Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekinezya falan iç. ben hiç sevemedim ekinezyayı. adaçayı+bal kombosunun daha bi gideri var.

aptal adamları yok edecek bi virüs yapılsın. aptallar silinsin dünya üzerinden 4,3milyar yetti diyelim sonra. kalan sağlar yeterlidir.
Mesaj tarihi:
adaçayı antiseptiktir boğazınızda şişme falan varsa için. keza bal da öyle bunlar hep mikrop öldürücü maddeler (ve hatta ilkel toplumlarda direk yaraya sürülen şeyler)
Mesaj tarihi:
annem eczacı ve zamanında labda yara iyileştiren polimer sentezlemek isterken içine ne koyacağımızı düşünürken araştırmıştım bunu sonra tabi chitosan koyduk o ayrı
Mesaj tarihi:
said:
Salvia (Adaçayının latince ismi) deals effectively with throat infections, dental abscesses, infected gums and mouth ulcers. It can also be applied to external wounds.

Ama tabi dediğim gibi boğazın falan şiştiyse öyle bir enfeksiyondan veya mikroptan şüphe duyuyorsan iyi antiseptik özelliği var işte.
Mesaj tarihi:
gunde 3 kere yeni ayrıldıgın eski sevgiliyle karsılasmak daha doğrusu sadece senin onu görmen.üstüne çekime gitmen ve üstüne acil bi telefonla çekimi yarıda bırakıp 1 saatlik yol çekip eve dönmen. ne hissediyor olabilirim günlük?buzdolabının yumurtalığındaki yarım yalnız limon.
Mesaj tarihi:
hayır bal da antiseptik

For at least 2700 years[citation needed], honey has been used by humans to treat a variety of ailments through topical application, but only recently have the antiseptic and antibacterial properties of honey been chemically explained.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...