Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 günlük parayı bulucam eylüle kadar efsane geri dönücek buraya yazim ilerde okurum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 barnacle said: senko said: vivaldi summmer'in presto bolumunu calmaya calisiyorum sanirim parmaklarim koptu :/ yalniz bu sarki calinmaz lan, insan isi degil sanki? alexi çalıyo baba bi alexi degilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Madem o kadar muhabbeti döndü. http://www.youtube.com/watch?v=bWx_GyTLGmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 itoguluitler ne kadar temiz caliyorlar ya ton 10 numara zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ALEKSİ TOPMUŞ BEYLER. lise 1 terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ehuehue oyle bi geyik vardi demi bi aralar, admain tekini agzindan mi opmus napmis sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://img460.imageshack.us/img460/8006/10qb2.jpg http://sp2.fotolog.com/photo/50/38/113/amante_delmetal/1270686002229_f.jpg Bunlardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 aa hiç bilmiyordum lan heha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Forumu bozdun ya 1.sayfada gözüküyo mesajın tek mesaj olarak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ahahaha ilk resim nedir ya :d bide optugu eleman janne wirman degil mi yaf? grup icinde olur oyle seyler dinlememis varsa bu wirman'in warmen diye yan projesi var, orda salieri coverlarini dinleyin mutlaka. garibin salieri mozart yuzunden pek bi underrated kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 nasıl insanmış lan bunlar, hayattan soğudum. iyiki dinlemiyomuşum. spora gidip testosteron seviyemi yükseltiyim barei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 testesteronu yukseltte, vucud onu dengelemek icin ostrojen bassin bol bol sonra pipim niye kuculdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 of türk egosu inanilmaz ya. thor icin bana benzio lan herif dedi önümdeki hiyar. lan sen kim thor kim. kilkuyruk saclari baglamis arkadan bi. 10 firin eppek yesen olamazsin be. ha bi de kötü adam esas oglana pislik yapmaya kalkinca koskoca salondan PIC! diye bi ses yükseldi, öldüm orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 almanya mı setting, allahım ne fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bende anlamadim almanyada ozel turk sinemasi fln mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 baya baya ele geçirmişiz Almanya'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 in fair alemanya, where we lay our scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 valla ben de türkiyede izlemis kadar oldum, üc tarafim türklerle cevriliydi. hele yanimdaki alamancinin agzina gecirmeyi cok istedim. ota boka gülüodu:/ yasadigim yer kücük olunca, daha cok denk geliyosun böle türklere. bi daha 11 matinesinde gitmem sinemaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ahah sinemadaki random insanlardan bile baya turk cikabiliyor demek. yukselege alamanyaya gitsem hic yabancilik cekmiyecem demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 istanbul iyi guzelde cok kayboluyorum lan :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 lan of dün gece 5te yaptım bütüngün uyuyup sonra dogum gününe gidicez diye.bi kalktım saat 9.30 mu??? şaka gibi bişi.7 ye kadar napıcam ben yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 GAA Çinliler'i SEVMİYORUM! Git önce İngilizce öğren, yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ırkçö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 1.36 milyar kişi olmuş olm adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 günlük sana belki 2. yazışım filan su forumda.yeter bıktım vallaha.gitmek istiyorum allahın belası ülkeden inanılmaz baydım.pes ediyorum bırakmak ıstıyorum artık ülke boku yemiş,insanlar artık özgür bile değiller.farkında da değiller.herkes bi mutlu.ben mi çok düşünüyorum,kendımı sorumlu hissediyorum veya aslında normal bişey mi bu anlamadım.paranın satın alamadığı şey şu işte.mutluluk.orta direk yaşayıp boş beleş ama mutlu olmayı cok isterdim.son 5 senedir mutsuz oldugumu farkettım canıma tak etti.wow vesaire salak salak oyunlar oynayıp salak salak işler yapıp kendımı uyutuyorum afyonluyorum.amerikaya okumaya gidicem ayağına gidip teslim olup,türkiyeden elimi ayağımı çekip kafaya takmadan daha huzurlu,refah düzeyi yüksek bi hayat sürmeye çalışsam mı diye kendıme soruyorum.umarım ailem seçimlerden sonra benle aynı fikirde olup oğlum git hayatını kurtar derler ve destek olurlar.ağlıyorum günlük ağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar