Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 havaalanına yakın otursan devamlı uçağa mı bineceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ahahahaha soruya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ukulele işini biraz ilerletirsem,belki de tatilde donarak ölmekten kurtulurum.ama o soğukta kimse sokak şarkıcısına para da vermez.bok vardı iskandinavyayı merak edicek.ulan zaten o soğuğa uygun kıyafet alarak butun param bitecek ki,eziyete gidiyorum resmen.adamların 6 saatlik 3. sınıf tren yolculuğu 300 lira arkadaş.sıçtım ki ne sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Ne kadar banka varsa arkadas hepsinin yoneticilerinin annelerine selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 adobe'nin read out loud'u ne kötü upps suç ms'inmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tsk ya kafam girsin. Bu askerlik bitsin arkadaş bitsin yahu. Ne pis boktan bişiymiş asker beklemek =( özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ukuleleyi ilerletirsen işime yararsın döndüğünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 günlük halamın bel yine iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 günnük naber len, uzun bi gece olucak sanırım. Wow yüklemeye başladım önümde şu an 5cd + 3cd + 2 dvd yüklenmeyi bekliyor. Üste bide 9gb patch çekicekmişim bakalım noolcek. Hadi öptüms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kulağım yanıyor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Çınlasa daha mı iyi. Bide soğuk aldıysan hastalık belirtisi olabiliyor kulak ve göz yanması, hemen vitamin takviyesi falan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aaabi, tbc yüklüyorum ilk cd sorunsuz, ikinci cd hata veriyor, 5. deneyişim, olmazsa sabaha kadar dl eder artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 SeaGle said: Çınlasa daha mı iyi. abi çok terminator bi adamım. kulağım öle fazla çınlamaz, yanmaz falan.. bi garip geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tüm cdleri hddye atıcan, hata vermicek yüklencek düzgünce. kulağa da iyi geliyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 onuda denedim, epey ugrastırdı ama son 24 mb lık kısmı kopyalayamadım. Sonra aktım google a güzel bi program kurdum çatır çatır kopyaladım. Çizik falan dinlemiyor kopyalıyor, nası iş anlamadı ben, ama o programı yapana bin kere teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 çok yoruldum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aa selin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aa cinali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Selam Günlük Bu forumda biri birinin ağzından öpmek istiyo.Burdan veya msnden sormayın açıklamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bence bicok kisi birilerini azindan opmek istiyo burda, bosuna gelmedik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben 4-5 kişinin ağzından öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 pati'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben yanaktayim henuz, agza gecemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben 4-5 kişini ağzını kırmak istiyorum patiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 allah 1 yumruk 4-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar