Gallant Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Beklenmeyeni beklemek böyle bir şey olsa gerek. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 2 sene önce tezimi yazarken paul potts'un videosunu görmüştüm. açıkçası o bana göre bundan daha şaşırtıcıydı ama nedense bu kadın her yerde haber oldu. kadın hayatı boyunca öpülmemiş bile belki ondandır. ama bence paul potts'u izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu gercekten mizansen kokuyor. potts efendinin olayinda tepkiler filan daha dogaldi sanki. ha buyuk bir ihtimalle ikisi de mizansendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bence paul potts değildir. çünkü adam gerçekten kendine güveni olmayan, çekingen ve utangaç biriydi. ayrıca amanda ağlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 haberlerde okuyunca youtube den bir bakayım dedim o nasıl bir şarkı, o nasıl bir müzik ve o nasıl bir ses gerçekten şarkının sözlerinden ve kadının sesinden bir an ağladım içimin burukluğundan I dreamed a dream in time gone by When hope was high, And life worth living I dreamed that love would never die I dreamed that God would be forgiving. Then I was young and unafraid When dreams were made and used, And wasted There was no ransom to be paid No song unsung, No wine untasted. But the tigers come at night With their voices soft as thunder As they tear your hopes apart As they turn your dreams to shame. And still I dream he'll come to me And we will live our lives together But there are dreams that cannot be And there are storms We cannot weather... I had a dream my life would be So different from this hell I'm living So different now from what it seems Now life has killed The dream I dreamed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Susan Boyle - Cry Me A River (Charity CD) diye aratın bide. inanılmaz. bu olaylardan sonra yapılmış sesi gerçekten inanılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 o şarkıyı 1999 yılında söylemiş klise için birşeylerdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ses kadına mı ait gerçekten?Youtube videoları playback gibi geliyor bana,ilginç durum tabi ona aitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ona ait, süper ses. Şimdi operacı var, bu var, velet var, maykıl var, başka var mı? youtube'dan bakayım dedim o kadar kasıyorlar toplam 5 potansiyel mi çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 İnanılmazdı ya tüylerim diken diken oldu izlerken ve ağladım böyle, garipti.. Harika ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 başlığı suzan böyle diye okudum asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 şaşırtıyo insanı valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar