzatmadım :), başka mesaj gelmedi senden. Evet ben "blizzin nerflediği armoru bir şekilde druid tankları diğerleri karşısında ezilmeyecek şekilde bir düzene sokacaktır" diye savundum. Ki MT'miz druid hiçbir eksiğinide görmedik daha, hatta warrior ve paladinler block mekaniğindeki saçmalıklar yüzünden druidlerden kat kat fazla ağlıyor boss karşısında. Ben druidler hiç fena değiller. DK'lar biraz fazla CD'ye sahip olduğu için avantajlılar bu aralar ama tanklar arasında uçurum olduğunu iddea eden ben görmedim. Her tank başka konularda en kötünün kendisi olduğu konusunda ağlıyor, bu bile bana ortamda bir denge olduğu izlenimi uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Ya ben sizin guildi anlamıorum. Sizin tüm hybridler 3 4 tane full t7.5 la gezio. Sizin guild de druid tank diger tankları ezio Hangi guild? Hangi realm? Tanklarınız kim? Yok char açıp gelcem bakcam merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dworgian said: Sizin tüm hybridler 3 4 tane full t7.5 la gezio. ben 3 set full t7.5 le geziyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Restolar geçen sezon kötü değildi. Sadece saçma sapan DK mekanikleri hotları tek strikela siliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 mulgear6 said: Dworgian said: Sizin tüm hybridler 3 4 tane full t7.5 la gezio. ben 3 set full t7.5 le geziyorum =( sen sus =( freemon nerde acaip merak ettim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2 parça da t8 im ve 3 tane ulduar dropum da var =( guildin toplam aldıgı loottan fazla =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yahu. benim demek istedigim ne kadar ninja olunabildiği değil abicim sus bi sen :D adamın guildi öyle bi guild ki bi druid için tam dream guild yani. bütün hybridlerin her türlü t7.5 la gezdiği, mt druid olan ve imba olan ve hatta abartıp warriorların paladinlerin ağladığı fln bi guild. hani böyle bi rüya görsem öyle mutlu uyanırım ki o derece. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 wet dreams? eheh abi gm düzgün kurmamıstır guildini "pure dps" ler slackliyodur her raide gelmiyodur vs her turlü raide gidiyodur hybridler dkpleri çoktur alıyolardır olabilir yani gayet de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar