Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Şampuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 üzüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 SEBZE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Cons said: üzüm edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yapmayın lan banlancaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Cons said: vaniLLe said: dua edin kitlenmesin o zaman, yoksa valla deliririm. kosmakla kalmaz, yuvarlanirim bidona girip.yuvarlanmakla kalmayip, katliam cikartirim! yasandi bitti saygisizca derler arkamdan. ben vanilim, yaparim. haydi zipla Ense trasi yuvarlatilmis bir adamdan cesurca laf sokmalar.:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ense traşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 belden aşşa vurma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çok sıkılıyorum yrna da iki sınavm var. vapurda halledicem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 slm! günnük!!1!! ^^ eheh. bu sabahta çok zor kalktım. tam 45 dk yatakta döndüm durdum. bütün gece bebek baktım. çok güzel bi duyguydu. saat 2 gibi anca uyudu. oyun oynadık bütün gece. kanımca ileride çok çapkın bi erkek olcak. ama olsun şimdi benim erkekim. yirim. 3,45 te anca yattım. ama yarın için randevu alabildim sabah 7,5ta. sonra gene yattım. uyumuyorum ama kalkamıyorum da. world card'a sunum hazırlıyorum şimdi. patide ne işim var bilmiyorum. hazırlayamıyorum tamam. uykum var çünkü ! billboard megalight vs. hepsi yatak olarak canlanıyo gözümde. :( yastığımı özledim. ama eve gidince gene uyumucam biliyorum. yarın sabahta aynı şey olcak. :( görüşürüz G ü N N Ü K ĞĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 günlük 1 hafta ücretsiz izin bugun başladı ne yapsam bilemiyorum evde oturmak cok sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yattaaa!!! 12.1" bi lepitap alıverdm :) şincik vista sıkıntısı yaşıyorum biraz.. biraz da crapware var. ama işte düzenliyoruz.. mesela en kral crapware olan explorer yerine opera kuruverdim.. sevindim be darth vaderım.. biz yüz x-wing o gün onbinlerce tie fighterı yendik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bitti evet yaz bu tarihi biyere..dönüm noktası..evet abartmıyorum 20 yıl gecse de her sanıyesini hatırlayacağım günlerden biri bugün...çok şükür iyi hatırlıycam... yarını da atlatırsam katmerli mutlu olcam...ve yine gelip sana yazıcam...evet yapıcam yaptım yapıyorummmmm heyooooo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ben niye derse gitmiyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ndn bu kdr çabuk moralim bozuluo ve bardağın boş tarafına bakmaya başlıyorum?! böyle değildim ben be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 günlük gidişim gidiş değil 54 kiloyum ^_^_^_^ edit: ve yine de şu uzay mekiğini istiyorum http://www.hepsiburada.com/tefal-actifry-deep-fryer-fritoz/productDetails.aspx?categoryid=22017&productid=mttefactifry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 günlük üsttekinin kilosunda olmayı isterdim okadar bile değilim ! acil kilo almam lazım flört ettiğim kız bile diyo çok zayıfsın diye lan ! madara olduk ! hemen body yapmam lazım ! karbonhidrat protein tozu filan hemen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 günlük yarın sabahtan itibaren spora başlıyorum NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Yavaşlat beni Tanrım! Bana ilham ver. Köklerimi, yaşamın katlanılan değerler toprağının derinliğine göndermek, Kaderimdeki yıldızlara doğru daha çok Büyüyebilmek için... Yavaşlat beni Tanrım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 günlük, biraz önce tost yedim ve yeşil çay içtim. 12de dersim var, duşa giricem o yüzden şimdi. yeşil çay denen şeyi sevemedim ya, en güzeli bildiğimiz çay işte. ooh. bi de; HALA ÇOK MUTLUYUM BEN! ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 günlük ücretsiz iznin 2. günü cok sıkıcı lan evde oturmak. akşama kadar pc'de oyun oynuyorum ama mutlu değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 günlükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bitti sonunda bitti yaşasın çok çok çok mutluyum Allahımm kuşlar böcekler her sey cok güzel..hemen sınawdan sonra yapılacaklar listesine göz atmalıyımm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 günlük kız koşmaya gidiyorum sende gelsene takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar