Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

ya iste bir de almanya tip konusunda baya ilerde bidi bidi diyorsun, güveniyorsun ama alakasi yok.

Bizim almanyada doktorluk yapan bir yakınımız vardı şimdi neden hatırlamıyorum ama aile hekimliği gittiğinden beri teşhisler daha az güvenilir hale geldi falan filan diyordu. pek memnun değildi almanyadan kısacası
Mesaj tarihi:
Yataga gidicem artik.. mail gelir.. "merhaba dasaaa su kadar suredir online degildin"
Kimin umrunda sanki..

[hr]

Cok yapay, her sey asiri siradan. Isin icinden cikamadigim zaman hitler den beter oluyorum bazen.

Hazir aklima gelmisken 2002lerin capon akimi bitti gitti neyseki. Umarim yakin surede de geri donmez. Kotuydu gercekten.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

Yataga gidicem artik.. mail gelir.. "merhaba dasaaa su kadar suredir online degildin"
Kimin umrunda sanki..

[hr]

Cok yapay, her sey asiri siradan. Isin icinden cikamadigim zaman hitler den beter oluyorum bazen.

Hazir aklima gelmisken 2002lerin capon akimi bitti gitti neyseki. Umarim yakin surede de geri donmez. Kotuydu gercekten.

hayatım sosyalleş biraz, dua et allah senin seratonin hormonunu bile salgılamana yardımcı olur yeter ki

YATMADAN ÖNCE Bİ BESMELE ÇEK YA
Mesaj tarihi:
güzel .. güzel ... allaha whisper attım kendisi senin epey sevimli bi kul olduğunu çıtlattı ama söyleme kimseye

secdeye yatmanı büyük bi heyecanla bekliyolarmış ecnebi dünyada
Mesaj tarihi:
bir yandan off nasil cözücem derken bir yandanda millette ne sorunlar ver sen ufacicik birsey icin sac beyazlatiyorsun diyorum kendime. Sakaklarima aklar düstü annem.
Mesaj tarihi:
amerikalı terör komplosu içeren kirli bombalarla ilgili senaryo yazarken rtg'lere de bi baksa iyi olur aslında.. rtg incidents diye baksan bile 1000adet bişi çıkıyor işte
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

abi sırf muhabbet olsun diye bu kadar sallama ama ya.

5 dakikada kafamdan böyle bi senaryo oluşturabilseydim, şimdi ya kitap yazardım ya da senaristlik yapardım, burda boş boş otururken sana cevap yazmak zorunda kalmazdım.

edit: :)
Mesaj tarihi:
lan günnük günün 1 saatini spora ayırmak çok mu?o kadar ısınma hareketi,kahvaltı,erken kalkma ve üzerine denizin sıcaklığı.sonra 400 metre yüz git deniz anasına çarp.her yerim kaşınıyor ve yanıyor.lanet olası deniz anası.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...