Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.viking-direct.co.uk/pictures/GB/VKG/SK/LG/836R-30_SK_LG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 arkadaş evinde ne bulursan onu abi.. bi keresinde sırf tadı nasıl diye kedi bisküvisi falan yemiştik. gerçi ekdisi olup da yemeyen yoktur sanırım. da bana ne oldu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bugün pazar. o da yetmezmiş gibi tatil. yapacak bişi yok. kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 5 gün oldu. abi ölümüne ders çalışmam lazım. çalışamıyorum darlanıyorum falan böyle. mutsuzum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Havuzun yanıbaşında olup da girememek kadar iğrenç bişey yok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: arkadaş evinde ne bulursan onu abi.. bi keresinde sırf tadı nasıl diye kedi bisküvisi falan yemiştik. gerçi ekdisi olup da yemeyen yoktur sanırım. da bana ne oldu bilemiyorum. kedi olan evde bulunur bundan büyük ihtimalle asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yaya yaya ders calismak caiz midir hocam? planli calisiyoruz sonucta ama daha fazlasi lazimmis gibi :/ raadolgenis takil motto'm popomda patlamaz insallah. neese hazirlanip disari cikayim, sonra da dööörs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bi bu vcf iyi de adam bakmadan yollamış sanırım. sadece tel numarası değil ev adresini bile vermiş. diyecektim admın fabrikasıymış sanırım new jersey'de bi yer. belki de rapture a hazırlanıyordur. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yarin babalar gibi almanca sinavim var ama ben sabah 3sezon seinfeld izlemek, 2dergi bitirmek, ve rolland garros seyretmek gibi gayet yararli aktiviteler yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kavuştum bebeeeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 noluyo lan topik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 şangai ne ya.. ahuahuahuahua şangay de, şanghay de hatta shanghai de ama şangai ne abi.. türkçe hatalı ama ingilizcesi de hatalı. çok seviyorum bu ülkenin gerizekalı, bol paralı, çakma sarışın kızlarını. saçlarını sarıya boyatınca fıkradaki sarışına dönebilen başka canlı türü yoktur sanırım. şangai.. lololololololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: bi bu vcf iyi de adam bakmadan yollamış sanırım. sadece tel numarası değil ev adresini bile vermiş. diyecektim admın fabrikasıymış sanırım new jersey'de bi yer. belki de rapture a hazırlanıyordur. bilemedim vcf yi çözsem tatmin olucam. komplo sitelerinde dolaşmaktan kafayı yemek üzereyim zaten sdfkjdfk elele tutuştuk Rapture 'ı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 "vcard format" anlamında, outlook tadındaki mail client'ların adres defterlerinde destekledikleri virtual business card tandanslı bir format. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=vcf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Harir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Selam.Bütün gün bisiklete bindim.Kıçım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Selam yarın dinamik finalim var ama behzat ç. ağır basıyor. Yarın da Yaşar Pala bana ağır basacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 her pazar kendini mudanyaya atıp trafiğin ırzına geçen köpeklerdenler nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.schneidenundkochen.de/images/Salatschleuder.jpg scs salad spinner aka salata kurulama seysi. artik salatalar daha güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bi salatalık için değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 100yıldır pazarlarda satılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 evet, ama ben yeni aldim! güzel bisi gercekten. islak islak güzel olmuyo hic salata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kuruyken de olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi bu günlük bozuldu yenisini açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kaput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 541 542 543 544 545 546 547 Sonraki 546.sayfa (Toplam 547 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: bi bu vcf iyi de adam bakmadan yollamış sanırım. sadece tel numarası değil ev adresini bile vermiş. diyecektim admın fabrikasıymış sanırım new jersey'de bi yer. belki de rapture a hazırlanıyordur. bilemedim vcf yi çözsem tatmin olucam. komplo sitelerinde dolaşmaktan kafayı yemek üzereyim zaten sdfkjdfk elele tutuştuk Rapture 'ı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 "vcard format" anlamında, outlook tadındaki mail client'ların adres defterlerinde destekledikleri virtual business card tandanslı bir format. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=vcf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Selam.Bütün gün bisiklete bindim.Kıçım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Selam yarın dinamik finalim var ama behzat ç. ağır basıyor. Yarın da Yaşar Pala bana ağır basacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 her pazar kendini mudanyaya atıp trafiğin ırzına geçen köpeklerdenler nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.schneidenundkochen.de/images/Salatschleuder.jpg scs salad spinner aka salata kurulama seysi. artik salatalar daha güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bi salatalık için değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 100yıldır pazarlarda satılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 evet, ama ben yeni aldim! güzel bisi gercekten. islak islak güzel olmuyo hic salata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kuruyken de olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi bu günlük bozuldu yenisini açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kaput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar