pogodi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 oha ayıp günaydın günlük hadi duşa ssdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yaz okulunun seni seven kişilerle ne alakası var sdfdsg. hemen dalga geçmeye geldi konu. ben dalga geçmiyorumki yazında yapcağım gibi sen derse giderken plajdan arıcam seni :P buna kıskandırma diyoruz biz :P artık hafta sonları adaya gider ayaklarını sokarsın köşeden denizin birine. olmadı söz eminönüne götürcem ben seni :canım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 günnük. yoğunum. kafayı yiyecem. bitirme ödevi. maliyet muhasebesi. muhasebe denetimi. istatistik. işle ilgili acil şeyler. lojistik. stratejik yönetim. ot. kaka. şu an da zaten tiimviivırla ofise bağlandım dosya çekiyorum öef. sharepoint kurmam lazım benim ofiste. en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 canım çekti türk kahvesi yaptım. ama suyunu az fazla koymuşum. ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benimde canım günlerdir ''menengiç kahvesi'' çekiyo ya. off olsa şimdi öyle bol fıstıklı içsek. kim gitcek işte taaa tophaneye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Antepe bekleriz .kahve fıstıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vallahi antebide severim fıstığınıda. ama o kahveye ölünülür ya. o derece güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şimdi kızlar gelicek havuza inicez günlük, ama staj yapıcağım yerden de telefon bekliyorum. ben yüzerken aramazlar inşallah sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 dur beni de bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 habersiz gelen magnum bademlinin tadı başka günlük ^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayat çok tatsız nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 big king bi insanı bu kdr mutlu edebilir günlük hemi de çılgın ranch sosla oley,hadi bay ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bilardoya gidiyorum gunluk,bir daha Özdemir'e yenilmek yok.amerikan yuzunden yenildim aslında,üç topa gelsinler plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Günlük, Uyuyorum uyuyorum uykum geliyor. bir iki üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 uymuyorum uyumuyorum hiçbişi yetişmiyor. bok gibin olm stresten bu dönemlerde paso kırmızı minik bişiler çıkartıyorum kaşınıyorlar falan.. sanırım tavşan humması oldum! DOKTOR SAĞBIRAKMAYAAAN NERDESİNİZ DOKTOR SAĞBIRAKMAYAAAN !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yarin sabah 10da. sonra öglen bi ara ehliyet basvurusu. su ulasim sorunundan bezdim. ama pes etmicem bu yeri de ulasim imkanim yok diye birakmicam. gece 1de bitiyormus fekat, bisikletle bile dönebilirim o saatte. süper bi yer. beni alsinlar. benden daha iyisini bulamazlar cünkü. evet!! cünkü ben vanilim, istersem cocugu bile koyarim. ve bi cözüm her zaman bulunur. yeter lan isyan ediyorum. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 all hail nilenstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 B)- heil nilstein! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sevgili günlük, haftaya vize başvurusu! Napıcam lan ben??!! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ayş oh yandım anam. iyi geldi havuza girmek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet evet havuz, bende gireyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şafak 154 mehtap 001 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sizin havuza girmeniz haber niteliği taşımaz. havuzun size girmesi haber niteliği taşır! misal, cerene minibüs girmesi!!!! oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 su dasaaanın egitim sureci bitsin,adam helak oldu. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 1000sf kızım! 1000sf! bi de ödev ve hâlâ bitmedi.. daha 1000sf falan daha vardır. kilo hesabı ders notum var! 5-6kilo falan vardır herhal! siz bayım.. evet evet.. siz.. 3gün adam gibi uyumasanız beyniniz sulanmaz mı? ya siz hanfendi? rahat yatağınızda uyuyacağınıza paso beyaz kağıtlara baksanız gözleriniz kararmaz mıydı? ya siz küçük bey.. aşırı ısınan beyninizi pervaneli şapka ile soğutamazsınız! emin olun bu imkansız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar