Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gunluk ahahah bi uyandim ve bu maille karsilastim

http://finance.yahoo.com/news/Big-Raises-For-Microsoft-siliconalley-3149719384.html?x=0&.v=5

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
Günlük,

yarınki sayısal analiz sınavı call center gibi girecek, kaçarı yok
newtonu da gaussu da, REGREGASYONUNU YİYİM

Ya bunları öğreteceğine detaylı, üstünkörü bunları öğret kalan zamanda ne bileyim matlab öğret, bişey öğret

bu ne ya OF

2011 yılında, 21. yüzyılda taylor serisi mi açıcaz elle.
Mesaj tarihi:
Bugün bi ara kuaföre uğradım. Bi tane bebek vardı, nasıl yakışıklı bişey ama. Pamuk gibin oyş. Kucağıma aldım hemencik, zıplayıp duruyo, o kadar tatlıydı ki. Bi de ten rengi, göz rengi falan bana benziyodu. Benim çocuğummuş gibin sdfg.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

gunluk ahahah bi uyandim ve bu maille karsilastim

http://finance.yahoo.com/news/Big-Raises-For-Microsoft-siliconalley-3149719384.html?x=0&.v=5

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

bi yemek ismarlarsin artik
Mesaj tarihi:
Ben forumda kimseyle tartışma içine girmek istemiyorum ciddi konularda. Foruma da sadece geyik yapmak için giriyorum ama istersen yüzyüze konuşabilirik.
Mesaj tarihi:
napae said:

Ben forumda kimseyle tartışma içine girmek istemiyorum ciddi konularda. Foruma da sadece geyik yapmak için giriyorum ama istersen yüzyüze konuşabilirik.

yuzyuze konusucaksak, politika olmasin.
Mesaj tarihi:
aslında arama motorlarına " " gibi █ █ operatörleri de koysalar.

atıyorum keyword olarak A B aratıyoruz ya. tam olarak aratacaksak "A B" diye aratıyoruz
mesela aynı cümlede geçiyorsa A B ama ne bileyim A bilmem ne olduğu için B budur gibi bir sonucu aratıyorsak şöle bişi olsa onun için █ A B █ gibi. metinlerde aynı cümlede A ve B geçeni bulsa.
Mesaj tarihi:
5 sene sonra tekrar uo oynıyım dedim, tailor'u makroya bırakıp film seyretmeye gittim, geldiğimde ise makro başladıktan 0.4 skill sonra oyunun çöktüğünü gördüm.

Geçen 5 yılda hiç bir şey değişmemiş bana dair.
Mesaj tarihi:
Geceden beri evde bağıra bağıra pes11 oynanıyor. şu saat oldu dün açlıktan uyuyamazken bugün çok yediğim için uyuyamıyorum.

ama atv'de benim annem bir melek var, dolunay soysert çok güzel bir insan günlük tanıyor musun?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...