abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 HUFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 günnük naber lan. boğazım kötü ya. ıhlamur mıhlamur ne varsa içiyorum dsfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ekinezya falan iç. ben hiç sevemedim ekinezyayı. adaçayı+bal kombosunun daha bi gideri var. aptal adamları yok edecek bi virüs yapılsın. aptallar silinsin dünya üzerinden 4,3milyar yetti diyelim sonra. kalan sağlar yeterlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adaçayının gribe etkisi yok, ıhlamur için, limonlu ballı. ama en çok taze zencefil alın, kaynatın, dökün bardağa, ekleyin balı, için suyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 adaçayı antiseptiktir boğazınızda şişme falan varsa için. keza bal da öyle bunlar hep mikrop öldürücü maddeler (ve hatta ilkel toplumlarda direk yaraya sürülen şeyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ben eczacının yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 üstelik giritliyim, sen ne bilirsin ot çöp fizikçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 giritli olunca +10 herbalism mi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 annem eczacı ve zamanında labda yara iyileştiren polimer sentezlemek isterken içine ne koyacağımızı düşünürken araştırmıştım bunu sonra tabi chitosan koyduk o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 said: Salvia (Adaçayının latince ismi) deals effectively with throat infections, dental abscesses, infected gums and mouth ulcers. It can also be applied to external wounds. Ama tabi dediğim gibi boğazın falan şiştiyse öyle bir enfeksiyondan veya mikroptan şüphe duyuyorsan iyi antiseptik özelliği var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 stimpak said: giritli olunca +10 herbalism mi geliyor? radika ne bilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bence sen de köklerini araştır. sdlkfjgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 radika, kosovada bir nehirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 stimpak iki dakka google yapamadın mı ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yok yapmadım ya :) ya ottur ya çöptür abi, ne olacak başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 gunde 3 kere yeni ayrıldıgın eski sevgiliyle karsılasmak daha doğrusu sadece senin onu görmen.üstüne çekime gitmen ve üstüne acil bi telefonla çekimi yarıda bırakıp 1 saatlik yol çekip eve dönmen. ne hissediyor olabilirim günlük?buzdolabının yumurtalığındaki yarım yalnız limon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kronik farenjitim. adaçayı boğaza iyi gelir.. içine de az bal kat. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yanlısın var. en iyi çözüm zencefil ve bal karısımı. ama tabi onu yicek miğde lazım.tadı biraz kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 balda mutabik miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bal iyi ben her sabah yulafa katıp yiyorum bal yi bal yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 dylanN said: gunde 3 kere yeni ayrıldıgın günde 3 kere ayrılmak iyiymiş hem de her seferinde yeni ayrılıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 balda mütabıkız da sek sadece enerji verir.yanında mezeleri olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 hayır bal da antiseptik For at least 2700 years[citation needed], honey has been used by humans to treat a variety of ailments through topical application, but only recently have the antiseptic and antibacterial properties of honey been chemically explained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ballı çay içerim ben zaten hep ya. adaçayı vs. buldum mu da affetmem :P çaya tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar