vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ama ben coskuyla sesimi yükseltirken buluyorum kendimi. cok heycanlaniyorum! sadece histerik histerik gülmek olsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gunluk bugun yine cok guzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaniLLe said: ama ben coskuyla sesimi yükseltirken buluyorum kendimi. cok heycanlaniyorum! sadece histerik histerik gülmek olsa tamam. calisirken peki farkinda olmadan sacma sapan seyler soyluyormusun? mesela 2gun once mi ne saatlerce cartel bir numara fln diye soylemisim boyle sessiz sessiz diagramimi dusunurkene ev arkadasim uyardi saykoya bagalama lan yine diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 evet hahah kendi kendime kiziyorum. ''HIYAAAR BU BÖYLE YAPILIRMI SALAK YEMNEDERIM GERIZEKALI BU KIZ'' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahahha yalniz degilmisim lan :D sevindim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bugün taksimde bi kız arkamdan dokundu günlük görmeden ben. Dönüp bakınca tanıyamadım, uzun zaman olmuş. O kadar sadeydi ki, o kadar sessizdi ki. Neyse günlük, kız arkadaşımız var saçmalamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 teoman gibi yapaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 napmis teoman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 o ne yaptı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 döner tekme vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tFZeEjrNZCY&feature=player_detailpage#t=91s 1.31 den itibaren bakın sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 öf nasi mübalaga, nasi drama. jaws müzikleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 -alkol var mı? -sizde ibnelik var mı? HASDHASDJH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bize kalmadi, hepsini siz almissiniz. ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 sağı iyiymiş ha teonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 attım tuttu saydım. bi dahaki sefere döner tekme vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bugün o kadar çok şey izledim ki üstüste. zihnimde ışın kılıçlı yuvarlak masa şövalyeleri, alternatif evrende korku filmi yaratıkları ile grid üstünde aile otomobiline binip şakalaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 marty gibi japonlara sardım sanırım ya, çok tatlılar ama ya, bi tanesiyle camdeyken bi baktım sabah olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 vaniLLe said: onlarin ayri bi karizmasi var, yemek yapabilen erkek cok seksi. Ahha! Demek bu yüzden gelmiş geçmiş en büyük kıro İbo the Tatlıses oyuncu-dansöz-şarkıcı bırakmadan hepsini sıradan geçirdi ve geçirmeye devam ediyor. Malum çiğ köfte yoğurup otel odasında mangal yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dasaaa said: o halde ortadaki çetin abi olabilir Yok, andırıyor ama o bizim üst sınıflardan Tankut abi. Ben 91 mezunuyum, o 78 girişli ve ben mezun olurken hala Lise 1'deydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Polyushka said: marty gibi japonlara sardım sanırım ya, çok tatlılar ama ya, bi tanesiyle camdeyken bi baktım sabah olmuş :/ Uzak Doğulu kadınlar gerçekten de Türk erkeğini mutlu edecek 2 kadın grubundan biridir değerli Pati kardeşlerim. Koreliler, Japonlar, Taylandlılar ve hatta Çinliler. Hemen hepsi de bizi çekici ve seksi bulur. Ayrıca bu ülkelerdeki erkeklere göre acaip önemli bir avantajımız var. Siz bakmayın işlev önemli muhabbetlerine. Ya da en azından Uzak Doğu'da o muhabbetler prim yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 nese gerek kalmadı. sonum hayır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bağlantım koptu Bella.Yarım saattir modemle uğraşıyorum.Ne oldu,neden vazgeçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Ayrıca Caddebostan-Tuzla Sahilyolu'nda ki Maria'nın Bahçesi her zaman iyidir. Gitme fırsatın olursa öneririm. Bunun haricinde Çengelköy değil ama az ilerisinde Sabancı Öğretmenevi'de özellikle de muhteşem manzarası nedeniyle çok güzel bir kahvaltı mekanıdır. O manzara da peynir-ekmek-çay bile yeter gerçekten. Ama merak etme, her türlü kahvaltılık alternatfi sunar öğretmenevi de. Moda'da ise mutlaka biliyorsundur çaybahçelerini. İsim vermeme gerek yok, hepsi aynı. Ben kendi adıma Moda'yı tercih etmem kahvaltı-branç için. Maria'nın Bahçesi veya Sabancı Öğretmenevi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar