Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastanenin Tuvaletinin Musluğunda Ayağını Yıkayan Adam

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

nakerebanarimasen said:
benim anlamadığım şu adamlar mescit isteyince her yere kurulabiliyor yok bilmem kaç kişi göstermeden. bizi istiyince göster adam oluyor. bencillik

Türkiye'deki müslüman sayısı belli birşey. Adamlara vahiy mi gelecek biri din uydurdu, 10 bin kişi topladı ibadet yeri açalım diye?
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
sacma salak benim dinim de bu banada verin argumaniyla gelirsen zaten verilicek bi cevap yok, ilkokul muhaebbetleri bunlar.

abi senin dinin müslümanlık da sen mescit istiyince mantıklı da benim dinim sokolopluk ben de ibadet yeri isterim dyince saçma salak mı oluyor bence de müslümanlık salak? sizin dininiz dinde benim dinim din değil mi? bu ne hoşgorüsüzlüktür abi. tek din sizin din mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:
nakerebanarimasen said:
benim anlamadığım şu adamlar mescit isteyince her yere kurulabiliyor yok bilmem kaç kişi göstermeden. bizi istiyince göster adam oluyor. bencillik

Türkiye'deki müslüman sayısı belli birşey. Adamlara vahiy mi gelecek biri din uydurdu, 10 bin kişi topladı ibadet yeri açalım diye?

belli olabilir müslüman sayısı sosyal devlet diyip duruyorsunuz oraya mescit buraya mescit şuraya mescit. sizin din dinde benim din patlıcan mı açılacak abi illaki var mı böyle birşey
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
/golfclap
bravo, okudugumuzuda anlayamiyoruz. muslumanlara mescit acilsin demedim, her dinin mensubunun gidip kullanabilicegi bi yer olsun dedim, cocuk gibi bana ne bana ne demenin manasi yok.

tamam işte ben de bunu savunuyorum
1) müslümanlara mescit
2) yahudilere sinagog mu havrat mı neyse ondan
3) hristiyanlara şapel kilise neyse
4) totemcilere toteme tapınabiliceği bir yer
5) satanistlere rahatça kurban kesebilcekleri bir yer
6) diş perisine inananlara da bir yer açılsın
7) Sokoloplar içinde oda açılsın
ona açılsın buna açılsın hastane değil ibadethane olsun.
hastane hastalar içindir
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
GEd said:
Başka argümanlar da var ama her zaman olduğu gibi cevap verilebilecek şeylere cevap yazıp esas argümanlar pas geçiliyor;çünkü onlara verilecek mantıklı bir cevap yok.

cevap verilmicek seye mi cevap verilsin? anlamadin burayi abi.

demagoji yapma adam onu kastetmemiş. işine nasıl gelrise onu yorumlamışsın. adam benim cevap istediğim yerlere cevap ver(e)memiş onu diyor
Sosyal ağlarda paylaş

Dennis said:
Adamın savunduğu tek bir odayı kişilerin dini ibadetlerini yapabileceği bir yer haline getirmek, önce anla okuduğunu.

abi olamaz öyle ki.olur mu ya satanist ibadetini nasıl yapsın kurban kescek her yer kan orda gidip namaz mı kılınsın bir de? hem sokolopluk dini yalnız başına meditasyon der.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...