napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ayy senle işim olmaz zaten lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 geçen gün ağlıyodun kahve ısmarlayım nolursun gel diye nolur benle işin olsun aman ağlarım yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ben mi? Komik olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bi sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?62,5399930,page=1 şurdan aşağılara doğru okursan sevinirim UZA MUTFAĞA YOL AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 son 15 dk bitsinde eve gideyim artık çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Olum o mazide kaldı, sana ihtiyacım yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 geçen gün öyle demiyodun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 of tamam kes toplantım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 karı değil mi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Hıı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 SoulCube said: karı değil mi işte Ayy kıskanmış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 neyini kıskancam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ooooh vizem geldi 2 günde, haftaya Roma, sonra Paris, sonra Avusturya'ya snowboard yapmaya. Ay çok mutluyum. Supervisor ım da tez konumu çok beğendi, eğer izin verirsen yazacağım bir article da kullanırım tezini dedi. Dedim tabii lan! hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 o formalardan 1 tanesi gelmezse bu mutluluk hastanede bitecek artık şesut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Tamam lan alacağım bu sefer söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ucuz olanından al maaşımı ona yatıramam ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Günlük, Ailemle caddebostan sahilde yemeğimi yedim. Sigortayla ilgili işimi hallettim. Sahilde soğuk havada voleybol oynadık, koştuk. Kız arkadaşımı uyuz ettim, tüm sinirimi attım =) O da attı, barıştık sonra. Güzel böyle, 1 saat sonra havalimanı gecevardiyası. Yarın da geç kalkıcam ve ders çalışıcam. Çalışmam lazım. Çalış Taha artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kermit said: ucuz olanından al maaşımı ona yatıramam ak Sana buralardan forma getirip paranı alacağımı düşünmen beni üzdü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 alkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sesu said: kermit said: ucuz olanından al maaşımı ona yatıramam ak Sana buralardan forma getirip paranı alacağımı düşünmen beni üzdü gerçekten. saçmaladığının farkındamısın bebeğim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Hayır "bebeğim". sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 neyse sen getir yeter hallederiz reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sen git kocaman alabalik al, sonra yarim saat baligin basinda durup BEN BUNA DOKUNAMAM BIHIHIHIIIIIIIIIIIII HUYLANIYORUM diye salak kiz triplerine gir. en sonunda lan dedim nil sen istakozu canli canli suya atmis insansin, buna da dokunabilirsin dedim. soora BIHIHI AY KUYRUGU HAREKET ETTI SANKI ÜÜÜÜ seklinde zar zor dokundum. yikadim, baharatini hazirladim izgaraya koydum pisiyo. kücük zaferlerin insaniyim... hareket etcekmis gibi geliyo, canli baliga asla dokanamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ahah sen bayagi ev hanimi moduna girdin galiba, bugun ne pisireyimler balik yapmalar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar