Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Altta bir başlık daha var da ordaki modeller pek benim istediğim gibi gelmedi doğrusunu isterseniz. Bana da bir tavsiye lazım. Laccess diye bir marka çin malı 10 ytllik mikrofonlu bir kulaklık kullanıyordum şuana kadar ama guildin canına tak etti; l2getaheadphonewithapropermic, I didnt know that turkey was a third world country gibisinden şeyler söyleyip duruyorlar sesin çok az çıkıyor ve robot gibi geliyor diye. Yok ses kaydedicisinde kendi sesimi dinliyorum hakkaten robot gibi ve çok kısık çıkıyor mikrofunun ucu dudaklarıma değmesine rağmen. Ben şunu kullanıyorum sesim de aynı benimki gibi çıkıyor hem de yüksek ve net diyebilceğiniz bir ürüne ihtiyacım var, mikrofon ya da mikrofonlu kulaklık, fiyatı önemli değil gözden çıkardım artık onu, şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat640035/cat1430032/prod440044 Counter strike zamanlarından kalma eski ama inanılmaz kaliteli bir kulaklıktır bulabilirmisin bilmiyorum ama ses kartıda üzerinde.Zaten plantronics,sennheiser falan gözün kapalı alabilirsin :p Herhalukarda senin kulaklıktan 10x fazla performans verirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ad3m abi dediğin model artık üretilmiyor dediler başka bir modelini aldım plantronicsin, ses kaydedicisiyle denediğim kadarıyla mikrofonun kalitesi harika, bakalım bu akşam ventde deniyecem, "fucking finally" edalarını şimdiden duyabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar