Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 http://www.ibiblio.org/phil/fnordchan/Spring2009/18-guin-saga.jpg Kurimoto Kaoru’nun şu ana kadar 124 cildi (!) yayınlanmış fantazi romanları serisinden animeye uyarlanan Guin Saga, sadece “Aurra” kelimesini ve nasıl dövüşüleceğini hatırlayan Guin’in öyküsünü anlatıyor. Guin alışıldık japon fantezilerinden çok Moorcock ya da Howard öykülerine benziyor, yani tam bizlere göre denilebilir. Müziklere özel olarak dikkat edin, çok güzeller. Türkçe Download (ve altyazı scripti) Not: Grubumun reklamını yapın, dağıtın etrafta linklerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Divxplayercıların seni takibe alması lazım ^_^ Kolay gelsin hem çeviriler de hem encode de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 GERGE said: Kurimoto Kaoru’nun şu ana kadar 124 cildi (!) :) O_o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Çektik izliyoruz, saolasın. Moğoul olarak yazmanın belirli bir nedeni var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mongoul diyorlardı, ben de öyle yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Fortuna said: GERGE said: Kurimoto Kaoru’nun şu ana kadar 124 cildi (!) :) O_o::o işte fillersız uzun bir anime :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 İlk bölümü beğendim,güzel çevirmişin ama bir daha moğolları moğoul diye çevirmessen daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Abi Moğol değil onlar, originaldede Moğol'dan bozulmuş başka bir şey diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hıı yalnız ingilizce mongoul moğollar oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mongol o, Mongoul değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hıı kk yanlış hatırlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mistwalker fansub grubu Mongol diye çevirmişler ki Japonca seslendirmede de mongoru diye geçiyor. Bana kalırsa Moğol diye çevirmek daha mantıklı ama tabiki tercih senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Bakın, bu bir fantazi, doğal olarak bu dünyada geçmiyor, bu nedenle Moğol demek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 güzelmiş beyendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Guin Saga - 02 http://museifu.org/2009/04/23/guin-saga-03-kara-kontun-hisari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Kalite altyazı, herşey harika. Bu arada bu anime ne kadar güzelmiş ya. Çok beğendim Guin'i, varsa böyle bildiğiniz Berserk dışında bir anime, yazın izleyeyim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yanlız bölümlerde çok kısa geldi bana. bunu biriktirip seyretmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Üçüncü bölüm: http://museifu.org/2009/04/26/guin-saga-03-kizil-parali-asker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Akşam gider gitmez seyredeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 İzledim, çok eğlenceli. Uzun süredir bu kadar kaptırarak bir animasyon aksiyon seyretmiyordum. Çok beğendim, başka buna benzer tavsiye varsa beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 GERGE bunun 4. bölümünü çevirmicenmı ilk senin fun subından izledim,öylede devam etmek istiyorum. update:gerçi baktımda sadece 1 sub grubu 4. bölümü sublamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Çevireceğim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 güzel seri bende yeni başladım action baya iyi GO GO GERGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Çevir :) İzliyorum bende,sen çevirmezsen izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Dördüncü bölüm çevrildi: http://museifu.org/2009/05/16/guin-saga-04/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar