SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 vaniLLe said: dogruyu suratlarina vurunca, üste cikma sus diyip /evade cekiyolar ya deliricem. bi kere de haklisin diyin be. AAAAAAAAAA kikikiki aaaaaaaaaaaaaaaaa. sigarayi isirdim sinirden. kulağakaçanın selamı var hangi kulağa kaçan hasankulağakaçan KİKİKİKİKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 abi.. penis fishin de sana selami var, amazonlardan... aaaa kikikiki http://www.youtube.com/watch?v=-pcLi4TJYtI oh snap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 penis dedi ban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oha bu arada içim eridi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 nomsaR said: sesu said: nomsaR said: günlük yüksek lisanstan atılmışım what the fak is this shit AHAHAHAHAHAHAH :/ Niye ":/" lan? Sen lisans yapmıyor muydun ben okumadığın bir şeyden atıldın sandım. Gerçekten yüksek lisans yapıyorduysan ve atıldıysan çok tatsızmış. Gerçi o kadar uzun gülmezdim belki ama yine gülerdim muhtemelen sdf. Geçmiş olsun yine de, bir daha girersin (yüksek lisan yaptığını farz ederek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 komik degil sehsut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Sen de mi atıldın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 her an atilabilirim, yeni donem yeni atilma olasiliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum gerçekten. Her şeyi geçtim paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sesu da moral veren yapıcı eleştirilerle burada gene sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 gpa 3un altina dusunce atiyolar lan, ben nabiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oha abi. öyle şey mi olur? hangi okul o? yoksa genel bir tutum mu yüksek lisansta nedir? tırstırmayın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ne sandin lan, lise mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bizde lisede bile 6 aylik deneme süreci vardi. 2 zayifla okuldan atileyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben de bir sonraki dönem kesin 2.5 üstüne çıkar diye seviniyodum ortalamam :( millet 3 ten filan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Abi 3'ün altı tatsızmış da öyleyse yapacaksın yani bu kadar basit sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oyle valla. BU DONEM A ALICAM HEPSINDEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Aslansın kaplansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 çok kötü x11 canım sıkılıyor x22 aptal laf esprisi x16 muahahah + ahuahuahua x23 adam olun, doğru yazın uyarısı x8 topla=80 böl ikiye=> KIRK ETTİ! önümüzdeki günlerde yazacağım zaten bunlar olacaktı. şimdiden gaçaym fazlaca dolanmayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dasaaa postu x20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 iste bir master magduru daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Siz sıyırmışsınız gerçekten, ben inşallah o raddeye gelmeden mezun olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 seninki yarim master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bütün öğrencilere af gelmişti. bu dönemi de kapsıyor sanırım. tam olarak geldi mi bilmiyorum gerçi ama. araştırın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 aquila said: seninki yarim master. Benim master ım seninkini döver çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar