sesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Çok moralim bozuldu ya. LSE effect oldu resmen. İnsanın okulundan memnun olmaması çok kötü bir durummuş her gün tekrar fark ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Neyse en azından yurttaki tipler biraz daha eğlenceli olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bak moral bozuntusu çarpıntı yaptı, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 uzun süreli moral bozuklukları yaşamış birisi olarak derrriiiiin derriiiin nefes alıyoruz.. engin denizleri ve resifleri düşünüyoruuuuzzz minik sevimli kediler düşünüyoruuuz ve şimdi nefret ettiğimiz şeyin öldüğünü/havaya uçtuğunu/minik kedilerin saldırısı ile parçalandığını ve artıklarının da derrriiiin ve engin denizlere atıldığını düşünüyoruz. işte bu sinir şimdi size yeniden savaşma azmi verecektir. YEAAAAHHH!!!! git ve o nefret ettiğin okuldan çabucak kurtulmak için başarılı ol lanet olası!!! bi de ka mate haka yapıyoruz http://www.youtube.com/watch?v=tdMCAV6Yd0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 benden daha kötü ingilizcesi olan biriyle yazışıyorum muhtemelen bir 3 ay daha da sürdüreceğim gibi.ne zormuş lan.en iyisi ispanyolca kasmak.yoksa kısa zaman da bitap düşeceğim,inanıyorum. yazık benim yüzümden de az çeken olmamıştır ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 dasaa neyin kafası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Herşeyin üstüne bir mutfağımızdaki fare eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 haka dansını galatasaraylı topçulara yaptırmak lazım. belki gaza gelirler maçtan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 cuma günü günümü gün edicem günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Tahminen 2 saat sonra öğreneceğim şeyin, maskesini sıyırmış yarım ağızla konuşan doktor kadar umrumda olmaması alabileceğim en kötü haberden daha bunaltıcı geliyor. Bir de, eskiden biri hayatından sttrip giderken tokasını bileziğini unuturdu, şimdi yaşanılanların %57 si loglanmış/fotoğraflanmış oluyo. Kurtul ki kurtulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 okulun yurdundayım, yukarda 5 tane bikinili kız güneşleniyor çelişkilerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bikinisiz de güneşleniyor olabilirlerdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 günlük, bana kakaolu kek yapar mısın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yapamaz. günlüğün elleri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hickimsenin yagmurun bile boyle kucku elleri yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 beni bitek şükrü anlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Askerliğim bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 fede said: yapamaz. günlüğün elleri yok ben yabdim demin kakaolu kek, ben yaparim. baklava bile yaptim gecen ay kikiki. ev hanimi skillerimi gelistiriyorum bu aralar. bi baltaya sap olamazsam ev hanimi sertifikam olcak iste negzel. 23-f-almanya-arabasi var- ev hanimi- kel,fodul,göbekli taliplerini ariyor... yeterince vahim duruma ironiyle enthusiastik bi sekilde yaklasmak... savunma mekanizmama ve rahatligima kafam girsin yarin ders caliscam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 seni fedeye alicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 önceden kendine aliyodun? noldu simdi transfer mi oldum 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben bekarlik yemini edip sovalye olmaya karar verdim, tek bagliligim krala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ha öleyse tamam, cünkü nobody puts vanille in a corner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 suphesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bugün 2 projenin raporu vırtı zırtı teslim edilecekti sabah 6ya kadar film izledim, oyun oynadım , uyudum vs. an itibariyle ikisi de bitti, çıktılarımı aldım, materyaller cd'ye yazıldı, raporlar tamam. cillop gibi hissediyorum. procrastinationın agası ilan ediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 başarılı. ben de pazartesi sabahı buna benzer bişi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar