wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Canım deli gibi un helvası istedi T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bol fıstıklı ve sütlü böle ohşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bugün çok çalışcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 okulda işim vardı ögrenci işleri okul sekreterine git dedi mini etekli kemik gözlüklü kızıl saçlı sekreter beklerken bıyıklı adam cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 3 km bisiklet sürdüm götüm çıktı lan.. Aylar sonra direk yüklenmedim ama 10 dakika çok lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bisikletin selesinin seçimi çok önemli ne ağrıtıyo benim bisiklet mesela götümü sasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 benim bisiklet de öyle ya. artık belli bi kmden sonra yan falan oturuyorum sadgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yeni bi huni almam lazim. 5 tükkan gezdim kafama göre huni bulamadim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ne renk istiyorsun! söyle hemen alayım ben! metal alayım mı? çinko falan? söyle ya! çekinme kızım! bugüne bugün dijital sözlüm sayılırsın. seninle tamagoçilerimiz olacak! saadet içinde yaşayacağız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahaha hepsinden bi renk, altin kaplama olsun bi tanesi. bi tanesi louis vuitton desenli olsun. bi tanesine sabri sarioglu imza atsin! her ögün icin farkli huni takabileyim. bi de bi tane kendine de al partner look'la dolasalim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 eski sevgilime en uzun ilisikimi yasadigim bayana donuyorum galiba gunluk araya 6 kiz soktum 1.5 yilda bakalim nasil olacak bu is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Dartanian said: Bisikletin selesinin seçimi çok önemli ne ağrıtıyo benim bisiklet mesela götümü sasdf Benimkisi kondisyon bisikleti yafz normal sandalyemsi, baya baya rahat bir şey koltuk. Ben en ağır programda zorlandım çevirmekte onu diyordum götüm çıktı diye. ^_^ Birde baya yavaştı yani 10 dakikada 3 km anca gidebilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fdsfds ben de diyorum 3 kmde cortladıysa ölmüş bu hereif :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mihiiy. Çok yorgunum ama huzurluyum. ^^ M-M-M-MAANTIIIII E-E-E-ERİİİİİİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ulan senenin başından beri en çok korktuğum dersten en yüksek notu alırsam nasıl gülerim var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Son gülen ben olurum gerçekten. Paul Gilroy'a gidip güzel bir nah çekerim adsfrghethj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 eheh benim midterm oyle olduydu en korktugum dersten gittim 2.top notu aldim. finale hayirlisi tabii... en iyi bildigim sey dedigim image processingten de yalvar yakar DD ile gecebildim. hayat garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 en korktuğun derse en it gibi çalışınca oluyor o. aa aldım öyle bölümün en baba dersinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oha madalya almışım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aa mı aldın madalya mı aldın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sisteme baktım madalyaymış ben aa sanıodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mr_Hand said: fdsfds ben de diyorum 3 kmde cortladıysa ölmüş bu hereif :P yöröyön ölöyöm bön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 mutsuz bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi bu salak reklamları google neye göre belirlemeye başladı.. mail'da reklama bak ESPN.com - LeBron, Wade seal Game 1 as Heat strike first - 2 hours ago var ya gmail ilk çıktığından yana kullanıyorum. bi tane basketbol ile alakalı mesaj gelmemiştir. basketbol ile alakam o kadar yok ki, çiğköfte yapmam bile basketbol oynamamdan iyidir sanırım. basketbola düşkünlüğümü herhangi bir kızın tesisat hakkındaki bilgisi ile kıyaslayabiliriz hatta. en son basketbol maçı izlediğimde arkadaşların evindeydik, kumanda bende değildi ve ev studio daire idi. laptop bozuk olmasa ekrana bakmazdım. basketbol oyunu oynadığımda sanırım kerim abdülcabbar vardı oyunda! bi de ac green diye bi adam vardı galiba.. bsaketbol topuna son dokunduğum zamana ışınlanabilsem sanırım tüm hayatımı değiştirebilirim. çünkü üni.den falan önce olabilir. ya aslında canım çok sıkkın çatıcak yer arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar