sesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 dasaaa said: ama stokastik aldım mesela.. Ben bunu ister istemez skolastik diye okudum. Kafa sosyal bilimler çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 gunluk ahahah bi uyandim ve bu maille karsilastim http://finance.yahoo.com/news/Big-Raises-For-Microsoft-siliconalley-3149719384.html?x=0&.v=5 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Yarın gece antalyaya akıyorum 4 gün krallar gibi yaşayacağım nihahahahahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Günlük, yarınki sayısal analiz sınavı call center gibi girecek, kaçarı yok newtonu da gaussu da, REGREGASYONUNU YİYİM Ya bunları öğreteceğine detaylı, üstünkörü bunları öğret kalan zamanda ne bileyim matlab öğret, bişey öğret bu ne ya OF 2011 yılında, 21. yüzyılda taylor serisi mi açıcaz elle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 biz actik sizde acacaksiniz bu arada 6.kez fizikten kalcam galiba tek derse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bugün bi ara kuaföre uğradım. Bi tane bebek vardı, nasıl yakışıklı bişey ama. Pamuk gibin oyş. Kucağıma aldım hemencik, zıplayıp duruyo, o kadar tatlıydı ki. Bi de ten rengi, göz rengi falan bana benziyodu. Benim çocuğummuş gibin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kuaför, makyaj bilmem ne dışında bi politika falan konuşurken görelim seni de yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Penthesilea said: gunluk ahahah bi uyandim ve bu maille karsilastim http://finance.yahoo.com/news/Big-Raises-For-Microsoft-siliconalley-3149719384.html?x=0&.v=5 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bi yemek ismarlarsin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ben forumda kimseyle tartışma içine girmek istemiyorum ciddi konularda. Foruma da sadece geyik yapmak için giriyorum ama istersen yüzyüze konuşabilirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 uuu beybi bi politik isyan oluştu bende! yüreğim devrimci alevlerle kaplandı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 DEVRIMYAPAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 selçuk gel internet devrimi yapıcaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 napae said: Ben forumda kimseyle tartışma içine girmek istemiyorum ciddi konularda. Foruma da sadece geyik yapmak için giriyorum ama istersen yüzyüze konuşabilirik. yuzyuze konusucaksak, politika olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Hangi konuda konuşmak isterdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 burdan soylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 dasaaa said: selçuk gel internet devrimi yapıcaz! YAPAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tüh be fede yapmış bile du kaçtım.. kod mod yazıcam daha.. ama sizinkiler gibi değil lan. lame kod. basit bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lan ayni resim gelmisti aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 dasaaa said: tüh be fede yapmış bile du kaçtım.. kod mod yazıcam daha.. ama sizinkiler gibi değil lan. lame kod. basit bişiler. HAHAHAHHAHAHAFSDFDSDDSF edit: arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aslında arama motorlarına " " gibi █ █ operatörleri de koysalar. atıyorum keyword olarak A B aratıyoruz ya. tam olarak aratacaksak "A B" diye aratıyoruz mesela aynı cümlede geçiyorsa A B ama ne bileyim A bilmem ne olduğu için B budur gibi bir sonucu aratıyorsak şöle bişi olsa onun için █ A B █ gibi. metinlerde aynı cümlede A ve B geçeni bulsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Günlük beklediğim herkes 1 saat içinde doğum günümü kutladı.. 22nisan 2011 görevini yerine getirmiştir, 23nisana geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 5 sene sonra tekrar uo oynıyım dedim, tailor'u makroya bırakıp film seyretmeye gittim, geldiğimde ise makro başladıktan 0.4 skill sonra oyunun çöktüğünü gördüm. Geçen 5 yılda hiç bir şey değişmemiş bana dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 asdfasdfa o fede fotosunu ben cekmistim galiba, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ahahah iyi foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Geceden beri evde bağıra bağıra pes11 oynanıyor. şu saat oldu dün açlıktan uyuyamazken bugün çok yediğim için uyuyamıyorum. ama atv'de benim annem bir melek var, dolunay soysert çok güzel bir insan günlük tanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar