Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 biliyoruduk 90ların sonunda kinder bologna diye efsane bi takım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 her yün yersen göbiş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Amma minnacık zaten, bir de her gün spora gidiyorum. Kinder'den bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 spor öncesi enerji! ben de akşama gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 İş hayatı tabii, kıyamam. Benim de derslerim bitti işte, boş boş dolanıyorum. MEHEHEHEHEHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ders bitmez! anamin babamin ortak sozuydu, hakketen de bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 vize haftası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 senko said: ders bitmez! anamin babamin ortak sozuydu, hakketen de bitmiyor. selçuk bi kerede şirinlik yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi kadınların kendi soyadımı tutarım olayını anlamıyorum ama anlıyor gibi yapıyorum da ulan bari bi tanesini bıraksaydın? elimde bi kart var.. brezilyalı futbolcu adı gibi. bi de ünvan da var başında. ünvanı tek parça sayarsan.. Etti mi sana 6parça. tren gibi bişi. yok o da değil, hangisini kulanıyorsan altını underline yapsaydın bari. ne diyeceğimi de bilmiyorum. baştan aşağı isim olur bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 senko said: ders bitmez! anamin babamin ortak sozuydu, hakketen de bitmiyor. "Ders" bitmedi tabii ama en azından dersler bitti. Yoksa daha tezimi yazmaya bile başlamadım. 2 tane sınavım var benim zaten bütün sene. Biz sene sonunda oluyoruz sınavları o yüzden onlar Haziran'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sevinşşşş çığlıkları atmak istiyorum günlükkk=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 odadayız arkadaşımın telefonu çalıyodu bağırdım alican telefon diye geldim dedi tam telefonu eline almak üzereyken "şimdi kapanıcak" dedim daha "cak" ağzımdan çıkmamışken telefon sustu http://images2.fanpop.com/images/photos/6800000/The-Oracle-the-matrix-6856144-350-307.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sesu said: Sereglin said: kinder aldım bir tane, kahveyle çok şahane. Kinder süpriz en iyii. Ben her gün bir tane yiyorum akşam yatmadan. Bu arada Alman değil İtalyan olduğunu biliyor muydunuz Kinder'in? Ben yeni öğrendim. ben bilmiodum lan. ferreronun oldugunu bileyodum ama onu da alman saniyodum. gazi bile ispanyollarinken sasirmamak lazim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sevgili günlük. vizeler yaklaşıyo çok yakında başlicak 1 aylık stress festivali ama ben hala hiçbi b..k bilmiyorum. Kitaplar önümde duruyo ama bi türlü o kapakları kaldırıp okumaya başlayamıyorum. Devam zorunluluğum yok diye dersleri de salladım. Nolucak bu durumum günlük. Bu sene de kalırsam kafamı koparırlar günlük. Ama hiç istemiyorum be günlük. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 vaniLLe said: sesu said: Sereglin said: kinder aldım bir tane, kahveyle çok şahane. Kinder süpriz en iyii. Ben her gün bir tane yiyorum akşam yatmadan. Bu arada Alman değil İtalyan olduğunu biliyor muydunuz Kinder'in? Ben yeni öğrendim. ben bilmiodum lan ferreronun oldugunu bileyodum ama onu da alman saniyodum. gazi bile ispanyollarinken sasirmamak lazim ama. kinder alman yahu yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ahahaha elarine tam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 moncici said: kinder alman yahu yapmayın wikipedia said: Kinder Chocolate (Kinder is the German word for children) is a confectionery product of the Italian chocolate manufacturer Ferrero SpA; it is known in Germany as Kinderschokolade. The German offspring of Ferrero SpA, Ferrero oHG mbH, also formerly known as Assia GmbH, founded in 1956, introduced Kinderschokolade to the German market in 1967. In 1968, Kinderschokolade was then introduced to Ferrero's country of origin, Italy. Within the following 10 years, Kinderschokolade was successfully marketed in the Mediterranean and Eastern Europe and later across 4 continents. degilmis hakkaten. hayal kirikligina ugradim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ya dostum siz beni ne sandınız? Wikipedia gibi kadınım. Ayrıca Ferrero isimli bir şirketi nasıl Alman sanabildin Nil orda takıldım ben. asdferghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 turk telekom ne kadar turklerinse oda oyle...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 OF MANYAK LAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kotu politik karikaturist espirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sesu said: Ya dostum siz beni ne sandınız? Wikipedia gibi kadınım. Ayrıca Ferrero isimli bir şirketi nasıl Alman sanabildin Nil orda takıldım ben. asdferghj abi cünkü kinder... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ferrero'nun alman şubesi üretmiş ilk olarak işte. saymam ben. kinder diye italyan çikilatası mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Apple gelip Türkiye'de mac üretse onu da Türk sayacaksın yani? asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 adını elma koyarlarsa evet. mesela o zaman şahin de italyan arabası sonuçta tofaş fiat'ın türkiye şubesi gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar