napae Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 selams, sabah 5te yattım ve 3 saat sonra 2 buçuk yaşındaki bir kız çocuğu tarafından "beebi tivi izleyelim" diye uyandırıldım. sonra beebi tivisini izledik 5 dakka falan. hanfendi sıkıldı hemencik. bütün evi dolandı, ben de peşinden koştum. sonra kahvaltıya gittik boğaza. orda da peşinden koştum. sonra istinyeparka gittik. orda da peşinden koştum ve artık dayanamayıp eve döndüm onları orda bırakıp. ve şimdi yatıyorum ben. iyi uykular bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Günlük komşuyla kavga ettim sdfsdfsdf. Telefonu suratıma kapadı gittim mutfaktan bu ne terbiyesizlik diye bağırdım. Annem de kahkaha ata ata beni ittirmeye çalıştı yapma duyacak herkes diye hahaha. Neyse gıkı çıkmıyor 2 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 lan rüyamda gözüm morarmış askeri bi yer gibi bişi lan sonra babam yine kavga ettin gibisinden bişi diyo yok diyom baba kendim vurdum diyorum galiba aa ve rüyada bildiğin acıdı lan gözüm yada başka bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 of yarim saat icinde hazirlanip otobüse kosmam lazim. cünkü staja gitcem. hayir aslinda staj dedigim staj degil. daha baska bisey alman sisteminde ama su anda staj lan, dogru. -cok pis kendi icimde celisirim- bi de official degil daha. ama yine de cvme yazarim, acimam. ama burda devam etcem. sefim cok tatli lan. insan olarak. süslenmiyim hastayim dediydim. madure gibi gözükmem daha iyi olur.:D evet pic smileysi lazimdi. oldu bu oldu. hadi gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ohhhh... Doydum yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hay özet olarak bu günlük, vallahi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Sly-One said: mezünüz ayrıca çabuk gitmişin eve ali uu dedim direksiyon bendeydi genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 cok sıcak oturdugum yerde terliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kep atmayı bekliyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 günlük okulum ve sınavlarım artı sonsuza dek devam ediyor,iki kez acınacak yerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 olm lan günnük!!1 az önce bi kez daha bakiim dedim, bi de baktım ki... ilk hafta büt yokmuş lan meerse asdadf OLEY!1 (tabii mailyet muhasebesi sınav programının ilk halinde olduğu gibi uygulanırsa bütler için, yine ilk hafta sınav var demektir. ama sanmıyorum, 2. haftadır o 2. hafta yine sdfasdf) valla kurtuluyorum lan bu aptal okuldan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben bunun üstüne bi dondurma yerim yalnız. hmmm dolapta bi kutu algida vardı sasdf. bitireyim onu ben. yarında tahlil için kan alacaklar bakalım dondurma görülecek mi kanda asdffdsfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dondurma bitti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 10+ saat uzeri wow oynadigim zaman gozlerim cok anlamli bakiyormus. Kiz arkadasim oyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 G, uluslararası iktisat çalışmaya gidiyorum. bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 günlük, evet.. annemlere condordan bilet aldim. türkiyeye gidiyolar temmuzda. ben gitmiyorum. 4 hafta evde tek basinayim. kendimi gönüllü olarak staja ve derslere adamaya karar verdim. bana müstehaktir. sevgiler. mühü... türkiyeye gidememeye üzülmüyom da, tek basina korkarim lan ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bu Panik-Atağın ta ... Ulan hergün bir yerim ağrıyor. Çarpıntım oluyor. Bide lanet olsun nefes darlığım var. Ulan ne b*ktan bir hastalıksın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 vaniLLe said: günlük, evet.. annemlere condordan bilet aldim. türkiyeye gidiyolar temmuzda. ben gitmiyorum. 4 hafta evde tek basinayim. kendimi gönüllü olarak staja ve derslere adamaya karar verdim. bana müstehaktir. sevgiler. mühü... türkiyeye gidememeye üzülmüyom da, tek basina korkarim lan ben =( olsun askitom, sen bana gelicen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bella said: G, uluslararası iktisat çalışmaya gidiyorum. bay. başlayamadım hala,tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 @dory: heralde askusum, seni görmeden döner miyim lan hic. onu birak, sirf senin icin gelirim! aayh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Günlük bana bir panik-atak arkadaş bul dertleşmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 prens erkan? sitesinden iletişime geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Prens Erkan tepsin seni! Töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 mailto: [email protected] sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ben çarpıntım var diyorum hala dalga geçiyor bacaksıza bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar