utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=NIPsl2KFaes sen de olmasan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 günlük hahahaha mahvoldum. patiden birine(erkek) bir erkek arkadaşımın fotoğrafını gönderdim. yorumu şu. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOO MSNİ VARMI BU ÇOCUPUN BEN YAZAYIM BU ÇOCUPA LAN BAYA GİDERİ VAR VAY ANAM VAY ERİK GİBİ ÇOCUK hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 fededir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 aptal olduğu heryerinden belli oluyo zaten o arkadaşın şükrü tespit etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 erik gibi kısmına takıldım ben. bildiğimiz erik mi ? eriğin türü ne? yoksa ikinizin tanıdığı bizim tanıyıp tanımadığımız belli olmayan erik isimli bi şahıs mı var. o erik c ile mi yazılır? k ile yazlanı yokmu. evet canım sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kütür kütür yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 papaz erik derler hani ondan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 erik gibiyi ilk defa duyan genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ilik gibi, süt gibiyi falan duymuştum da erik gibi duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi çocup ne? nası bi gazla olmuş bi typo o? aramızda paticik adından gay sitesi sanıp içimize sızmış bi gay var beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sdadfasfa dasaa canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 dylanN said: dasaa canını senin allahını kitabını senin yeter be baymayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 marveloth dimi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yoo gay değil. geyik yapıyodu, tabi diğer çocuk da tatlı o da bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 arada kalınca sacma oldu by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 synthesizer said: marveloth dimi lan abi o sadece sana yazıyor büyük ihtimalle gay-ik derken gay olduunu kanıtladı bence bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 homofobik edicek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 of bu espriyle sen liseli olduğunu kanıtladın bence! şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bir erkeğe çocuk diyince onun gayliği artıyo sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi ne acaip catchy bişi olmuş bu.. may i, may i walk with you? may i, may i walk with you? orjinali bu.. güzel ama geçin bayarsa Life without buildings - The Leanover http://www.youtube.com/watch?v=0SL4_DsUlH8 bu deli.. acaip olmuş. Star Slinger - May I Walk With You? http://www.youtube.com/watch?v=wkoA51vm-r4 if i, if i, if i, if i, if i b-b-b-b-baby g g g, so g g g, you you you if i lose you g g come here come here come may i walk with you?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 wow oynarken elimi kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 taa bu sabah erken kalkar projenin uml;sini cikartirim diyordum hala cikartacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 saat 4 buçuğa yaklaşıyor. 250 slayttan 50sine çalışabildim. kendimle gurur duyuyorum. erken gidip çalışkan kızın yanına çökmem lazım ama o da ayrı bi dert. beytepeye ulaşım niye bu kadar gıcık bişey yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi kediler uyutmadı gene sabah sabah ya. küçük olan dolabın tepesine çıkmış yatmış oraya, inmiyor aşağı. diğer şişko olan da oraya çıkamıyor alttan miyavlıyor diğerine. kafayı yedirdiler sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar