senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 hayaat beni neden yoruyosunnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 lan 1 haftadır boğazlarım şiş teyallam ya finallere doğru olacak iş miydi bu bilaer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Kaburgamı ezmişim günlük,ağrı kesici falan hikaye canım çok yanıyor. Çalışıyorum,bir de bu hatun öldürecek beni dövücem en sonunda,ama kıyamıyorum da nasıl olcak bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dün gülmekten karnıma ağrılar girdi ya. Ne zaman ilkokul - lise muhabbetleri açılsa başta "öf yine mi?" diyorum ama her seferinde tamamen unuttuğum inanılmaz komik bir şeyi hatırlıyorum. Baya seviyorum lan çocukluk arkadaşlarımı asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mr_Hand said: FAK! uçağı kaçırdım lan. hava alanında kahvaltı da kazık bişey. nerden nereye kaçırdın :/ ben de kaçırmıştım acayip girmişti 2.bilet. 25 saatte süründüm orda burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bişey değil ya istanbul-antalya ama akşam geri döneceğim için baya bi vakit kaybı oldu, zamanım kısıtlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 otobuse atlayaydin o kadar bekleyecegine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 di mi geldiği otobüsten inip dönüş otobüsüne binerdi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yeni açılmış bilgisayarın cpu'sunun sessizce ama uzuuuunca bi süre 30'C de kalması.. makina soğuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 okulda yediğim kısır dokundu sanırım günlük miidem çok fena ya.kramplardan kramp beğen=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 k10d buldum günlük, 700 liraya lens ters bağlama aparatı ve el yapımı kumandası da var bide yedek batarya 9-10k da shutter alıcamsssss kıymetlimsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 lan günlük, yanlıslıkla giyilemez hala getirdiğim pantolonumun aynısını 1 ay sonra buldum çok sevinçliyim popom tavanlara vuruyo lannnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Rektör seçimi yapılıyo seçim sonucunda biri birinci geliyo.Tabiiki cumhurbaşkanımız onu atamıyo.Çünkü seçilen insan kendilerinden biri değil.Peki kimi atıyo, tabiiki 2.olanı da değil, 3.olan ve kendi siyasi görüşüyle aynı görüşe sahip kişiyi atıyo. Bize sonucu mu seçilen rektör sadece bankacılık ve finans ve uluslararası ticaret bölümünü dağın başı olan muradiye kampüsüne atıyo. Bütün arkadaşlarım iktisadi bilimler fakültesinden benim allah bin türlü belalarını versin bin türlü. Dipnot:Seçilen rektör bizim bölümün hocalarından hiç oy alamamıştır.. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Boğazım şiş başım çatlıyo burnum niagara misali çağlıyo. Daha yarın arkadaşımın kedisinin kısırlaştırılma ameliyatına gidip ordan da taksime gidicem bu halde. Pef. Hayat çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 cerebralis said: okulda yediğim kısır dokundu sanırım günlük miidem çok fena ya.kramplardan kramp beğen=( sen yemekten gidiceksin yakında zaten. geçen gün mantardan zehirleniceğim galiba diyen sen miydin? ben mi hayalliyorum? ben mi yedim mantarı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ahahah harbiden bendim evet:D obezite beni bekler.ya okulda yerli malı haftası ayağına paso yiyoruz,o yüzden bu haftanın gündem maddesi yemek ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kızım dikkat edin ama.. kalçalarınızda birikir yoksa! http://www.youtube.com/watch?v=Ofi3kFrIQO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 heheuehe...güzelmiş video,ay benim de sonum bu olacak,çatlayacağım yakında,şimdi bir de sınav dönemi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 :S ibretlik olmuş tam.tamam yemiyom bundan kelli. ama ama ben spor yapıorm ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yıllar sonra birgün seni anarsam, kulakların değil kalbin çınlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yihu! Ani kalp carpintisi, sikistirmasi ve oluk oluk ismail turut terlemesi... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hala hastayım. İşe gidesim hiç yok ve işe gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ben diyorum içim yaşlı diye inandıramıyorum 24yaşında romatizma ağrısı mı olur lan uyutmadı gene gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 içim parçalanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 günnük had ben spora... geç bile kaldım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar