mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 dedim herşeyi gitmiyicektim öylesine dedim kıskanırsın diye ordan konustum filan bi de orda yazdıgım belki hamburg üniye giderim olayı da var sktir git nereye gidersen umrumda degil filan demeye basladı o da olunca sırf kalma olayı olsa çevrilirdi bi şekilde belki ama o da olunca dram oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bana göre mantikli argümanlarla savunmaya gecmesi de üste cikmaktir ki. bundan bahsettim yani. yalan söyle demedim. farkli kullaniyoruz sanirim bu lafi ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 geyiğe sarıp farklı taraflara çekerse konuyu orada eğilip bükülme, geri adım da atma diyeceğim. ama kime diyeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Ara madem senin hatunu 'çok ısrar ediyordu hee hee dedim ama gitmeyi düşünmüyorum çok üşendim gitmeye' de sanki o yol sana ölüm gibi gelicekmiş bi sesle. Bik bik ederse de çarp ağzına. Bir de bişiyi istemediğini belirtmekle, gitmiceksin baya farklı şeyler inşallah 1.sidir senin durumun. Edik:Son kısmı msnden sölücektim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yok, gerçeği direkt söyle anlamında dedim ben. hani o noktadan sonra da yapılacak birşey yok artık kıza bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mulgear6 said: dedim herşeyi gitmiyicektim öylesine dedim kıskanırsın diye ordan konustum filan bi de orda yazdıgım belki hamburg üniye giderim olayı da var sktir git nereye gidersen umrumda degil filan demeye basladı o da olunca sırf kalma olayı olsa çevrilirdi bi şekilde belki ama o da olunca dram oluyo bence kiz daha cok hamburg olayina sinirlenmis. o seni yaninda istemiyo muydu? bu yüzden trip atmadi mi sana kac kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 aman dizinin dibinde dursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 o işte galiba asıl bitiren kalma olayı bi şekilde toparlanırdı yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Bella said: yok, gerçeği direkt söyle anlamında dedim ben. hani o noktadan sonra da yapılacak birşey yok artık kıza bağlı. onun gercek dedigi de iste ''lafin gelisi söyledim''. bunu yaptiysan, bunu savun yilmadan manasinda dedim yani ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 abi siniri geçsin barışırsınız bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 aha şimdi feysbukta single a aldı şifresini de değiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 AHAAHAHAAH Artık kıza gidebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 of son sayfalarda toplanan grup Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 wastyrx said: AHAAHAHAAH Artık kıza gidebilirsin.. DSFGDSFGSDFG neyse eski şifresi yapmış sorun yok dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bu sayfayı meriç sayfası ilan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 vanil the relation saver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 mulgear6 said: aha şimdi feysbukta single a aldı şifresini de değiştirmiş Resmiyet kazanmış gsajklgnamgöa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 olitere said: vanil the relation saver Kelin ilacı olsa.. Hikayesi sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 hadi len. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Abi nasıl bi kütük sesi var adamda. Yarın falan gidicem nasılsa tipi nasılmış bakiim bi ona göre saygıda kusur etmiim adama fasd. Çok garip konuşuyor telefonda zate O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kinder aldım bir tane, kahveyle çok şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ekmek parası kolay kazanılmıyor günlük. sabahtan beri kargo ücretlerini yazıyorum bölge bölge ülke ülke :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 günlük, tom yorke bana benziyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Sereglin said: kinder aldım bir tane, kahveyle çok şahane. Kinder süpriz en iyii. Ben her gün bir tane yiyorum akşam yatmadan. Bu arada Alman değil İtalyan olduğunu biliyor muydunuz Kinder'in? Ben yeni öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar