Rynza Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 @cerep ali örtmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hakkariye sevgiler cerebralis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 SeaGle said: Bu kafayla şırnak'a kadar sürülürsün sen acı gerçek sdfg :D aahahah bakalım yarın müdür de çağırır muhtemelen.ben de ona laflar hazırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 her ihtimale karşı tekrar git konuşmaya. kaydet ama bu sefer konuşmayı. gerekirse çıkarır vurursun masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 atar yaparsa arenayı cagır,ugur dundar yapıyo mu hala program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fshgdf ya ben de damardan giriyorum.vicdanım çok rahatsız olur falan diye ki cidden de öyle yazık değil mi diğerlerine.ki hani 4-5 puan kalmış olanların zaten yükselttim ama çocuğun ortalaması 56 yani ayıp bişi. hakkaride ev kiraları ne kadar ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ucuz hakkaride yaşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sen kaydet konuşmayı. hakkari falan hikaye olur. yok mu mp3 çalar yada telefon falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 okulun şifresiyle her an notlarını değiştirebilirler diye pusudayım >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Aluriel said: sen kaydet konuşmayı. hakkari falan hikaye olur. yok mu mp3 çalar yada telefon falan ? vaar=) yapsammı cidden ya .hakkari falan zaten yemez öyle kolay mı hukuk dövletyi burası(!) ama yine de elimde çıakrıp masaya vurucak bişeylerim olsun demi fsdshgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aha müdürün console da god mode komutu varmış beyler eee celeb,bize milli egitimin bilinmeyen yüzünü daha da biraz anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 okulun şifresi allah gibi.herşeyi yapabiliyosun idareci modundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ufak bi caplı bi okulu yok etme butonu bile vardır onun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yap kesinlikle. hiç olmadı ekşın olur, ilerde anlatırsın bu da böyle bi anımdır diye asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 acil durumlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 yakalanırsan seni tanımıyoruz yalnız onu unutma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bir yerlerde bir sıkıntı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hadi bakalım verdiniz gazı eheueheu ama ama hocam şey anı niyetineydi,şakalar,komiklikler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Aluriel said: yakalanırsan seni tanımıyoruz yalnız onu unutma da ''ahana bunlar dedi '' diycem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oglun zeki ama calısmıyor de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya onu cidden dedim birine gadgsgd ilk repliğe tik attım şimdi sıra diğerlerinde ''komik bişey varsa söyleyin biz de gülelim'' gibi gibi. ama ben de trip atıcam müdüre demekki tek ebnim dersime çalışmıyo ,niyeeeee? diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 helal olsun cereb üşümeye de başladığıma göre ateşim de çıkıyor demektir nefret ediyorum farenjitten çok rezil durumdayım ya dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Öyle demeyin lan arada torpil iyidir ben lise sondayken okuldaki bilgisayarları falan tamir ederdim hep, masraftan kurtarmıştım okulu. Müdür yardımcısı notları girerken teşekkürü az farkla kaçırdığımı görüp (teşekkürü 1 puanla kaçırdım kankhaaa) bi iki dersten not yükselttirmişti. Sonra ben bunu hocanın biriyle muhabbet ederken öğrenmiştim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ya ben zaten bol keseden dağıtıyorum ama belli bi sisteme dayalı=) yani 66da kalmışsa sevinsin diye 70 yapıyorum ama 56dan da ayıp diye bişey var ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar