kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 aldığım teklifi reddettim lan günlük. ne garip duygu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kız çirkin miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yine bugün istanbul turu yapıcam of ya. göztepe kadıköy karaköy beyazıt taksim nişantaşı beşiktaş kadıköy göztepe hahah of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 local bi tur olmuş o sen bağcılara git bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sarıgazi ve sultanbeyli yok o listede olmamis otur 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çok yorgunum bu akşamı ve yarını da atlattıktan sonra haftasonu uyanmamayı planlıyorum gerçekten ayaklarım 38 numaraydı, 45 oldu yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Senenin başından beri contemporary social thought götüme kaçacak götüme kaçacak dedim, medya için de meeh ne salak ders lan bu dedim. Contemporary den daha yüksek not almışım lan asdfsgh. Ne abuk bir okul bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Bi ev için 2 ekspertiz firmasına iş vermişler sonra oo piti piti die seçmişler biz seçilemedik tabi.. Ama boşu boşuna belediyesini yaptık, tapusunu kontrol ettik, benzin harcadık ve ödemede yabmıolar. Çok edepsizce bişi ama hade ordaki aptal kimse cebinden çıkmasın dedim önemli değil blabla hanım diyip kapattım telefonu. Bu hareketimin karşılığı olarak bana iş yollamalısın oradaki aptal.. Bekliyorum hadi koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 beni 1200lere falan yollayın yaaa....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 nasıl yoğun bir gündü anlatamam günlük. saate daha yeni baktım 6 olmus o derece hızlı geçti gün. seviyorum lan çalışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dasaaa said: beni 1200lere falan yollayın yaaa....... Şimdiki teknolojiyi o zaman sen bulmuş gibi ortaya çıkarıp zengin olucan di mi çakall gerçi o zamanlarda böyle şeyler zengin etmez adamı. Kontluk düklük sistemi falan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 meme ve yemek olduktan sonra her türlü yeter o dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 şimdi konu açmaya değmez ama arayan olursa bulsun kolayca elinizde bi folder, içinde folderlar vs ve onların da içlerinde dosyalar var. SİZE BU DOSYALARIN LİSTESİ GEREKİYOR! Dosyaları bir liste halinde excel'e aktarıcaz, print alıcaz gavurca söylemek gerekirse Print a list of files in a folder to excel yapıcaz yani aptal aptal bakarken dos olduğunu hatırladım.. sdfsdf win+r yapıyoruz cmd yazıp entera basıyoruz entera basarken enterın TRAK sesi ile birlikte zenci aksanlı bir ENTAH demeyi unumuyoruz gelen ekranda gideceğimiz yere gidiyoruz.. c:users.... ....iştebudosyalistelenecek gittik mi güzel şimdi şunu yazıyoruz dir /s > listem.xls oldu bitti. Excel'de data altından TEXT TO COLUMN seçiyoruz. işlemleri devam ettirin işte taaamdır. hayırlı olsun neyi okumuşum, neyin çıktısını aldım. neyin altından neyi yazıcam işin içinden çıkamadığım için şimdi saksıyı çalıştırmam gerekti. arayan olursa kullansın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dasaaa şu postlara harcadığın zamanı derse harcasan master ı erken bitirmiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Şaka şaka, bugün moral bozucuyum asdfrwg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sesu said: dasaaa şu postlara harcadığın zamanı derse harcasan master ı erken bitirmiştin. ama haklısın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Haklıyım da benim senden farkım var mı bir de onu sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yok ya sen yazıyorsun ben görüyorum "şunu bitirdim bilmem ne" diye. bende biten miten yok.. öle duruyorum ümidim de yok hani artık :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Eniştem tam anlamıyla bir kabız. Kulağımı o deldi bu sabah, simetrik olmadı. Çok sinirlendim, birini çıkardım attım ondan sdfsdf. O kadar dedik işaretle de simetrik olsun diye 100 kere deldim yiea nolcak dedi. Gerizekalı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dasaaa said: yok ya sen yazıyorsun ben görüyorum "şunu bitirdim bilmem ne" diye. bende biten miten yok.. öle duruyorum ümidim de yok hani artık : sen de paso burdasın valla. nasıl biten bişe olmasını bekliyosun cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben doğdum kii yuppii yupppiiiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bugün yeterince insanları uyuz ettim forumda. hepside beni ciddiyim sandılar galiba. bana bu kadar yeter yatayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 cemss said: ben doğdum kii yuppii yupppiiiiii. heey! nice senelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 teşekkürler bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 gz, cemss nice yıllara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar