Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 biz de experimental dersini taylan hocanın vermesini konuşuyorduk geçen arkadaşlarla. resmen vakit kaybı bir ders olmaktan çıkıp insanların bişey öğrenebildiği bir ders haline gelmiş (deneyciler için). baya iyi yani taylan hoca onu gerçek bir derse çevirmiş, eskiden elle çizilen error barlar falan baya fiyasko hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Siz erkekler cebinizde soft paketlerde sıkışan sigaraları nasıl içiyorsunuz lan? İlk sigaramdı bir de başım dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 :) ona bir diyeceğim yok,evvet elle errobar çiziyorlarmış,daha komik bişi diyeyim mi,isim vermiyim ama asistanlardan biri bana line fittig'i photoshopla ya da olmadı paintle çizmemi önermişti!!!hönkk diye kaldım...BENM eleştirdiğim kısım ise,erhan hocanın daha evvel pek de bir şey anlatmadığını bilmesine rağmen Taylan hoca,dersi bir anda ,nanılmaz üst seviyeye çıkardığı gibi,asistanların yanlış anlatmasını bilmesine rağmen hiç bir şey yapmıyor...ve hep bir gece kala oturuyoruz deneyi analizini başta yapmaya,keşke birazcık asistanlarla iletişim halinde olsa...onun harcinde memnunum,,he bir de şuna da bozuluyorum sanırım TAylan hoca bir tek 442 aldığımızı sanıyor!:)phys 326 0 ŞUAN....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sesu said: Siz erkekler cebinizde soft paketlerde sıkışan sigaraları nasıl içiyorsunuz lan? İlk sigaramdı bir de başım dönüyor. delikanlı adam, erkek adam sigara içmeden kanser olur!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sesu said: Siz erkekler cebinizde soft paketlerde sıkışan sigaraları nasıl içiyorsunuz lan? İlk sigaramdı bir de başım dönüyor.sıkışmayanlarla aynı şekilde içiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 schlotzksky's cok guzel lan oyle boyle deigl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sesu said: Siz erkekler cebinizde soft paketlerde sıkışan sigaraları nasıl içiyorsunuz lan? İlk sigaramdı bir de başım dönüyor. sigaraya başlıyorum deme bana??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yok günümün ilk sigarasıydı. O hatayı 15 yaşımda yaptım ne yazık ki. Lanet şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi migren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mr_Hand said: =/ olm kız kışın başlık açtı ya, sigara içicem. odada camı açamıyorum kilitli diye. o bölümde sigara içtiğini öğrenmiştik zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ne biliim yau onu mu takip edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi arada konu dışı ve kişiselde yer alan yazıları takip etmelisin ama. yanlış anlamasın kimse kötü bişi demiyorum.. ama gerçekte tanımadığın insanların hayatlarına onların açtığı pencere büyüklüğünce yakın olabilmek süper bişi.. bi nevi god mode on, lidless eye mode on gibi.. azzzz sonra, mr hand bugün koşuya çıktı mı? mısır ekmeği ile kahvaltı baydı mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Sevgili günlük az önce pastil yüzünden ölen ilk insan olmama ramak kalmıştı.Pastil soluk boruma kaçtı çıkana kadar akla karayı seçtim.ÖLÜYORDUM LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 puahaha :D mısır ekmee baymadı, ayrıca dün hayvani koştum bugün dinlendim. yarın akşam koşarım muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 günnük bu sefer altınoluk'a daha erken gideceğim. baharını yaşayamadık güzelim yerin. bu sefer görelim istiyorum. inşallah problemler engeller çıkmaz da gideriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 draft sight. beleş autocad abi. 3ds veriyor. dassault işte. canavar gibi program. nedense otoket yine "abi ben çıktı almana izin veremiyorum sanırım.. du bakayım sana öyle bi error kod vereyim ki nette aradığında sorun neymiş bulama! heh tamam 0x3512145casd45as45d gibi bişi olsun" dedikten sonra çıktı almak için bakınırken gördüm. canavar gibi açıyor dwg'yi bilmem ne. mouse gesture özelliği de default var. çok iyi olmuş. aferin çocuklar 810000 kg/cm2=79433.87MPa di mi bu arada??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olm günnük. kız zayıf yerden vurdu be. :D data forensic oldum çıktım 2 günde dsfsdfg. savulun bozuk outer rimler. korkun S.M.A.R.T. errorlar!1 o verileri kurtaracam :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 eheh İçimde öyle bi öfke var ve o kadar büyük ki anlatamam günlük. Normalde hep boşveririm. 3 günlük dünya yahu ona buna kin tutarak hayatımı heba edemem içimde öyle bi yük taşıyamam derim hep. İşte 1 hafta 2 hafta 1 ay ne zaman geçerse geçer. Şuan çok aptalca geliyor ama cidden ağzını burnunu kırmak istiyorum. İşin en aptalca kısmı tanımıyorum bile onu ama yine de istiyorum. Büyük olasılık istemeye de devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Toplantı var ama midem çok bulanıyor günlük. Belki iptal ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Hocanın acilen otopsiye gitmesi gerektiği için sınavın iptal olması süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 darısı bnm başıma o zaman:) klasik mekanik iptal olsun diye kırk kere yazsam olu rmu acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 :? o ihtimalle yaşamak bile güzeldi oysa ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar