goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yahu iki haftadır "samsung nc10 mavi" netbook arıyorum hiç bi yerde kalmamış. google'da aratıp 10 sayfa çakma alışveriş sitesi gezdim, stokta var gözükenleri aradım tek tek. ya kalmamış ya da siteyi güncellememişler. var mı öneriniz tavsiyeniz. hepsiburada'da beyazı var gözüküyor o da fiyatı %10 artırmış talebi görünce. napsam bilemedim. yakın zamanda piyasaya sürülecek çok bomba bi netbook var mı bi de? şöyle tablet eeepc gibi sıradışı bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 NC10 ilk çıktığında sadece beyazı vardı, sonra siyahı çıktı. Sonra diğer renkleri çıktı. Son çıkanları Türkiye'de bulmak haliyle daha zor oluyor. Beyaz ilk çıkan olduğu için en yaygınıdır. Bu arada başlığına bir el attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 eheh ben de açıklayıcı olmadı diye düşünmüştüm ama DÖVLET DÜZELTSİN diyerek kasmadıydım. bir de başka renkLER derken? mavi beyaz siyah dışında renk mi var Türkiyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Türkiye'de başka rengi olacağını sanmam. Beyaz, siyah, lacivert standard renkleri. Açık mavi, pembe gibi versiyonları da varmış ama özel üretim galiba. Edik: Sadece Honk Kong için galiba. http://www.samsunghub.com/wp-content/uploads/2009/02/nc10-hk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 he bunları da sayarsak la fleur edition diye siyahlı morlu çiçek desenlisi bile varmış. peki toptancılarında bile stoklarda bitmiş gözüküyor, bu kadar sürüyor mu getirmeleri yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 beyaz iyi ya, kullanin kullandirin. olmadi film kaplarsiniz, ben bi ara karbon cekmeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ilgilenen varsa vatan topkapıya gelmiş ikisi de. artan dolarla birlikte 800'ü geçer ama söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar