senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 soluk cild iyidir yaf ne kadar beyaz o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Yok gözüm,o soluk cilt vücutta aşırı derecede demir eksikliğini gösterir.Özellikle de senin gibi toraman delikanlılar bir kere değil de iki kere,üç kere,kim bilir dört kere mercimeği fırına vermek isterlerse o soluk tenli abla ve türevleri arıza yapar. Dış güçlerin oyunu bu soluk yüzlüler,kanmayın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 varsin demiri nikeli eksik olsun beyaz olsun ama hem bkz:stoya, hic arizasi yok masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 etrafta fink atan minik trollfaceler görüyorum ve oynatmaya az kaldi. bi de dana gibi olanlari var, her boy insallah. onlara daha bi uyuz oluyorum. ya sen gel 30 yasina hala armut ol!! olacak is degil. oh ulan sessizlik ^_^ bi kac saatligine de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 En kötüsü de işyerinde o armutlardan bulunması. Ve bir de o armutların bir b.k bilmeden olmayan g.tlerini sallayarak hak etmedikleri yere gelmeleri-getirilmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bilgiyle bi yere gelinilmiyor zaten ben hala salak gibi okurken, benle ayni donem olup osi layerlardan bile bi haber olan adamlar network uzmani title'i adinda deli gibi para kazaniyorlar. while dongusu kuramayan insanlar software developer olarak fln calisiyor ilginc isler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 said: Rock the Nation Tour 2011 Journey, Foreigner, Kansas and Night Ranger 9 attending | Add shout | Added by Proggie89 | Export event Saturday 18 June 2011 at 6:00pm ESG Eisstadion Esslingen Esslingen Germany ALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ya biz bu günlüğe yazıyoruz,çiziyoruz,hatun fotoları paylaşıyoruz da...Aramızda hatun var mı gençler,ben tanımıyorum vallahi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Vanille 10 yaşına yeni girdiydi sanırım çetin. Kötü etkileyebilirsin oğlan çocuğunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 olm var ya subway'den mi alsam derken "eee başlarım lan kendim yapacam" diyip markete gittim topladım malzemeleri, bi sandviç yaptım... anlatırsam veya fotosunu buraya koyarsam baya bi küfür yerim dsagfgdsfg filmimi de açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Günlük,köşedeki köfteci artık candır,ciğerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 o köşedeki köfteciler hep candı abi, yeni değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Köy garajındaki başka bir can ama yahu. Tamam içine domatesi az koymuş olabilir ama köftesi büyük. Sohbeti de büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hangi köy garajı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Isparta küheylan ısparta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 heyecan yaptım bir saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ama o köfteci can,ciğer. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 günlük bugün ısparta'dan ikinci patiyi tanıdım ajsbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ya millet ders caliscagim zamani buluyo disari cagirmak icin, ya da onlarin cagiracagi zaman ders calisasim tutuo. calisasim yoksa bile ders calismam lazim diyorum ya da vicdani sebeplerden ötürü. cok tatsiz. bu hafta 3. kez yaptim bunu -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 vicdan yapip ders calismam lazim diyip calisabiliyorsan ne mutlu sana ama vicdan yapip ders calismam lazim diyip hala calismiyorsan welcome to the club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bir pazar gününün daha sonuna geliyoruz be günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 zorlamiyorum zaten kendimi ya. zaten zorladigim zaman efektif bi sonuc alamiyorum. o yüzden ko poposuna diyip ertesi günü acisini cikariyorum. 2 kat daha fazla calisiyorum mesela =b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ^_^' Aşık olduğun kişi her gün dükkanına gelip en yakın arkadaşınla saatler geçiriyor. Hem de sen ona açıldıktan sonra yapıyor bunu. Sende ben iyiyim diyorsun. Muhabbet etmeye çalışıyorsun yalnız kalmasın, kendini kötü hissetmesin diye. Evine bırakıyorsun her geldiğinde falan neredeyse. Ne olucak len bizim halimiz derken her hücrenle söylüyorsun bunu. Sırf ailenle bunları konuşmamak için işi bahane edip geç gidiyorsun eve. Sonra bana kızıyorsun suratım asık diye falan. Sen kendine bak olm dediğim de senin potansiyelin yüksek olm biz böyleydik böyle devam ediyoruz diyorsun. Bazen diyorum acaba mutlu olmak istemiyor muyuz diye ama öyle olsa teşebbüslerde bulunmazdık herhalde diye avutuyorum kendimi. Bugün yılın en zor günü olabilir benim için günlük. :) Rahmetlinin annesini ziyarete gittim gene sular seller gibiydi göz yaşları heh. Değer gibi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar