abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 günde 30 dakka çalışınca her şey mümkün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Aptallar için 30, mühendislere 2.5 dk yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 e 5 yıldır hon öğrenemedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Aptallar için 30 dakika, keller için 30 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Şükrü misali oynayıp, onu taklit etmeye çalışıyorum honda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Ben yardım edeyim mouse u bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 O seviyeye gelemedim, vedalaşamıyorum kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Pyro said: honda ben. http://naointendo.files.wordpress.com/2009/03/honda.jpg HEHEHEHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 AMA HONDA KEL DEĞİL Kİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 vaniLLe said: ya iste bir de almanya tip konusunda baya ilerde bidi bidi diyorsun, güveniyorsun ama alakasi yok. Bizim almanyada doktorluk yapan bir yakınımız vardı şimdi neden hatırlamıyorum ama aile hekimliği gittiğinden beri teşhisler daha az güvenilir hale geldi falan filan diyordu. pek memnun değildi almanyadan kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ota boka kel demeyi marifet sanan arkadaslar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ooo üstü açık spor araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Yataga gidicem artik.. mail gelir.. "merhaba dasaaa su kadar suredir online degildin" Kimin umrunda sanki.. [hr] Cok yapay, her sey asiri siradan. Isin icinden cikamadigim zaman hitler den beter oluyorum bazen. Hazir aklima gelmisken 2002lerin capon akimi bitti gitti neyseki. Umarim yakin surede de geri donmez. Kotuydu gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dasaaa said: Yataga gidicem artik.. mail gelir.. "merhaba dasaaa su kadar suredir online degildin" Kimin umrunda sanki.. [hr] Cok yapay, her sey asiri siradan. Isin icinden cikamadigim zaman hitler den beter oluyorum bazen. Hazir aklima gelmisken 2002lerin capon akimi bitti gitti neyseki. Umarim yakin surede de geri donmez. Kotuydu gercekten. hayatım sosyalleş biraz, dua et allah senin seratonin hormonunu bile salgılamana yardımcı olur yeter ki YATMADAN ÖNCE Bİ BESMELE ÇEK YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Cok sukur esma ul husna okuhorum her bi vakit buldugumda. Yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 güzel .. güzel ... allaha whisper attım kendisi senin epey sevimli bi kul olduğunu çıtlattı ama söyleme kimseye secdeye yatmanı büyük bi heyecanla bekliyolarmış ecnebi dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 yine yeni bi gün. yine işbaşı. gözlerimi açamıyorum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bir yandan off nasil cözücem derken bir yandanda millette ne sorunlar ver sen ufacicik birsey icin sac beyazlatiyorsun diyorum kendime. Sakaklarima aklar düstü annem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 amerikalı terör komplosu içeren kirli bombalarla ilgili senaryo yazarken rtg'lere de bi baksa iyi olur aslında.. rtg incidents diye baksan bile 1000adet bişi çıkıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abvblizzard said: abi sırf muhabbet olsun diye bu kadar sallama ama ya. 5 dakikada kafamdan böyle bi senaryo oluşturabilseydim, şimdi ya kitap yazardım ya da senaristlik yapardım, burda boş boş otururken sana cevap yazmak zorunda kalmazdım. edit: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lan günnük günün 1 saatini spora ayırmak çok mu?o kadar ısınma hareketi,kahvaltı,erken kalkma ve üzerine denizin sıcaklığı.sonra 400 metre yüz git deniz anasına çarp.her yerim kaşınıyor ve yanıyor.lanet olası deniz anası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 abiii lost nasil finaldi o oyle ya, bi halt anlamadim ne oldu ne bitti. bu kadar salakca son yesilcamlarda yok yeminlen. lanet olsun sana lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 lostingen. günlük. hayat cok garip lan. vapurlar filan hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Günlük sana ufak bi soru: Göksel Konseri ne mi giderdin, yoksa evde oturup icc 10 mu yapardın. Hâlâ kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 günlük. tavşanım ishalden ölücek diye çok korkuyorum. o daha bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar