kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yok öyle bi dünya uzun bi süre insanlara gözükmemem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kaslarini da sifira vursaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 vaniLLe said: epey. eğlendirdiysem süperim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sevgili günlük. telefon sapığım var artık. çok iyi bi şey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Günlük şiddet iyi yönde kullanılabilirmiş. Sen de baktın olmuyor bu yönteme başvur. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Tanrım mayısa kadar essay vermeyecek olmamın getirdiği mutluluks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 2 ay kalmış hemen geçiverir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 glikoz şurubu mudur nedir? her şeyde var. garanti şeker seviyem hayvani çıkacak. 3ü bir arada kahve var bi tek. içeyim diyorum. lan her bişiden glikoz şurubu çıkınca tiksindim de biraz. fruktoz şurubu, glikoz şurubu.. birada bile var işte.. pffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dasaaa said: http://gamernode.com/upload/manager///News%20Images/Microsoft/grand-theft-auto-iv-the-ballad-of-gay-tony-20090828042537720_640w1254888483.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 0 dedim 3 demedim 0a vurdurdum 3 e değil kelim yani kafam parlıyo şu anda aynada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 usturayla kazidilar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 hı hı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kermit said: 0 dedim 3 demedim 0a vurdurdum 3 e değil kelim yani kafam parlıyo şu anda aynada abi kötü olmuş o neyse yaw.. bi aya kalmaz uzar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Günlük yeni pc almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dasaaa said: kermit said: 0 dedim 3 demedim 0a vurdurdum 3 e değil kelim yani kafam parlıyo şu anda aynada abi kötü olmuş o neyse yaw.. bi aya kalmaz uzar zaten zaten insan içine çıkmıycam 1 ay kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 günlük 2-3 gün önce kaybettiğimi düşündüğüm usb belleğimi kirli kotumun cebinde bulan canım anneme sevgilerimi yolluyorum. aileyle okumanın belkide nadir güzel yanlarından biride bu olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bu arada visine reçeteli satılır olmuş? sebep? bilinmiyor sevgili eczacılar. bir sonraki eyleminizde rağğkibiniz kimse onu destekleyeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 visineyi gayet reçetesiz aldım, kullandım iyiyim Haa onun için de sağolasın bu arada önerdiğin için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ne zaman aldın? ben bugün gittiğimde "artık reçeteli. kim 2,5liralık ilaç için reçete peşinde koşturur bilmiyorum. bir daha getirtmeyiz zaten" dedi her yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Dün aldım. Oha saklayım o zaman bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 abi kullanma süresi 2,5hafta mı ne zaten :( yarın garanti sol gözüm daha da kanlı kanlı olacak bu arada. galiba tears naturale ii'ye transfer olucaz. böle 2-3ayda bir gerekebiliyor işte. ha bu reçeteli, glikoz şurubu vs yüzdesi yazmak ise hâlâ zorunlu değil. olan ürünleri bile doğal diye kakalayabiliyorlar bu arada. merhaba kanser, diabet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar