dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ikinize de geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Saol dasaaam böyle diince bi garip hissediyorum hep gsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 dasaaam sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hasta oluyo gibiyims ama yine de gezip tozmak istiyomph şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bazen çok eşşeklik ediyorum, çok üzülüyorum. sonra açıp 5 dakika bunları izliyorum geçiyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ulan bi tlf bu kadar mı chick magnet olur software ile sorunlarim devam ediyor ama hardware daha cok isime yarıcak hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 telesekretere konusamayanlardaaaanim. ne dedigimi hatirlamiyorum, kendimi kaybettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 süpeeer.this is friday! ve rakıbalık.2 saat içinde tüm mezeleri ve çorba salata balık bıdıbıdısını hazırlamam lazım:S mr muscle yemek yapmayı biliyo muydu çağırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 niye her şeyleri sana yıkmışlar örtman? Bi şirketle daha anlaştım gibi günlük, kaldı 3 tane sonra gelsin işler gitsin sosyal hayat ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çünkülüm tee izmirden misafirim geliyo.yapiyim o kadar da=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yeni şirketten ilk işim hayırlı olsun aferin bana okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hayırlı olsun bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 prodigy ile ders calismak cok efektifmis. o kadar hizli not tuttum ki elime kramp girdi anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Cirque du Soleil: Saltimbanco'ya gidiyorum günlük,heyecan falan yok ama asdfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bende gitmek istiyorum ona yea :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 günlük bildiğin sürmenaj oldum. bi hafta boyunca hangi gün nerde başladı nerde bitti farkında değilim resmen. en sonunda da patladı hıyar bi sebep yüzünden. enerji toplayıp devam etmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi franszıca ne boktan bi dil be program indiricem Télécharger yazıyor.. abi pra mı istiyor bu lavuk.. telefon şarjı gibi bişi mi bu.. dedim basmadım Télécharger download demekmiş.. kesin bi sürü harfleri yuttukları için bunu da telöşöö falan diye okuyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 günlük bu saatte matkapla iş yapan komşum için şu anda o kadar kötü düşünüyorum ki o kadar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Abi hasta oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 portakal suyu ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 portakaldan havuca elmadan domatese %70 den fazlası su olan herşeyi sıkıp içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 nane limon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Çok kötü rüzgar var, çıkmasam mı diye düşünüyorum ama makyajımı çoktan yaptım. Artık çıkmak zorundayım. Üü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben de montumu giydim oturuyorum, yagmur yagiyo =|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Saçımı da yabtım çogzel ama bozulucak iki rüzgar yediği zaman. Bugün çok çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar