Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaburgamı ezmişim günlük,ağrı kesici falan hikaye canım çok yanıyor.

Çalışıyorum,bir de bu hatun öldürecek beni dövücem en sonunda,ama kıyamıyorum da nasıl olcak bu işler?
Mesaj tarihi:
Dün gülmekten karnıma ağrılar girdi ya. Ne zaman ilkokul - lise muhabbetleri açılsa başta "öf yine mi?" diyorum ama her seferinde tamamen unuttuğum inanılmaz komik bir şeyi hatırlıyorum. Baya seviyorum lan çocukluk arkadaşlarımı asdasf.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

FAK!

uçağı kaçırdım lan. hava alanında kahvaltı da kazık bişey.

nerden nereye kaçırdın :/
ben de kaçırmıştım acayip girmişti 2.bilet. 25 saatte süründüm orda burda.
Mesaj tarihi:
Rektör seçimi yapılıyo seçim sonucunda biri birinci geliyo.Tabiiki cumhurbaşkanımız onu atamıyo.Çünkü seçilen insan kendilerinden biri değil.Peki kimi atıyo, tabiiki 2.olanı da değil, 3.olan ve kendi siyasi görüşüyle aynı görüşe sahip kişiyi atıyo.

Bize sonucu mu seçilen rektör sadece bankacılık ve finans ve uluslararası ticaret bölümünü dağın başı olan muradiye kampüsüne atıyo.

Bütün arkadaşlarım iktisadi bilimler fakültesinden benim allah bin türlü belalarını versin bin türlü.

Dipnot:Seçilen rektör bizim bölümün hocalarından hiç oy alamamıştır..

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Boğazım şiş başım çatlıyo burnum niagara misali çağlıyo. Daha yarın arkadaşımın kedisinin kısırlaştırılma ameliyatına gidip ordan da taksime gidicem bu halde. Pef. Hayat çok zor.
Mesaj tarihi:
cerebralis said:

okulda yediğim kısır dokundu sanırım günlük miidem çok fena ya.kramplardan kramp beğen=(

sen yemekten gidiceksin yakında zaten. geçen gün mantardan zehirleniceğim galiba diyen sen miydin? ben mi hayalliyorum? ben mi yedim mantarı lan?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...