Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mikrofon tavsiyesi

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

Altta bir başlık daha var da ordaki modeller pek benim istediğim gibi gelmedi doğrusunu isterseniz. Bana da bir tavsiye lazım. Laccess diye bir marka çin malı 10 ytllik mikrofonlu bir kulaklık kullanıyordum şuana kadar ama guildin canına tak etti; l2getaheadphonewithapropermic, I didnt know that turkey was a third world country gibisinden şeyler söyleyip duruyorlar sesin çok az çıkıyor ve robot gibi geliyor diye.

Yok ses kaydedicisinde kendi sesimi dinliyorum hakkaten robot gibi ve çok kısık çıkıyor mikrofunun ucu dudaklarıma değmesine rağmen.

Ben şunu kullanıyorum sesim de aynı benimki gibi çıkıyor hem de yüksek ve net diyebilceğiniz bir ürüne ihtiyacım var, mikrofon ya da mikrofonlu kulaklık, fiyatı önemli değil gözden çıkardım artık onu, şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat640035/cat1430032/prod440044

Counter strike zamanlarından kalma eski ama inanılmaz kaliteli bir kulaklıktır bulabilirmisin bilmiyorum ama ses kartıda üzerinde.Zaten plantronics,sennheiser falan gözün kapalı alabilirsin :p
Herhalukarda senin kulaklıktan 10x fazla performans verirler =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...