Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 "O adamın kendi tercihi ve kendi sitili, seni ilgilendirmez" diyebilirsiniz. Haklısınız da, ama birçok forumda karşıma çıktı ve çok ilginç ve garip buldum. 1- "Saygılar" Kişi, her mesajının altına saygılar ekliyor. Bana biraz "cool" takılmak için her mesajının altına saygılar yazıyorlarmış gibi geliyor. Bir de her saygılar'dan sonra ad soyad yazan da var. Ne demektir bu, kafam basmıyor. Yani mektup yazmıyorsun dilekçe felan da yazmıyorsun. Bu kadar resmi takılmanın ne anlamı var? Hele bir de küfür/dalga geçme içerikli bi mesaj yazdıktan sonra "Saygılar, Ali Müfit Gürtuna" gibi bir sonla bitirmesi başka bir garip. Şok yaşıyabiliyorsun. 2- "Tanışıyor muyuz?" Bir mesaj yazarsın adama. "Neden siz yerine sen yazdın", "Bu kadar samimi olduğumuzu bilmiyordum" "içli dışlıysak söyle bana da bileyim" gibisinden mesajlar. Sırf bir iki harf eksik yazdın, formal dilde yazmadın diye hemen tepene çıkıyor bir ton laf yiyorsun adamdan. 3- "Dostum" Her kelimesinde bir dostum diyen kişiler var. Aynen böyle kişiler tanıyorum, ama uzun çok uzun zamandır (ilkokuldan beri mesela) tanıdığım için fazla üstüne gitmiyorum. Ama formal yazmadın diye azar işittiğin bir userdan sonra, böyle ona buna dostum diyen birini görünce şok geçiriyorsun bayılıyorsun. Aklına zenci gangsterler geliyor "dostum dostum" derken adamın dizine ateş eden. Tırsıyorsun bir anda geri kaçıyorsun.. 4- "Bu neden böyle?" Anasının karnından yeni çıkmış bazı tipler var. "Alttaki mesajımı gönder butonu niye öyle, neden basınca yazı silikleşiyor?" "neden bannerlara reklam almıyorsunuz?" "neden userların altında üye yazıyor, bir derneğe felan mı üyeler?" "neden kazaa da, kaza değil?" vs vs.. Sorular karşısında hafif hafif tüyüyorsun. Aklıma geldi bir anda, yazam dedim, düşünceler uçar gider, yazı kalır felan filan olayı işte.. Ayrıca, sabah sabah mizah katamadım üzgünüm fazla zevkli bir yazı olmadı..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 walla b@b geçenler öyle bir ark gördüm işte..Pls..ya güzel konuya el basmışsın dostum...Politika çok süper oluyor evt.Gerçi bende biliyorum bu topiğin dünya rekorlarından ibaret olduğunu ama..Okumadım,okumadan direk yazıyorum hani ondan dolayı bir şey işte..İlk mesajı okuyup yazıyorum böyle [email protected] bazı mesajlarımda sadece ":)" yada ":D" koyup bırakyıorum ki kimse sıkılmadan okusun... Bazende böyle çok deli şeyler felan oluyor..Okuyorum ama yazarken yazasım gidiyor..Ara sırada "şuna bir geçireyim gideyim" yapıyorum...Bazende,dağdan gelip bağdakini kovuyorum b@b yani anlayacağın...Ha,bazende burayı dert salonu yada gaave görüyorum,abanıyorum o topic senin bu topic benim...İşte sen çok haklısın...Tabi tabi... [ehe çok süper konuya ayak basmışsın bone ;] Şimdi burada sayfalar dolusu yazmak isterim ama aşırı uyku sendromundan son kullanma tarihim geçicek :p Kalkınca dökerim içimi rahat rahat. ][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ne demek istedin anlamadım ya nese...[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ben "saygılar" lafını kullanıyorum ama sadece önemli bir konuda cevap bekliyorsam yani cevap verecek kişi önemli bir konuyu izah edecekse; düşünüp taşınıp belli bir bilgiyi derli toplu sunacağı için saygı duyuyorum...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 senin ... koyiim saygılar Bu tarz mesajlara bende kıl oluyorum.Hadi normal bi mesaj yazdın kullanırsında, mesajda dalga geçip yada küfür edip vb. altına saygılar yazılması ilginç gerçektende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bende anlamadım ya neyse.. lafına bir kılım bunun böle yazılışını anlamam birde cümledeki kelimelerden sonra gereksiz yere ... koyanlar hani gelicem demiştin gelmedin...... tarzında bana küfrediyorlamış gibi geliyor belkide kız aradaşım yüzünden böle psycho oldum ..... lara ama kıl oluyorum resmen[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 katılıyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Yaa çok kötü bir şey ama bence çoğu mesajıma şu baştaki kelime ile başlama ihtiyacı duyuyorum :-P[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bone mesajın yazılış saatine bakarak senin uyurgezer olduğunu teşhis ettim ve tedavi görmen kanısına vardım. Lütfen en yakın hastaneye başvur , orada olacğaım. Saygılar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 O adamın kendi tercihi ve kendi sitili, seni ilgilendirmez[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 tamam da abi herkesin anlayışı seninki gibi olamaz ki ne bileyim yani bazısı ona alışmıştır onu normal görür... senin doğruların doğru diye birşey yok yani öyle olanların da üstüne gitmemek lazım... ama ben de sinir oluyorum senin dediğini yapanlara[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 kedidir ya sinirlenmeyin saygılar[signature][hline]in god we trust, all others pay cash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 ufodur[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Pl1z b4b th3 k3nq 100gp pl1z th3 b4b Saygılarımla...[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Unutmamalı ki bir de kedi sendromu yaşıyoruz.. herşey kedi mübarek[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Ehoyy, sevgiler süpermiş. Sevgiler, Nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 eeeh yetti herkes aynı espriyi yapıyor... saygılar Derya Dervişoğlu[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 said: Dralnu, 26 Mayıs 2004 12:54 tarihinde demiş ki: kedidir ya sinirlenmeyin saygılar lol ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 4. madde biraz ağır olmuş. (Bebe fln) hoşuma gitmedi.[signature][hline]''Azimle zıçan betonu deler'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 bende şu kedidir e uyuz oluyorm![signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 anasının karnından yeni çıkmış derken küfür olarak bebe anlamında değil, herşeyi merak etmelerini kastetmiştim..[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Sayın Bone sorun küfür değil. Aşağılayıcı bir tutum sergilemeniz hoşuma gitmedi. ''Allahın bebesi sen kimsin'' fln gibi yani. Bu arada Saygılar ımı sunuyorum :D[signature][hline]''Azimle zıçan betonu deler'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Bone,depede anlatmışım işte bir yığın bab :D yani gelip anlamadım demişin hani siz.Ondan dolayı şeettim.. Sevgiler&Saygılar...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 saygılar kadar kafana taş düşsün mumi[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar