kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Dynun said: annemle kuşak çatışması yaşıyoruz kulaklarımı deldirdim pipini de deldireydin dedi offf kuşağı kucak okudum lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sen nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Pasta said: Her zaman kaybedicek bişey vardır abi. Uğraşma bence. Harder you try harder you fail. bu sefer yok hacı. bu sefer yok. bu sefer onlar düşünsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=K8elKC-DLS8 We'll drive. Keep driving. Head out to the middle of nowhere, take that road as far as it takes us.. It all came so close to never happening. This life came so close to never happening. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Dynun said: sen nerden biliyosun? çünkü o şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Hani 2 senede bir dersi erken sanıp kalkıp hazırlanıp okula gelirsin ya, işte bugün o gün. FUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 pfff. 3 hafta kadar daha beklemem gerekecek günlük. umarım sonuç olumlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ALERT dedi.. alert bütün günü şu şekillerde şoka girerek geçirdim ve şöle panik yaptım şimdi de kaygılıyız, gerginiz falan.. böle berbat bi gündü evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ve 3 gün boyunca pek çok şey ters gider. uzun da sürse sonunda iyileşse iyi olsa... başka bir şey istemiyorum. artık bir kere de hayat güzel diyebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
49 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 edward scissorhands a rakip olacağım diye korkmuyor değilim. yakında ellerim şişlerle kaynaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kiss me please kiss me but kiss me out of desire babyy, and not consolation oooohj you know it makes me so angry coz i know that in time i'll only make you cry, this is our last goodbyeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Günlük x-710BF mouse kafayı deyiği için 3. yılında, artık yeni bi mouse a geçme kararı aldım. G500 aldım az önce vatan bilgisayarın internet sitesinden. Umarım memnun kalırım, thxbb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Günlük , bayadır ama bayadır konuşarak mutlu olduğum biri olmadı. Yani yalancıktan olduğum oldu. Mutlu hissettiğim ve gelip geçici hissettiğim çünkü tam oturmamışlıktan dolayı aramızdakiler sonradan yitirip tekrar başlamak istemediğim ilişkiler oldu. Yalandan seviştiğim insanlar oldu. Bu kişi farklı ama. Bazen kimseyle anlaşamamam ben, kimse bana katlanamaza kesinlikle inanmışken bu insanla niye her şeyimi paylaşıp sorunlarım karşısında bu kadar beni idare edebiliyor. Ve arkadaşlarımdan daha ileri seviyede bana yardımcı olabiliyor. Yıllardır yanımda gibi sanki. Hayret bi şey. Her bir şey söylediğinde daha tuhaf oluyorum, her bi şeyimi itiraf ettiğimde daha enteresan tepkiler alıyorum. Hele o yapıda birisi için. Gerçekten enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/59/cool-story-bro_54221.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 e sokayım ama böyle tesadüfe/şansa ya kız gider her boku yer zamanında sonra sıkılır saçma sapan ilişkilerden düzgün bi ilişki doğru dürüst bi adam istiyom der e ben de öyleyim dersin kem küm ben daha önce denedim 1 ay sürdü sonra yürümedi der alırsın cevabını. sonra da sende p.ç karakteri yok ondan kaybediyon der. ebenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 kafam çok yorulunca bi kaç dakikalığına serbest bırakıyorum beynimi.. öle uçurtma gibi düşünceler içinde uçup gidiyore.. az önce bulduğu şöle; şu internet memelerinden maskelerle bankaya girip soysalar süper olur! ne bileyim işte içeri girip milleti yere yatırsalar, standart soygun geyiği.. suratı palyaço gibi boyalı tipin silahının üstünde at nalı mıknatıs olsa. dese millet yere yatınca y u no give me money? falan dese hatta şunun maskesini takan adam paranın ne kadar olduğunu sorsa ve deseki 50000$vardır burada. veznede oturan eleman da 48000$ diyince dese.. troll de kapıdan çıkarken en son Problem? dese [hr] aslında buna benzer olay olmuştu. eleman craiglist'ten millete iş veriyorum diye toparlayıp gelenlerin tek tip işçi olarak giydirmiş ve kendisi de aynı kıyafetle bankaya girip soymuştu bankayı. güzeldi http://news.cnet.com/bank-robber-hires-decoys-on-craigslist-fools-cops/ ama yakalandı http://arstechnica.com/tech-policy/news/2008/11/crowdsourcing-craigslist-bank-robber-nabbed-on-dna-evidence.ars fukken dnas how do they work? eminim içeride ona hakkettiği gibi davranıyorlardır... yani standart amerikan hapisanesi geyiği yaparsak bunu düdükleseler bile "this guy has a great sense of humor" falan diyorlardır.. neyse.. bizim internet kaçkınları yakalanmasınlar tabii.. magnets>dna sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yarin ise gitmek istemiyorum. obur gun de gitmek istemiyorum. sonraki gun de gitmek istemiyorum. insanin aile sirketinde calisipta, cikmak isteyip cikamamasi ne boktan bi ismis be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 yarin işe gitmek istiyorum ondan sonraki gün de gitmek istiyorum ama işim yok ... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben de aile şirketinde çalışmak istiyorum ama ailemin şirketi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bu bok şehirden kurtulmak istiyorum artık. beraberinde saçma sapan insanları ve arkadaşlıkları da arkamda bırakmış olacağım çünkü. yeni bi şehirde yeni bi başlangıç yapmak istiyorum. pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yarın işe gitmek istiyorum, ondan sonraki gün de işe gitmek istiyorum, pazar günleri çalışıyorum zevkle. üstelik aile şirketinde çalışmıyorum. fizik diye aile şirketi mi olur zaten nikola tesla mıyız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 uyuma gereksinimimi yok etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Lan 400 dolara nissan kiralayalık dedik arkadaşlarla, araba direk freeway de bozuldu. Gelip aldılar vee Son model convertable mustang verdiler ücretsiz ahhahhhahahahaha ulan zevkten altıma işiyorumn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Günlük naber? Ver bi makas bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dün işe gittim bugün de işe geldim yarın da işe gelicem ama öğlen gidicem, ama müdürüm henüz bunu bilmiyor, cuma da işe gelicem, bütünleme sonucumu öğrenmem lazım bir ara unutmayıp telefon açayım, ha bir de toplam 12 saat uyumuşum 8de vurdum kafayı yattım yirmi dakika diye, kalkıp evi temizleyip ütü yapıp bulaşık yıkayacaktım aslen, ama tabi ki olmadı, ev kadını skillerimden vazgeçiyorum, ama yarına kadar o ev işlerinin hepsinin yapılması lazım ki anneannemler gelince rahat etsinler, falan. günaydın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar