sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 jeneriklik block müthiş bi maç hedodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 orlando bu maci verirse cok aglayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ne maç be off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 super mac. uykusuz kaldigimiza degdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ulan uykumun her saniyesi helali hoş olsun be. lakers faul problemine girmese bu maç böyle olmazdı, fauller yüzünden savunmada çok sıkıntı yaşadı lakers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 redick düdük etti maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yine hakemler etkiledi oyunu. arka arkaya tam magic cosacakken uc tane faul caldilar, faul olmayan. bir anda durdu mac o fauller yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 hakemlere girmeyelim bence. iki taraf için de çok yanlış kararlar çıktı. mesela kobeden çıkmayan topa kobeden çıktı dediler o karar maçı orlandoya getirebilirdi. her neyse güzel maçtı, güzel hatırlıcam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 alston'u gidip öldürecem orlandoya başka yolu yok. Adam tam zarar ya bi tane katkısı yok, reddick'te sattı maçı sonlarında. Yine hidayet müthişti yalnız, yapılabilecek herşeyi yaptı adam, kidd gibi pas verir olmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 4-0 bitmese bari pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 2-3 olcak simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 izlemedim uyudum , iyiki uyumuşum :D sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Deacon said: hakemlere girmeyelim bence. iki taraf için de çok yanlış kararlar çıktı. mesela kobeden çıkmayan topa kobeden çıktı dediler o karar maçı orlandoya getirebilirdi. her neyse güzel maçtı, güzel hatırlıcam :d kafadan ilk dklarda howard pota içinden blokladı gasolu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ben önümüzdeki 3 maçtan umutluyum. Bu maçta sadece shard ve 2.yarıda hedo öne çıktı. rafer, jj, d12 resmen durdurdu orlando yu. 4. çeyrekte lee 9 saniye kala 1, birde .6 kala kaçırınca, ot de jj bomboş üçlük arkasına basit to ile verdiler maçı. d12 zaten to makinesi gibiydi. Orlando da ve serinin kalan maçlarında bu kadar kötü olmarını beklemiyorum, o yüzden en 2 maç alır diyorum orlando. Sonrası la in morali bozulursa, orlando şampiyon, ama phil ve kobe çoooook tecrübeli izin vermezzler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Birde evet hakemlerden hiç bahsetmeyin, ariza bütün maç hido ya tecavüz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oo hidayet şapkayı vermiş kobeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 süpermiş şimdi özetten izledim kobeyi o hareketi yapan sayılıdır herif muhteşem oynamış 2. yarıda ya koçum hido ilk yarıyı izledim lewis inanılmazdı 35 sayının 20sini attı ayı ama harbi şu alstona feci kıl oluyorum ya adam casus gibi resmen baltalıyor takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ulan sinirden patladım maçı seyrederken,zaten de uyuya kalmışım.Ben uyuduktan sonra olaylar dönmüş lan yine off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 harbi alstona bisi olsa ne bilim ters dusse sezonu kapatsa bi insan evladı zarar gordu diye hic uzulmeyecegim bi durum, hido mest etti, uykusuz kaldıgım her saniye helal olsun, sadece verdigi sapka degil 4. ceyrek ve uzatmaya bakın kac Kove vs Hedo da kobe ne yapmıs ? potayımı gormus ? hep yaptıgı gibi ben bi zıplayayım havada zaten 28 saniye kalıyom orda bisi bulurum modunda jump shotlara kalkıp anam bu herif gene geliyo diyip cok zorlama TO dan donen passlar falan falan 1 kez drive edip basket attı 1 kez de gasol a yaptıgı assist var, ve evet hido ya yapılan savunma cidden cok sert ti ki arada hido ya birde hucum faul caldılar sac bas yolmaca, son pozisyonda zaten gasol cembere vuruyor, direkt basket mac biter 1-1, ha oncesindede oldu vs demeyin onların hepsi telafisi olan seyler bu sut son sut .6 yok telafisi, hakemler rezaletti orlando aleyhine, eger d12 biraz oynarsa seri 2-3 e gelir ve bence LA deki 2 mactan birini alır, 2-3 un psikolojik baskısını kaldıramazlar bence ... hido nun seyrettigim en iyi macıydı : 4. ceyrek : hido top tası , hido oyun kur, hido assist yap, olmadı hido topu kullan, tamam sonra don geri hah tamam burdada kobe u savun, eh yok eben van gandi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 svg napsın adam yok, bide pietrus 6 faul, düdük jj le rafer a kaldı takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 dreagloth said: Ben önümüzdeki 3 maçtan umutluyum. Bu maçta sadece shard ve 2.yarıda hedo öne çıktı. rafer, jj, d12 resmen durdurdu orlando yu. 4. çeyrekte lee 9 saniye kala 1, birde .6 kala kaçırınca, ot de jj bomboş üçlük arkasına basit to ile verdiler maçı. d12 zaten to makinesi gibiydi. Orlando da ve serinin kalan maçlarında bu kadar kötü olmarını beklemiyorum, o yüzden en 2 maç alır diyorum orlando. Sonrası la in morali bozulursa, orlando şampiyon, ama phil ve kobe çoooook tecrübeli izin vermezzler gibi. abi 2 maçtır aynı şeyi söylüyorsunuz orlando bundan sonraki maçlarda bu kadar kötü olmaz diyosunuz. yapmayın etmeyin alla aşkına, asıl lewis her zaman bu kadar iyi olamaz. 2. çeyrekte maç kopacaktı lewis insanüstü atmasaydı ki kobe oynamıodu ona rağmen orlando dağılcaktı. dünkü maç buralara geldiyse sorumlusu lakers'ın faul problemi yaşamasıdır. savunma yapamadılar. lakers savunmasını yapınca orlando cevap veremiyor çünkü tek seçenekleri var hep aynı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Burda boston ve clev maçı öneleri aynı konuşmaları çok duyduk, o yüzden çarşambayı beklemek en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yalnız gasol'u tutacak kimse yok takımda. Gasol'u tutsalar Bynum boş. Uzun iyi bir savunmacının eksikliği var orlando'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Deacon said: dreagloth said: Ben önümüzdeki 3 maçtan umutluyum. Bu maçta sadece shard ve 2.yarıda hedo öne çıktı. rafer, jj, d12 resmen durdurdu orlando yu. 4. çeyrekte lee 9 saniye kala 1, birde .6 kala kaçırınca, ot de jj bomboş üçlük arkasına basit to ile verdiler maçı. d12 zaten to makinesi gibiydi. Orlando da ve serinin kalan maçlarında bu kadar kötü olmarını beklemiyorum, o yüzden en 2 maç alır diyorum orlando. Sonrası la in morali bozulursa, orlando şampiyon, ama phil ve kobe çoooook tecrübeli izin vermezzler gibi. abi 2 maçtır aynı şeyi söylüyorsunuz orlando bundan sonraki maçlarda bu kadar kötü olmaz diyosunuz. yapmayın etmeyin alla aşkına, asıl lewis her zaman bu kadar iyi olamaz. 2. çeyrekte maç kopacaktı lewis insanüstü atmasaydı ki kobe oynamıodu ona rağmen orlando dağılcaktı. dünkü maç buralara geldiyse sorumlusu lakers'ın faul problemi yaşamasıdır. savunma yapamadılar. lakers savunmasını yapınca orlando cevap veremiyor çünkü tek seçenekleri var hep aynı oyun. lakers ın uzunlarının faul problemine girmesi lakers ın avantajına oldu, faul sorunu yasandıgı icin odom girdi, hayvanlar gibi de oynadı ... evet orlando nun gasola birsey yapması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Orlando geçen sene battie yokken, gerçek pf miz yok diye shard ı 4 e çekti. battie sakatlıktan önce fena değildi ama dönüşü baya kötü oldu. Sakatlanmadan önceki hali olsa heralde 20+ dk yi çıkarırdı. O pozisyonun eksikliğini hala çekiyorlar, shard ne kadar gelişmiş olsada çok kısa kalıyor, bide gasol kurt ve aktiris bir kişilik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar