Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılmazlar Tekstil Sunar : Playoff 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kağıt üstünde lakers avantajlı duruyor, Orlando Cleveland'a karşı sahip olduğu üstünlüklere Lakers karşısında sahip değil.
Lakers'ın Lewis'i tutabilecek oyuncusu var, Howard'ı savunmada zorlama şansı da var.Bence seride Odom'un performansı çok belirleyici olacak.
Bunların yanında Orlando'nun normal sezonda Lakers'ı 2 kere yendiğini de unutmamak lazım.Umarım Orlando kazanır, ama kazansa bile Hido'nun mvp olma şansı çok düşük.

edit:imla
Mesaj tarihi:
Geçen bir maçı ESP veya öyle bişi netten canlı veriyordu kendi sitesinde, ismini söylemek istemediğim J ile başlayan siteden izlerken bazen kasabiliyor , böyle canlı tv linki olan varsa bana yollasın , NTV yok bende.
Mesaj tarihi:
Çok kötüydü, berbattı, oynatmadılar, kobe zaten hayvan, daha da hayvanlaştı. hido ilk çeyrek esti sonra onuda aldılar aşşağı, howard, shards zaten yok. Orlando adına tek iyi haber meer iyi geldi.
Mesaj tarihi:
bu kadar farklı olması iyi oldu. az kendine gelir orlando. çok havaya girdilerdi. o 25 sayı fark kapanmayacak bişey değil. ama 4-2 lakers kazanır gibi gelio seriyi.
Mesaj tarihi:
yalnız orlando %29 ile şut atmış.
bilmiyorum bu sezon daha kötü oranı var mıdır. çok da boş şut kaçırdılar. final stresi vs de olabilir ilk maç olduğundan. devam maçlarında orlandonun bu kadar kötü olacağını sanmıyorum. şu maç ölçü değil bence pek.

ayrıca kobe'nin de performansının tavan yaptığı maçlardan biriydi. her maç olmaz yani.

orlando, cavaliers serisindeki gibi çemberi bombalamaya başlayıp, howard içeride iyi oynamaya başlarsa rüzgarın yönü direk değişir. değişsin de pls.
  • Yeni Oluştur...