DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Uzun zamandir oynuyordum oyunu ama bugun sabah 11 den sonra giremez oldum mahkeme karari ile oyunu kapatmislar neden kapandi acaba oyun bile oynatmiyorlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Facebook sunucusunda olan var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Haha cartladılar. Aynı oyun Erlikhan adında GGC aitmiş.Bunlar aynısnı yapıp koymus. Hakım amcada Suresiz Cortlatmış Tebrıkler.Ayrıca web tabanlı oyun ne ya @@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr. Manhattan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Sahiden ne hakla web tabanlı oyun yapılabiliyor yahu :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 http://www.umaykutoyna.com/forum/index.php?topic=1782.0 tam tersi yazıyor burda? Bu malum firma gameturk, Global game centersa hiç şaşırmıcam bu arada, el altından metin2 hilesi dağıtan elemanlar nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir. T.C. İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 18.06.2009 tarih ve 2009/678 sayılı kararı gereği erişime kapanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Hmm Yeni okudum bu gonderdiğin yazıyı. Ya ikiside aynı pok acıkcası aynı pokun mor renklisi biri. İki firmada Turk oyun Sektorunu yaratmaya Calıstıgını soler ama ikisinin de yaptıgı projeler araklama veya Devşirme den ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Omaygat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar