Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 gratz and hail GERGE! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Beşinci bölüm: http://museifu.org/2009/05/24/guin-saga-05-yazilmis-bulusma/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Beş kesmedi, altı olsa pek şukela olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Şu anda çevrilecek iki şey var (uzun değiller). Cuma gecsi anca başlarım Guin'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 supreme commander guin savaş alanında coştu be.Helal olsun saygı duyduğumuz bi abimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Altıncı bölüm: http://museifu.org/2009/05/30/guin-saga-06-semlerin-meclisi/ Çok güzel gidiyor, bu bölüm boyunca da dramatik dramatik takılıyor Guin. Asıl aksiyon sonraki bölümde. Beklemede kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 guin saga güzelmiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Hastası oldum ya. Bu sezon ki favorim olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Benimde bu sezonki favorim ama torrentteki indirilme sayısına göre konuşuyorum,çok fazla tutmadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Guin Saga'nın yazarı geçen ay içinde ölmüş ya.Ben de şimdi bir yerden okudum da, e o zaman mangada kaldığı yerde bitecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Manga'ları zaten yazarın kitaplarından uyarlama değil mi? Öyleyse manga aynen devam etcektir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Evet doğru kitaptan uyarlama.Adam zaten 10-20 yıl önce bitirmiştir heralde kitapları.Doğru dedin hiç aklıma gelmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Çevirmen aranıyor bunun için. İlgilenen Ö.M. atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar