Gilean Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 rafer kötü bi adam abi zaten. sokak basketbolcusu
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Kağıt üstünde lakers avantajlı duruyor, Orlando Cleveland'a karşı sahip olduğu üstünlüklere Lakers karşısında sahip değil. Lakers'ın Lewis'i tutabilecek oyuncusu var, Howard'ı savunmada zorlama şansı da var.Bence seride Odom'un performansı çok belirleyici olacak. Bunların yanında Orlando'nun normal sezonda Lakers'ı 2 kere yendiğini de unutmamak lazım.Umarım Orlando kazanır, ama kazansa bile Hido'nun mvp olma şansı çok düşük. edit:imla
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Lan kafayı ycvem dersane sınavı var off :(
GEd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Geçen bir maçı ESP veya öyle bişi netten canlı veriyordu kendi sitesinde, ismini söylemek istemediğim J ile başlayan siteden izlerken bazen kasabiliyor , böyle canlı tv linki olan varsa bana yollasın , NTV yok bende.
loop Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Basketbol izleyicisi degilim ama finaller muthis oluyor.. Hele hido da var merakla bekledigimiz ama yarın mesai var...
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nba playofflar dışında takip ettiğim bir durum değil fakat şu lakers kadar nefret ettiğim başka takım yok nba'de. kobe ayrı bir nefret. orlando alsın isterim.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 asil nelson yardırıyo ahahah mükemmel oynuyo adam
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kobe'ye laflar hazırladım,üzülecek bayağı neyse daha heyecanlı olacak seri böyle sadf
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 howard'ın saha ici isabeti sadece 1. nolmus boyle adama ya.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Çok kötüydü, berbattı, oynatmadılar, kobe zaten hayvan, daha da hayvanlaştı. hido ilk çeyrek esti sonra onuda aldılar aşşağı, howard, shards zaten yok. Orlando adına tek iyi haber meer iyi geldi.
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu kadar farklı olacağını düşünmüyordum
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu kadar farklı olması iyi oldu. az kendine gelir orlando. çok havaya girdilerdi. o 25 sayı fark kapanmayacak bişey değil. ama 4-2 lakers kazanır gibi gelio seriyi.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hercaraxe nerdesinn aloooo? nası yargıladık aeahuae
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yalnız orlando %29 ile şut atmış. bilmiyorum bu sezon daha kötü oranı var mıdır. çok da boş şut kaçırdılar. final stresi vs de olabilir ilk maç olduğundan. devam maçlarında orlandonun bu kadar kötü olacağını sanmıyorum. şu maç ölçü değil bence pek. ayrıca kobe'nin de performansının tavan yaptığı maçlardan biriydi. her maç olmaz yani. orlando, cavaliers serisindeki gibi çemberi bombalamaya başlayıp, howard içeride iyi oynamaya başlarsa rüzgarın yönü direk değişir. değişsin de pls.
Öne çıkan mesajlar