napae Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 elesso said: 1 şişe bedava olmeca gold geldi günlük, girşiyorum ben bu şişeye direk. :(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 imkanım olsun şu dakika bu evden giderdim günlük ! sırf o imkanları yaratmak için 18 yaşımdan beri çalışıyorum kendi ayaklarımın üstünde kimseye muhtaç olmadan yaşamak için çabalıyorum ve dua ediyorum.. Allah yardımcım olsun.. bu evde durduğum her dakika bana batıyo.zaten bi senedir sağolsunlar misafir gibi hissettirdiler..evde her yaptığım harekette suçluymuşum gibi davrandılar.su faturası geldi sanki sadece ben su kullanmışım gibi..elektrik geldi sadece ben kullanmışım gibi.. araba bozuldu ben bozmuşum gibi herşey benim üstüme yıkıldı.Allahtan sabır diliyorum..ve bi yol göstermesini diliyorum artık çok daraldım ve bunaldım ! son ümidim şu satış işi.. oda olmazsa ne yaparım bilmiyorum.. şimdilik benden bukadar.. grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 başım ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Ardeth said: irin said: günlük bir insanın çevirmen,besteci,fizikci aynı zamanda editör aynı zamanda hos sohbet ve bu kadar yakışıklı olması,resmen tanrıya inancını arttırıyor.bi de kıskanclıga sebebiyet veriyor,hayır profesyonel olma bari.// yakışıklı dediğine göre bu bahsettiğin insan kız değil herhalde değil mi sdfdsyok baya erkek.mikael akerfelt e benziyor hatta sacı uzun haline benziyor.tam etkisinden kurtulmuştum bok vardı yazmısım gunluge bak gene aklıma geldi.insan discovery'e cevirmenlik mi yapar ya,hem de liseden mezun olur olmaz. helm neler yaratıyor ya./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Olivies said: Sabahladim, uyusam mi geceye mi dayansam diye 1 saattir dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 cuma sunum var makatimi dizimi indircekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ulan yoruldum günlük bugun sergim var hadi hayırlısı günde 50 lira benzin harcamaktan iflahım kurudu üstüne trafik sıkıntısı dün de dekanın karısının burnu kırıldı hastaneye ziyarete gittik geçircem sizi dedi çok mutlu oldum diğer hocalarında burnu kırılsada gitsem hastaneye böyle güzel haberler verseler. evime dönem başı hırsız girdi şimdi dötüm atıyo evde birşey bırakamıyorum alt komşum la başım dertte manyak kadın öğlen saati bile geliyo ses yapıyosun diye. kolunda boynunda garip dövmeler var kadının kesermikine acaba beni =( bazen yataktandan yanlız kalkmakta koyuyor evde hiç ses yok, alarmın o iğrenç sesiyle uyanmaktan sıkıldım. annemin beni uyandırmasını özledim babamın kafama su dökmesini özledim alkolik oldum bide bu aralar göbeğim cıktı 5 santim onada bi çare bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 günlük seni ihmal ettim. 1 de dersim, arkasından 3 te labım var. 5 de de ders kitabı almak için kim bilir nerelere gidicem. gelebilirsem eve 1 belki 2 saat uyuduktan sonra akşam konser var. ondan sonrası spontane gelişicek bakalım. içindeki takvime ne zamandır bakmıyorum selam söyle ona da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Günlük, dım dım dım dırı dım dım dım dırı dım laa laaa laaa dirty dirty boy ! dım dım dırı dırı dım. ! Hadi Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 mucx xoxo h&k 88 muah mucks xoxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Günlük annemi çok özlemişim gerçekten ya. Sabah sabah kalktı, "Abicim s.gitsenize ya" diye kara sinek kovalaladı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Günlük rüyamda Murat Kekilli den telefon aldım ve benim yüzümden intahar ettiğini söyledi. Ne bu rüya şimdi günlük. Okula gidiyorum ben. 10dk geç kaldım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 günlük iyice kafayı yedim ben. saat 8 gibi uyandım, ama böyle yarı uyku yarı uyanık. bi yandan rüya görüyorum. üşümüşüm ve her yerim ağrımış. meğer aktardanmış. asfsdf evet bunu dedim böyle "meğer aktardanmış" ,sıyırdım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 günlük, sibelle aynı rüyayı ard arda görmüşüz. sır kapısı mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 show must go on günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 bazen düşünüyorum da ulan bu kadar uykusuzluk, koşturmaca vs. ve hüsran.. ve hâlâ bi sorun yok.. çok dayanıklıyız biz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 valla lan. bugün yaşadıklarımı görsen günnük, dasaaa'ya hak verirdin. kıvılcım çıktı lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 günlük keşke keşke bihterle peyker bana kaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 içim sıkıldı. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 günlüğe bye yazılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 istediğimi yazarım, günlük benim günlüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 kamu malı bu günlük yarın senin olabilir HEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 utku açmış günlüğü, demek ki benim günlüğüm bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 günnük yarından itibaren atolyede yaz uygulamasına geçilicekmiş. bu demek oluyo ki yazın uyuma planlarım suya düştü. oysa ki öğlene kadar uyuma, bitmek bilmeyen muhteşem pazar kahvaltıları etme planlarım vardı benim. adadan nası gelicem ben sabahın köründe bütün yaz günnük söyle? yazık bu kıza :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 internette kıçı açık bi adam fotosu gordum adam bizim hocaya felaket benziyo msnden okuldaki arkadaslara atıyorum fotoyu herkes koptu bu kadar benzerlik olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar