sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ne gibi? Anlatsana meraklandıracağına^^ Ben bir iki kere arkadaşımınkine bindim arkaya tecrübem ondan ibaret. Tekerleklerinin minik olmasının büyük problem olduğunu biliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 elimde 460sf bi kitap vardı. 1956 basımı. non profic corporations and associations diye bişi. baktım 10-20$ bişi hardcover'ı. aslında bunun üstüne adam gibi bi iki parça koyup, bi kaplarsam şöle bişi olur 3d printer olsa, ya da adam gibi baskı yapmak için kullandıkları, güzel desenli tahtalardan bulabilirsem şöle bişi bile yapılabilir aslında kendi rengi falan da güzel hani, eski zaten sayfalar. yandan renkleri oldukça güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 @sesu babamın duran arabasına çarpıp uçtu, öldü falan adamın biri. uzun hikaye. bi de bi komşu ofiste bi adam vardı BMW enduro motorlarından kullanıyodu. buna da "-di"li geçmiş zaman kullanıyorum gördüğün gibi... öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 İyi de bi dikkatsizlik söz konusu demek ki. Benim babam kaç senedir kullanıyo motor bi bok olmadı. Şimdilik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dikkatsizlik vs. ayrı da bu trafikteyken her zaman olması gerekenden fazla risk var onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ya tabii o risk konusunda haklısın, ama iki üç kötü hikaye yüzünden vazgeçmem herhalde zira yayaya yeşil yanarken karşıdan karşıya geçen insanları arabaların ezmişliği de var. O random kazalar için yapılacak bir şey yok. BU ARADA!! İki arkadaşım İstanbul'a gittiler 2 hafta önce. Sultanahmet'te bir nargile kafedeyken yabancı bir çiftle karşılaşıp uzun bir muhabbete girmişler. Çift Assassin's Creed'in yaratıcıları çıkmış. Bir sonraki oyun İstanbul'da geçecekmiş şehri incelemeye gelmişler. Bilmiyorum bu sizler için yeni bir haber mi yoksa zaten biliniyor muydu ama, ben çok heyecanlandım sdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bu ciddi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Biz de sevgili Xaenin'le onu konuştuk şimdi telefonda. Daslak geçmiş olabilir mi çift acaba dedik. Ama ben bunun için bir neden göremiyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 adam kanadalı ya da fransız falan mıymış? bilgi var mı hiç? hafif tombul muymuş? O_O Bombayı bıraktın yalnız sesu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Bir dahaki oyun fikirtepede geçicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 dasaaa said: adam kanadalı ya da fransız falan mıymış? bilgi var mı hiç? hafif tombul muymuş? O_O Bombayı bıraktın yalnız sesu. Evet evet büyük bomba, valla ben asıl gidenlerden değil de ortak bir arkadaşımızdan duydum. Tam bilmiyordu nereli olduğunu Avustralya'lıymış galiba dedi ama şapşal bir arkadaşım kendisi kesin sallamıştır götünden. Gidenlerin kendisine sorup haber veririm daha sonra tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 of günlük ya. inanılmaz özledim ya anlatamam. şimdi doğumgününü kutlamak için aradım da valla çok mutsuz oldum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Abi bi insan pazar günü yarın bu kadar iş var demek için uyandırılır mı ya? 40 yılın başında uyuyordum ne güzel direk içine ettiler uykumun. Banane ya yarın iş varsa, yarın düşünürüz onu diyip yatasım geldi. Onun yerine kalktım şimdi başımda fena ağrıyor T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ne boktan gün lan.. uyuyorum - uyanıyorum - çalışıyorum - yemek yiyorum, yemek yerken nete bakıyorum - çalışıyorum - uyuyorum şeklinde geçiyor. kısa uykularda rakipsizim. dedenizle yarışırım! ve hatta kazanırım! tamam mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Peki bununla yarışabilir misin dasaa? http://www.facebook.com/video/video.php?v=1204703154147&oid=137579196104&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 lanet olsun! kadın çok hızlı uyumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Hava yastığı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yarın sınavım var ama hiç kafamı veremiyorum. Başka yerlerde aklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Ne güzel, yarın sınavın var. YARIN SINAVLARIM VAR 2 tane AAA KİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 GİT ÇALIŞ OLM!! ne bakınıyon burada lan! İLK SINAVIN İYİ DİYE YANGEL YAT TABİİ! lan çakıcan 20yi 2.sinden sonra finalde "ah ben ne bok yedim!" -abi birisinin böle demesi gerekiyor. yoksa valla çalışmak istemiyor insan- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Yea behzat ç daha iyi gibi belki bilardo ama yok yok, behzat ç daha iyi sdf Çalıştım ya, stres atıyorum biraz. Mukavemet kolay zaten. Dinamik de ya yaparım ya yapamam, arası yok dersin. Adamın kafasına nasıl eser de nasıl soru hazırlarsa ona göre iyi ya da kötü alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 SINAVLARIM BİTTİ BENİM HEHE RAHATIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 SEN HİÇ DAYAK YEDİN Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 böyle koyverdim yan gelip yatıyorum götümü büyütüyorum bu hafta okula da bi giderim bi gitmem hehehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Hm, vizelerin erken bittiyse finallerin de erken başlayacak demektir.. Problem, officer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar