interperez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Günlük filan. bugün filan falanlı cümleler kurarken içimden aynen böyle filan, durakta 10-12 yaşlarında dilenci bi kız dileniyor filan. Geldi yanıma.Umursamadım.Tam karar değiştirdim para vericektim ki durakta oturan iki kızın yanına yöneldi.Onlara dilenmeye başladı.Sonra kızlar git burdan filan diyorlar falan. Bağırıyolar çağırıyolar falan.Bi içim sıkıldı.Rahatsız oldum ben utandım resmen.Gittim yanına 3-5 bişey verdim.Sonra git hadi dedim. Bu tam gidecekken buna durakta oturan kızlar başladı kıkırdamaya gülmeye filan.Para verdiğime de pişman oldum yardım ettiğime de neyse.İnsanlar garipleşmiş baya.Falanlı filanlı bi olay işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Yarın formamı giyip arkadaslar ile tv basına geçip kupa macını izleyeceğim.bir yandan gömmeli bir yandan mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ya günlük lan çok utanıyorum çok saçma bi hareket yaptım. Samimi olmadığım dünya iyisi, sessiz sakin, hanımefendi, melek gibi kızı zorla göbek atması için koltuk altlarından tuttum sarılır gibi ve kaldırdım ayağa otururken :( hala utanıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hahahahahahaha gereksiz bir hareketmiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Mesaj atsam şimdi kıza iyice utancım artıcak.Yarın yüzyüze de bakıcaz off, hayır etrafımda oynak elleri ayakları durmayan 4-5 kız varken ne gerek var ya neden yani neden.Tamam alkolün verdiği hafif rahatlık olabilir ama o kız içmedi işte biliyorum bunu OFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ben olsam seni baya bi tersleyip yerime otururdum ahahaha. Kız naptı onu da yaz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 nazli savunma bakanligim haber salmis, gel diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 napae said: Ben olsam seni baya bi tersleyip yerime otururdum ahahaha. Kız naptı onu da yaz bari. Kalktı alkış şeklinde tempo tuttu hafif kıç attı böyle klasik tempo tutma, 2-3dk sonra oturdu.O da zorakiydi yani gsjkangamgö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lan kafaya taktigin seye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi kızla hergün yüzyüze bakıyoruz. Bi de hani öyle kızlar vardır ya oturur böyle bi köşede sesi çıkmaz masumluktan ölcek, saf kız tripleri onlardan işte.Yarın da yüzyüze bakıcaz.Kızla bugüne kadar yaptığım en yakın aktivite çiğ köfte yemekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 hoşlanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 üff alakam yok abi o yönde de ahahahah neyse ya yedik bi bok yarın selam verir inş Atiye çoh sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 o hareket de ne sinir bisidir lan. dügüne gidersin zoraki bi sekilde, birden kendini halayin basinda bulursun. *toz bulutu* iy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bi bakmışsın sağ elinde mendil en çok sahneden inmeyen insan olmuşsun. hah işte ben onu kıza yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Hiç bi düğünde oynamıyorum lan.Rakı servisi varsa arkadaki gruplara genelde orayı kollarım. Ama şu şey priceless ya genelde amca kızı, hala kızı söyler bunu; SENİN DÜĞÜNDE DE KİMSE OYNAMICAK BENCEEEOOÖÖÖ !!! asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 -bak ölümü gör, kaaaak kiz kaaak!!! da dedin mi bari kocakari hareketi tam:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 düğün anılarımızı mı anlatıyorum. eğer öyleyse ben de anlatmak isterim eğer dinlerseniz. 10 post gelirse anlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 vaniLLe said: -bak ölümü gör, kaaaak kiz kaaak!!! da dedin mi bari kocakari hareketi tam:/ Arkadaş dedi ki ( erkek o da) kalk kalk lan oturmaya mı geldin eğlenelim şurda, kalkmadı. Kalk hadi kalk diyip o hareketi yaptım gelmeyin üstüme abi kapatın valla utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 moncici said: anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Fatih anlat ama seni görünce de aklıma 80lerdeki konuşan tip geliyo lan aynısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Dartanian said: vaniLLe said: -bak ölümü gör, kaaaak kiz kaaak!!! da dedin mi bari kocakari hareketi tam:/ Arkadaş dedi ki ( erkek o da) kalk kalk lan oturmaya mı geldin eğlenelim şurda, kalkmadı. Kalk hadi kalk diyip o hareketi yaptım gelmeyin üstüme abi kapatın valla utanıyorum orda bi de heroik bir havaya bürünüp -muahaha kaldirdim lan. dedin di mi icinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ben bugün şenliklerde damat halayını öğrendim lan çok zevkli. düğün olursa çağırın oynayıp giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar