Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekomun netbook kampanyası

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Aramaya yeniden inanma vakti bence, insaf yani.

Direk ayda +30 TL verip mi alınıyor bu, yoksa yanlış mı anladım? Zaten 720 liraya geliyor, piyasada netbooklar 550-850 arası değişiyor zaten, aşırı uçuk bir şey almadıkça. TT'nin 2 sene daha taahhüt alma tuzaklarına düşmeye gerek yok bence, adam gibi hesaplı bir durum bile değilken hele. Bunun Türksat'ı var, Quiknet'i var, yarın öbür gün bir şey patlatırlar geçemeyip ağlarsın sonra.

Aletin kendisi de çok iyi değil bence, zaten N270 ve 1GB DDR2 hemen hemen standart bunlarda, ama pil ömrü düşük olacaktır 3 hücre olduğundan. Madem amaç mobilite, en önemli şeylerden biri pil ömrü bana göre bunlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Aramaya yeniden inanma vakti bence, insaf yani.

Direk ayda +30 TL verip mi alınıyor bu, yoksa yanlış mı anladım? Zaten 720 liraya geliyor, piyasada netbooklar 550-850 arası değişiyor zaten, aşırı uçuk bir şey almadıkça. TT'nin 2 sene daha taahhüt alma tuzaklarına düşmeye gerek yok bence, adam gibi hesaplı bir durum bile değilken hele. Bunun Türksat'ı var, Quiknet'i var, yarın öbür gün bir şey patlatırlar geçemeyip ağlarsın sonra.

Aletin kendisi de çok iyi değil bence, zaten N270 ve 1GB DDR2 hemen hemen standart bunlarda, ama pil ömrü düşük olacaktır 3 hücre olduğundan. Madem amaç mobilite, en önemli şeylerden biri pil ömrü bana göre bunlarda.

Bunu bi arkadaşım alıcak çocuk öğrenci ve daha 1. sınıf ee malum 800 liralık kredi kartı vermiyorlar bu dönemde öğrenciye, çocuk 2 sene öderim kullanırım babalar gibi ADSl mi de bağlatırım düşüncesinde. Cazip gelen o yönü :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...